Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Rezidentiat 2012. 566 de candidati se intrec pentru unul dintre cele 318 locuri disponibile in Vest

rezidentiat

 Duminica, 25 noiembrie, la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes”, va avea loc examenul de rezidentiat din Vestul tarii. Studentii se vor “lupta” pentru locurile din spitalele judetelor Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara.

 Pe cele 318 locuri disponibile pentru rezidentiat, la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara s-au inscris 566 de studenti. Cei care vor obtine cele mai mari note la examenul de duminica, vor avea prioritate in a-si alege specializarile pe care vor sa le urmeze.

Pentru examenul din acest an avem studenti de la facultatile din zona de vest a tarii, dar si din Capitala sau Iasi”, a declarat prorectorul UMFVB Timisoara, Eugen Boia.

Pe foaia de examen, studentii vor avea 200 de intrebari grila la care trebuie sa raspunda pe durata celor patru ore pe care le au la dispozitie. Ei trebuie sa rezolve corect 60% dintre intrebari pentru a obtine nota de trecere. Studentii vor fi supravegheati in sali de catre reprezentanti ai Ministerului Sanatatii veniti de la Bucuresti.

La inceputul acestei luni, numarul total de locuri pentru rezidentiat a fost suplimentat la nivel national. Astfel, pentru aceasta sesiune, in tara sunt disponibile 3778 de locuri, cu 48 mai multe decat se stabilise initial.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Noiembrie 2012
Citeste mai multe despre: rezidentiat, timisoara, locuri, candidati, timis, arad, hunedoara,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed