Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A fost cel mai bun sezon din ultimii 10 ani pentru hotelierii de la munte. Cu cat au crescut incasarile fata de anii trecuti

Embed:

Cine nu a ajuns la munte in acest weekend are ce sa regrete. Pe partii este zapada si se schiaza, iar la terase petrecerile parca nu se mai termina.

 In Poiana Brasov schiorii au fost asteptati cu muzica, dans si mese pline. Proprietatii de hoteluri si restaurante au vrut sa le multumeasca pentru cel mai bun sezon din ultimii 10 ani.

Pe partiile din Poiana Brasov s-a schiat la fel bine ca in plin sezon. Nu a fost insa la fel de aglomerat, asa ca au disparut cozile de la telecabina, iar turistii au stat mai mult pe schiuri.

La baza partiilor, schiorii au fost asteptati cu mese imbelsugate. Acolo, vedete au fost taurasii la protap.

Dupa ce au gustat din bunatati, turistii au fost invitati la dans.

Proprietarii de hoteluri si restaurante sunt incantati. Le-au crescut incasarile cu 20% fata de anii precedenti.

"A fost un sezon excelent, a fost cel mai lung sezon poate chiar si de 10 ani, am inceput la 1 decembrie si pentru ca a fost un sezon foarte bun il incheiem cu un party foarte bun", a declarat Mircea Popa, proprietarul unui restaurant.

"Am reusit in acest sezon sa doboram un alt record al statiunii: peste 2 milioane de treceri prin turnicheti, o cifra foarte frumoasa si buna", a spus Dorin Dragoi, administratorul domeniului schiabil.

"Daca au existat sincope acestea au fost din cauza aglomerarii, a supraaglomerarii. O sa-i venim de hac si supraaglomerarii in sezonul urmator, acum ne-am descurcat", a spus Nora Dututa, directorul Asociatiei Investitorilor din Poiana Brasov.

Amnistratorii partiilor sunt increzatori ca in Poiana Brasov se va schia pana la Paste.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Martie 2017
Citeste mai multe despre: poiana brasov, partie, schiori,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed