Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Castele, vile princiare sau manastiri oferite gratuit de catre statul italian. Conditiile care trebuie indeplinite

Castele oferite pe gratis

Italia ofera gratuit un castel, o casa istorica sau chiar o manastire celor interesati sa le promoveze.

Statul italian ofera peste 100 de cladiri istorice, printre care se numara castele, case si turnuri antice. Singura conditie pe care noii proprietari o au de indeplinit este sa foloseasca monumentele istorice intr-un scop strict turistic.

Oricine doreste sa detina o vile princiare, o ferma, o manastire, un castel antic sau un turn le poate avea fara sa plateasca niciun ban pe ele. Cu toate acestea, statul italian ofera aceste monumente istorice gratuit in schimbul catorva conditii pe care noul proprietar le are de indeplinit. Acesta va fi nevoit sa restaureze cladirea si sa o transforme intr-un punct de interes pentru turisti, care sa contina spatii de cazare, restaurant si chiar un spatiu spa.

Cei interesati sa aplice trebuie sa aiba in vedere faptul ca statut italian le ofera proprietatea pentru o perioada determinata de 9 ani, urmand ca dupa aceasta perioada, daca rezulatele sunt favorabile, se poate extinde cu inca 9 ani.

Acest proiect face parte din Planul Strategic al Turismului din Italia cu scopul de-a promova destinatiile mai putin cunoscute turistilor. "Acest proiect va promova si ca sustine dezvoltarea sectorului slab dezvoltat din turism" sustine Roberto Reggi, reprezentant al Agentiei de Proprietate.

 

Sursa: Yahoo News / The Local.it, Data publicarii: 18 Mai 2017
Citeste mai multe despre: castel, turism italia, case domnesti, promovare, proprietate,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed