Ads by INTERNET PROTV

Doi barbati din Lugoj, condamnati la inchisoare pentru o crima comisa in urma cu noua ani

Embed:

 Politistii din Timis au descins in aceasta dimineata la patru adrese din Lugoj pentru gasirea a doi barbati condamnati la inchisoare pentru omor.

 Crima a fost comisa in 5 august 2003, in urma unui scandal de proportii izbucnit intre doua clanuri tiganesti din Lugoj. Victima a fost Adam Micu, un barbat de 34 de ani. Scandalul a pornit de la o datorie mai veche. Adam Micu a primit in anul 1992, de la cei care aveau sa ii fie calai (doi membri ai Clanului Caldaras), suma de 5.000 de marci pentru a le face rost de o viza in Italia. Barbatul nu si-a tinut nici promisiunea si nici banii nu i-a returnat. Abia in anul 2003, Adam Micu le-a inapoiat o parte din bani celor doi membri ai Clanului Caldaras. Acestia au cerut insa si despagubiri. Atunci a izbucnit intregul scandal ce avea sa-i curme viata lui Adam Micu.

In 5 august, seara, mai multi membri ai clanului au dat navala, inarmati in curtea familiei Micu. S-au napustit asupra lui Adam si apoi l-au lovit cu pumnii si picioarele si pe fratele sau Zlatu, pana cand acesta si-a pierdut cunostinta. Adam a murit, iar Zlatu a ajuns in stare grava la spital.

O parte din membri clanului au fost inchisi pentru o perioada, dar au fost apoi eliberati si cercetati in stare de libertate. La finalizarea dosarului de cercetare penala, pe numele membrilor clanului Caldaras au fost emise mandate de arestare pentru omor, tentativa de omor si violare de domiciliu.

In urma descinderilor de marti dimineata, cei doi barbati de 68 de ani si 55 de ani au fost adusi in arestul IPJ Timis acestia fiind condamnati la 20, respectiv 15 ani de inchisoare pentru omor, tentativa de omor, violare de domiciliu si alte violente. 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Octombrie 2012
Citeste mai multe despre: omor, lugoj, tigani, clanuri, datorie, conflict, arest, timis,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed