Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Oferta "doua nopti la pret de una" i-a convins pe turisti sa mai ramana la munte. Cat au cheltuit strainii veniti in Romania

Embed:

Frigul si zapada i-au indemnat pe cei care si-au petrecut Pastele la munte sa-si prelungeasca vacanta. Mai ales ca au primit o noapte gratuita de cazare, la una suplimentara platita.

Aproape 110.000 de romani s-a bucurat de Inviere in hotelurile si pensiunile din tara si au cheltuit peste 7 milioane de euro.

Parintii si-au prelungit sederea la munte la cererea copiiilor, care sunt in vacanta. Pentru cei mici, hotelierii din Poiana au pregatit excursii, lectii de calarie sau plimbari in parcul de aventura.

In partea superioara a masivului Postavaru, s-a asternut un strat proaspat de zapada de 30 de centimetri. Cei care au urcat in varful muntelui au putut aluneca in voie pe partie.

Strainii s-au indragostit de mancarea traditionala romaneasca si nu s-au mai uitat la preturi cand au dat comenzile.

Turist strain: "200 de lei pe zi pentru mancare si bautura, 1500 in weekend pentru amandoi. Aici e foarte multa liniste, e frumos si oamenii sunt prietenosi."

Hotelierii au pregatit pachete speciale pentru toata lumea.

Mirabela Barsan reprezentant hotel: "Sunt oaspeti care si-au prelungit cu o zi si au primit o zi cadou din partea hotelului, au beneficiat si de reducere de 15 la suta la terapii, la masaje, la tratmente faciale cat si la restaurant. Pentru cei mici, fiind vacanta, avem petreceri in fiecare seara, jocuri creative."

La Bran, ultima zi de vacanta a fost dedicata cumparaturilor. Targul de la castel era plin de oameni, dornici sa aleaga un suvenir.

Un sejur de Paste de 3 nopti, la munte, a costat in medie 340 de lei. Potrivit patronatelor in turism, gradul de ocupare in zonele turistice a fost de aproape 80 la suta.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: vacanta, munte, cheltuieli,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed