Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Carnea de miel se vinde mai ieftin online, decat in pietele din Timisoara. Care sunt preturile

miel

 In anul 2013, aprope orice produs se poate vinde online. Printre acestea se afla si carnea de miel, pentru care mai multi timiseni au inceput deja sa isi faca publice ofertele, pe site-urile de anunturi.

 Daca in pietele din Timisoara, un kilogram de carne de miel nu scade sub pretul de 25 de lei, pe internet se vinde cu numai 20 de lei kilogramul.

Dan Cornel este un crescator de animale din localitatea Utvin, judetul Timis. Are peste 200 de oi, iar in apropierea Pastelui cauta sa vada care este oferta magazinelor din piete si incearca sa gaseasca o modalitate mai buna pentru care clientii sa il aleaga pe el. A inceput sa vanda carnea de miel cu 23 de lei/likogram, cu 2 lei mai putin decat in magazin, insa buzunarul sarac al romanului l-a facut sa mai lase din pret. Acum, cu doua saptamani inainte de sarbatoarea pascala, se lauda ca are cea mai buna oferta de pe piata online: 20 de lei kilogramul de carne de miel.

“Acum merge mai slab ca anul trecut. In 2012, vindeam un kilogram de carne cu mai mult de 23 de lei. Asa am inceput si anul acesta, insa vazand ca oamenii nu au bani, am lasat din pret. Carnea este proaspata, mielul este taiat pe loc, insa il pot vinde si viu, depinde de dorinta clientilor”, a declarat Dan Cornel.

Aceasta nu este singura modalitate a timisenilor de a vinde carnea de miel pentru Paste. Alti crescatori de animale au impanzit orasul cu anunuri prin care concureaza cu comerciantii din piete, dar si cu vanzatorii online. Cei care au lipit aceste anunturi, isi vand produsul tot cu 20 de lei per kilogram.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Aprilie 2013
  • miel
Citeste mai multe despre: carne de miel, timisoara, online, piata,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed