Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Locuri epuizate pentru clasa zero la trei scoli din judet.Ce solutii are Inspectoratul Scolar Timis

clasa pregatitoare

Trei scoli din judetul Timis au ramas fara locuri disponibile pentru clasa pregatitoare. Este vorba de Colegiul Banatean, Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” si Liceul Teoretic din Sannicolau Mare.

Pentru anul scolar 2013-2013, Colegiului Banatean i-au fost repartizate trei clase pregatitoare, iar aici s-au inregistrat dupa prima saptamana de inscrieri nu mai putin de 88 de cereri ale parintilor care locuiesc in circumscriptie. Liceul Pedagogic are pentru urmatorul an scolar doar doua clase pregatitoare, in total 50 de locuri, pentru care s-au inscris pana acum 68 de copii. Al treilea liceu din judet unde au fost depasite locurile disponibile este Liceul Teoretic din Sannicolau Mare.


Pana la finalul perioadei de inscrieri in clasa pregatitoare, acolo unde sunt mai multi copii inscrisi decat locurile disponibile, Inspectoratul Scolar Judetean Timis va incerca gaseasca solutii viabile. Cele mai agreate sunt suplimentarea locurilor in fiecare clasa, de la 25 la 30, sau chiar infiintarea de noi clase pregatitoare la nivelul scolilor.
In prima saptamana, in judetul Timis, au fost inscrisi 2.525 de copii in clasele pregatitoare.


Prima etapa a inscrierilor va continua pana in 22 aprilie. La a doua etapa participa doar cei care nu au fost cuprinsi intr-o unitate de invatamant in prima etapa. Aceasta se va desfasura in perioada 08 – 17 mai. Unitatile de invatamant sunt obligate sa afiseze situatia copiilor inscrisi si a locurilor ramase disponibile, dupa fiecare etapa de inscriere.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 9 Aprilie 2013
Citeste mai multe despre: ISJ Timis, clasa pregatitoare, locuri epuizate, Timisoara,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed