Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Aventura unui cuplu care a ajuns pe litoral dupa ce a ratat iesirea de pe autostrada. "Era prea frumos afara ca sa ne oprim"

Embed:

La malul marii, duminica a fost o zi ca de inceput de vara. Vremea insorita a scos din case turistii care au venit sa petreaca Pastele pe litoral.

Faleza cazinoului si portul turistic Tomis au fost evident punctele principale de atractie, iar oamenii s-au plimbat ore in sir si au facut sute de poze. Spre miezul noptii, cu totii vor merge sa primeasca lumina care, ca in fiecare an, va fi adusa de pe mare.

Pe faleza din Constanta, briza marii s-a simtit ca la inceputul verii. Alexandru si Cristina s-au rupt pentru cateva ore de agistatia din Capitala si a venit sa se bucure de frumusetea marii.

Turist: ''Sa luam o gura de aer, sa ne plimbam aici la cazino. Diseara mergem acasa inapoi in Bucuresti, am fost doar pentru o zi, petrecem cu familia.''

Printr-un fericit joc al sortii, a ajuns la mare si acest cuplu: in drum spre rudele din Slobozia, a ratat iesirea de pe autostrada. Plimbarea pe faleza a meritat intarzierea.

Turist: "Eram in drum spre Slobozia si am mers inainte. In drum spre Constanta, am ratat iesirea si am zis sa venim aici. Ne bucuram de vreme, un weekend de vacanta scurt. Diseara o sa mergem sa luam lumina, iar maine, in familie.''

Turista: ''Ne-am bucurat ca am ratat intrarea catre Slobozia, pentru ca am vazut ca este prea frumos afara ca sa ne oprim din drum si ne ajuta vremea foarte mult. Profitam putin cat se mai poate de linistea de la mare.''

Si constantenii s-au bucurat de soare, luandu-si un ragaz pentru plimbare.

Localnic: ''Cumparaturile s-au terminat si iesirea de astazi este sa-mi incarc bateriile. Faleza are un beneficiu extraordinar, realmente ne primenim plamanii astfel incat deseara, cand mergem sa luam lumina, sa ne ducem cu o energie pozitiva de asta naturala si sa o luam pe cea nematerialnica.''

Duminica seara, pe faleza cazinoului din Constanta vor fi mii de credinciosi: slujba de Inviere are loc pe tarm, iar ca in fiecare an Lumina Sfanta va sosi din largul marii.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: mare, paste, litoral,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed