Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Sorin Udrea si cei trei "locotenenti" ai sai raman dupa gratii. Apelul lor a fost respins

mascati, interlopi, fotbal, timisoara

Curtea de Apel din Timisoara a judecat astazi recursul lui Sorin Udrea si al celor trei “locotenenti” ai sai, care au primit mandat de arestare pentru 29 de zile, saptamana trecuta.

Astazi, instanta a decis ca cei patru suspecti sunt un pericol si vor ramane dupa gratii. Astfel, ramane in vigoare mandatul de arestare pentru 29 de zile.

Cei mai temuti interlopi din Timisoara, ridicati de trupele anti-tero chiar de pe stadion

Saptamana trecuta, trupele antitero l-au ridicat pe Sorin Udrea, impreuna cu alti prieteni de-ai sai, cunoscuti si ei ca fiind membrii ai gruparii, care teroriza orasul. Pe langa Udrea, mai este vorba de fratii Gazibara, Vio Blondu’ si Stelian Mocanu.

Mascatii i-au imobilizat chiar in timpul unui meci de fotbal desfasurat la Chisoda. Initial au fost ridicate cinci persoane, insa judecatorii au decis ca Darius Gazibara sa fie lasat in libertate.

Sorin Udrea si alti trei barbati implicati in scandalul din club au fost arestati pentru 29 de zile

Suspectii erau monitorizati de ani de zile pentru tot soiul de fapte cu violenta. Cea care le-a pus capac este o bataie care s-a petrecut intr-un club, in urma cu doua saptamani. Membrii gruparii coduse de Sorin Udrea s-au batut cu fratii Stoiti, iar unul dintre ei a ajuns la spital cu un cutit de vanatoare in umar. Scandalul nu s-a oprit nici macar la camera de garda. Cele doua bande s-au luat la bataie si in spital, iar camerele de supraveghere au surprins intregul scandal.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Iunie 2013
Citeste mai multe despre: Sorin Udrea, Timisoara, interlopi,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed