Steaua - Chelsea 1-0. Ros-albastrii au invins detinatoarea Ligii Campionilor. Raul Rusescu a marcat

×
Codul embed a fost copiat

Steaua a invins, joi, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (1-0), detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleza Chelsea Londra, intr-un meci din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Europa.

Steaua Bucuresti a stralucit joi seara si a scris istorie pe Arena Nationala. Urmarita cu emotii de milioane de fani, echipa ros-albastra a infrant-o pe Regina Europei. Chelsea, detinatoarea trofeului Champions League, a fost invinsa cu 1 la 0, in turul optimilor Europa League.

Golul marcat de Raul Rusescu i-a insufletit pe cei 55.000 de oameni din tribune, care au izbucnit in urale si au facut intreaga arena sa vibreze. Golul marcat de Raul Rusescu a starnit frenezie in tribune. In minutul 34 - devenit de aur - atacantul a scris istorie.

Jucatorul nostru a reusit golul vietii sale, marcand impotriva celor de la Chelsea.

Raul Rusescu: "Nu in fiecare zi se intampla asta, nu in fiecare zi se intampla sa joci asa cum am facut-o noi...pentru asta am muncit foarte mult. Asta este fotbalul...daca muncesti foarte mult, daca iti doresti, ai si satisfactii. Am obtinut o victorie importanta."

Citește și
steaua
"Nu beti apa de la robinet in Romania". Sfaturile date de oficialii englezi suporterilor lui Chelsea
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

In culmea bucuriei a fost si finantatorul Stelei, Gigi Becali: "Un joc extraordinar, un joc care l-am controlat, zic eu, in totalitate. Nu au avut nicio ocazie clara de marca. Nu banii conteaza pana la urma... cand vrea Hristos, poti sa aduci toate miliardele din lume... nu te poate invinge nimeni."

Antrenorul ros-albastrilor, Laurentiu Reghecampf, spera acum la calificare: "Cu siguranta calificarea se va juca la Londra... Daca vom continua sa jucam in acest ritm, in aceasta indarjire, cred ca vom avea sanse. Dar trebuie sa fim realisti, sa ramanem cu picioarele pe pamant."

Momente unice au trait joi seara nu doar cei care au fost in tribune, pe Arena Nationala, ci si suporterii care au urmarit partida, cu sufletul la gura, la televizor, in localurile din Capitala. Multi au facut deja pariuri si s-au lansat in pronosticuri pentru returul de saptamana viitoare.

Pentru Steaua urmeaza returul de la Londra, un meci infinit mai greu. Dar pe National Arena am vazut inca o data cum se scrie istorie.

ROMANIA, LA LUPTA! LONDRA, VENIM! 

STEAUA - CHELSEA LIVE BLOG, joi, 7 martie 2013:

21:50 FINAL! FINAL! FINAL! SUPERB! PERFECT! IDEAL! GENIAL! MAGIC! STEAUA! Victorie fabuloasa a Stelei in fata Castigatoarei Ligii de anul trecut, Chelsea!

21:47 Iese Rrrrrrraaaauuuul, intra Florin Gardos

21:44 Mai e un minut din timpul regulamentar, din tribune fanii urla "Lupta Steaua!!!", tastez rapid si incerc sa nu gresesc prea multe, dar greselile din textul asta nu mai conteaza. Tot ce conteaza e ca in teren nimic nu a fost gresit.

21:42 Sut in cross al lui Latovlevici, mingea ajunge in bratele portarului lui Chelsea.

21:39 David Luiz trimite o torpila de la 25 de metri, tribunele ingheata, Tatarusanu le mai comite la fazele astea, dar mingea se duce putin peste poarta si ne linistim cu totii.

21:36 Cristi Tanase este inlocuit de Leandro Tatu

21:34 Aveti o pereche de casti? Pentru ca fluieraturile din tribune m-au lasat surd, oficial. Poate acum pot sa ma uit in liniste la The Artist.

21:30 Prima reactie la anuntul ca meciul ar putea fi oprit din pricina laserelor suporterilor: "Daca anuleaza aia meciul cu tata in tribune la meci prima data dupa 15 ani, eu vin si ii bat cu tocurile. Cu toate tocurile mele si prietenelor mele", spune o fana care, desi nu pare a fi o mare fanatica dupa fotbal, mie imi suna ca vorbeste serios.

21:29 E minutul 74, iar Chelsea a avut 3 suturi pe poarta pana acum.

21:25 Miroase a trabuc in tribune... oare e Borcea la meci?

21:23 Cristi Tanase pare obosit. Nu a fost chiar cel mai bun al sau, iar fanii il taxeaza atunci cand nu ia cea mai inspirata decizie.

21:18 Nu stiu cine a macat carne de cal si unde, dar stiu cine pare ca alearga precum o herghelie de cai putere.

21:16 "Aaaaaaaaaaahhhhh", reactioneaza tot stadionul la sutul lui Tanase de la 20 de metri, peste poarta. Pana la aceasta faza am vazut loburi a la Ronaldinho de la Tanase, calcaie si driblinguri si chiar si suturi cu dreptul de la Latovlevici si o lupta totala a stelitilor pentru fiecare minge. Ce meci!

21:13 Iese Pintilii, intra Prepelita.

21:12 "Haideti pe eeeeei, haideti pee eeeeeeei", au inceput fanii sa strige.

21:10 Meciul curge rapid de la o poarta la cealalta, Chelsea nu are suturi, Steaua nu are foarte multa tehnica, mingea ajunge la Tanase, care trage din marginea careului, nu prinde mingea bine pe picior si trimite pe langa.

21:04 Tribunele urla si sarbatoresc: "Roooomaniaa, Rooooomaniiaaaa!" 

21:02 Chipciu ii trimite ii careu lui Rusescu, acesta lasa mingea inteligent sa treaca pentru un coleg, dar cei de la Chelsea ancicipeaza si recupereaza.

21:00 Repriza a doua a inceput, iar fanii lui Chelsea nu au existat in acest meci.

20:59 Stelistii au intrat pe teren in aplauzele fanilor. Chelsea este ignorata de tribune.

20:51 "Nu va folositi laserele, pentru ca partida risca sa fie intrerupta!" - mesajul organizatorilor la statia de amplificare la pauza meciului.

20:45 Si e pauza! Ce superb! 1-0 pentru Steaua in fata lui Chelsea, echipa care anul trecut o elimina pe Barcelona in semifinalele Ligii si reusea sa castige trofeul in fata lui Bayern, chiar pe Allianz Arena.

20:43 Hai, sa vina pauza! Hai, inca un gol! Hai mai bine sa scapam fara gol luat. Fiecare faza spre poarta lui Chelsea ne schimba starile de spirit intr-o fractiune de secunda.

20:42 "Baaaa, Chipciuleeee... ce faci ma cu mingea aia?" Frustrarea, nervii, pasiunea, nebunia, dragostea si speranta, toate se aduna in cateva strigari pe care le aud peste tot in jurul meu. E electrizant!

20:41 Dupa ce a marcat, Steaua a inceput sa para ca asteapta pauza. Chelsea a avut al doilea sut pe poarta in minutul 41, scos inca o data in corner de Tatarusanu.

20:38 Chelsea incepe sa iasa la joc si are prima ocazie, sut de la marginea carelui, iar Tatarusanu scoate impecabil!

20:34 RUSESCU SE APROPIE DE MINGE, TRAGE SI GOOOOOOOOOOOL, GOOOOOOL STEAUA!!! Steaua conduce castigatoarea Champions League pe National Arena! Stadionul erupe, e un vis, e un vis incredibil ce se petrece aici.

20:33 PENALTY, PENALTY, PENALTY PENTRU STEAUA! Rusescu a fost faultat de Bertrand in careu, iar centralul acorda lovitura de la 11 metri pentru Steaua!

20:28 Uriasul David Luiz face un meci pe masura... spre disperarea celor 55.000 de fani.

20:25 E minutul 25 si Chelsea nu a avut nicio ocazie de poarta.

20:21 Faza de contraatac a Stelei, Adi Popa centreaza puternic in fruntea lui David Luiz, dar brazilianul respinge fara sa se clinteasca.

20:17 Cele doua peluze au inceput sa cante "Sunt fericiiiit siiii maaa simt binneeeeee"

20:09 E greu de explicat ce se intampla pe stadion. Fiecare faza e un mic cutremur in tribune, la fel ca in ANUL EUROFANTASTIC. Sper ca nu se va repeta ce a fost atunci.

20:08 Unii sunt stelisti, altii nu, insa la masa presei se simte un lucru cert: presiunea. Toata lumea ar vrea sa vada o minune.

20:07 Fanii lui Chelsea nu au scos un sunet de cand au venit pe stadion.

20:05 Chipciu suteaza de la 30 de metri, insa mingea trece pe langa poarta lui Cech

20:00 A inceput meciul. Atmosfera pe National Arena este electrizanta

19:20 Cele doua echipe au iesit la incalzire. Fanii au transformat stadionul intr-un vulcan gata-gata sa erupa!

18:52 Terenul este in acest moment udat, tribunele incep sa se umple, iar din boxe National Arena pare ca vrea sa concureze cu Le Gaga sau Bamboo.

18:47 Avem echipa de start a lui Chelsea: Cech - Ivanovici, David Luiz, Terry, Bertrand, Lampard, Mikel, Oscar, Benayoun, Hazard - Torres

La Steaua vor juca: Tatarusanu - Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Chipciu, Tanase - Rusescu

18:30 Jucatorii Stelei au intrat pe teren imbracati elegant la costum, aplaudati de fanii din tribune. Raul Rusescu, golgeterul Stelei, s-a dus la una dintre porti si a atins plasa, sperand ca asta ii va purta noroc in acest meci.

18:26 Aproximativ 1000 de suporteri sunt in acest moment pe National Arena. 55.000 de oameni au fost anuntati la meci, iar unii fani englezi cred ca Chelsea este responsabila pentru asta. Personal, nu sunt de acord cu asta.

18:08 "Ba, da sa-mi iei fara usturoi, da? Dar cu mai multa ceapa!" Am intrat in Europa cu shaorma... Daca nu ma credeti, ar trebui sa-l vedeti pe baiatul de la 8 scaune de mine. Miroase a atmosfera de fotbal mare. Cu de toate.

18:02 Avem echipa de start a Stelei. Oricum nu era nicio surpriza in privinta asta... Gigi Becali a anuntat-o de aseara.

17:59 "Hai, fa-mi o poza cu gazonul. Ba nu, fa-mi cu tabela. Stai, stiu! Fa-mi cu ambele! Intra? Bine, lasa. Fa-mi doua poze" - ce se intampla langa masa presei cu cativa fani stelisti fericiti ca au prins bilet pentru acest meci. 

17:42 Dupa scandalul "de cacao" cu anumite delicatese de la Ikea, dupa ce nici hamburgerul nu mai este ce a fost odata, dupa ce am aflat cu totii ce a facut Harap Alb cu calul sau, scandalul Schengen ar putea escalada in aceasta seara la Steaua – Chelsea. Totul depinde de cat de periculosi vor mai fi vazuti romanii dupa seara asta. Un lucru e clar, hotdog-ul de la National Arena pare curat :)

17:30 Am reusit! Am invins... am intrat pe stadion. Buna seara si bine v-am gasit de pe National Arena. Stiu ca ati asteptat mult acest meci. Steaua nu va juca in seara asta in fata lui Chelsea, ci in fata a 55.000 de fani fantastici, a 18 milioane de romani care abia asteapta sa vada in genunchi o castigatoare UEFA Champions League. O sa va hranesc cu imagini in news feed-ul de Twitter.

16:30 Iata cum au parcat jandarmii veniti la stadion :)

15:30 Ma pregatesc sa plec la stadion. Ne "Twittuim" dupa ora 16:00 :)

15:09 Intre mesaje de sustinere si mii de like-uri, fanii posteaza pe retelele de socializare localurile unde pot vedea Steaua - Chelsea in aceasta seara, in direct la ProTV si pe Voyo.ro.

15:03 Steaua - Chelsea e un meci de miza nationala. Ministrul Tineretului si Sportului spune:

"Tin din totdeauna cu Steaua, stiti cum e, prima dragoste nu se uita niciodata. Imi doresc sa bata Steaua. Si sper sa bata si la scor ca sa n-avem emotii la Londra", a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Nicolae Banicioiu.

15:01 Nu uitati sa mai comentati pe Twitter #steauachelsea. In functie de cum va functiona Internetul pe National Arena, ne vedem aici sau pe feed-ul de Twitter de mai sus.

15:00 In jurul orei 16::00 vorbim live de la stadionul National Arena. Poze, informatii, pretul la hot-dog si discutiile aprinse dintre stewarzi - vezi avea toata atmosfera de pe stadion aici pe Stirileprotv.ro. Iata ce au mai comentat cativa utilizatori:

Stelionarul comenteaza: "Hai romani, fiti optimisti ca se poate si meritam. Hai Steaua, hai Romania!"

"Nu as zice ca Steaua nu va face un rezultat bun, surprizele apar cand nu te astepti, deoarece noi Romanii suntem buni la asa ceva.", a comentat si Eugen.

14:44 Atentie la cel mai lent jucator al lui Chelsea, Oscar, daca ar fi sa ne luam dupa ce a spus Gigi Becali. :) E al treilea marcator din Champions League in acest sezon.

14:30 Fanii lui Chelsea spera ca Benitez sa-si menajeze jucatorii pentru meciul cu Manchester United din weekend.

13:52 Prima reactie a suporterilor straini despre recordul de audienta pe care Steaua - Chelsea il va stabili astazi.

13:34 Nu stiu cati englezi au auzit de Chiriches, Rusescu, Latovlevici sau Tanase, dar cu siguranta foarte multi au auzit de Gigi Becali. Patronul Stelei este descris astazi in Guardian ca un om "orgolios, bogat si exploziv".

13:00 Colegul meu de la Sport.ro, Emi Rosu, anunta ca Steaua - Chelsea va inregistra un nou record de audienta, conform spuselor managerului Stelei, MM Stoica.

12:45 Site-ul oficial al lui Chelsea noteaza ca mai multi suporteri ai echipei londoneze se vor afla in Amsterdam, dupa ce si-au facut rezervari pentru capitala Olandei, la finalul meciurilor tur din 16-imile Ligii Europa, cand Ajax a invins pe Steaua cu 2-0: "In capitala distractiilor usoare a Olandei se va afla un grup restrans de fani ai echipei Chelsea. Acestia au calatorit in tara gresita. Cand Ajax a invins pe Steaua cu 2-0, in prima mansa a turului precedent, cativa fani ai «albastrilor», care au vazut ca echipa noastra a castigat cu 1-0 la Praga, au zis ca vor economisi bani, cumparandu-si din timp bilete pentru Amsterdam. Cel putin e clar ce echipa vor sustine fanii olandezi la meciul de diseara", noteaza sursa citata.

daily mail bulgaria
12:40 Multi se intreaba de ce sunt numai 620 de fani englezi pentru Steaua - Chelsea. Daily Mail a scris initial ca partida se va disputa in Bulgaria, dar a corectat repede greseala. Noroc cu Google ca urmareste totul (aviz adeptilor teoriei conspiratiei :)) )

12:20 Chelseafc.com noteaza ca patronul Stelei, Gigi Becali, a interzis difuzarea melodiilor formatiei Queen pe stadion. "Nu se va auzi Queen diseara. Controversatul politician de dreapta si patron al Stelei, Gigi Becali, a interzis aceasta muzica pe stadion. Da, inclusiv «We are the champions»", a precizat chelseafc.com, care il considera pe Iasmin Latovlevici ca fiind cel care a influentat decisiv "dubla" cu Ajax, dupa ce a deschis scorul si a transformat penalty-ul decisiv in retur.

nikolic facebook
12:09 Nu e el un mare marcator, dar macar e mare si putea sa se bata cu David Luiz. Nikolic s-a accidentat la antrenamentul oficial: "Pfff... Ce sentiment urat sa te accidentezi inaintea meciului", a scris atacantul stelist pe Facebook inaintea meciului cu Chelsea.

12:02 Fanii Stelei se pregatesc deja de meciul retur.

12:00 Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei:

"Conform informarilor organizatorilor, sunt aproximativ 600 de suporteri englezi care au cumparat bilete pentru partida cu Steaua, in afara oficialilor. Ei vor ajunge la Bucuresti in cursul zilei de joi, in grupuri neorganizate. Vom incerca sa-i grupam in zona Centrului Vechi din Capitala pentru a fi sub supraveghere si pentru a evita incidentele. In cursul zilei de miercuri au venit la Bucuresti doar aproximativ 30 de fani englezi"

11:33 "O mica 'orgie' intre jucatorii lui Chelsea pe stadionul Stelei" Imaginea amuzanta surprinsa pe National Arena cu starurile lui Benitez.

steaua chelsea daily mail
11:25 Englezii de la Daily Mail au comis-o inainte de meci. Acestia au folosit sigla veche a Stelei pentru caseta tehnica. Ok, nu e ceva chiar atat de grav. Macar nu au pus sigla lui Dinamo :) Ma intreb daca MM Stoica va raspunde cu sigla Unirii Urziceni pe tabela de pe National Arena.

11:23 O imagine rara cu Chelsea la Bucuresti: imediat dupa ce au aterizat. Acestia au fost luati de un autocar direct de pe pista aeroportului si dusi la hotelul din centrul Capitalei.

11:20 "Nu beti apa de la robinet in Romania". Sfaturile date de oficialii englezi suporterilor lui Chelsea

11:12 "Chelsea e prea lenta sa ne bata. Gigi Becali a dat citatul sezonului" :))

11:06 Si fanii stelisti s-au trezit la viata:

11:04 "Cand ne uitam la patroni precum Gigi Becali, incepem sa intelegem cat de norocosi suntem ca il avem pe Roman la conducerea clubului", comenteaza un fan al lui Chelsea pe Twitter.

10:57 Cum credeti ca vor arata echipele de start diseara la 20:00? Pe Twitter au aparut deja variante. Raspundeti pe Twitter folosind hashtag-ul #steauachelsea

10:46 620 de suporteri ai lui Chelsea sunt asteptati la meci. 10 dintre ei vor fi escortati de 3 politisti pentru ca sunt considerati un "pericol major".

10:41 Ce credeti ca au facut liderii lui Chelsea, John Terry si Frank Lampard, in timpul zborului spre Bucuresti? Au citit carti. Terry s-a laudat ca studiaza economia in acest moment. (Mitea likes this :)) )

10:34 Care este cel mai periculos jucator al lui Chelsea? Mata sigur e pe lista asta. Are 38 de goluri si pase de gol in 60 de meciuri de cand s-a transferat pe Stamford Bridge.

10:25 Daca vi s-a parut greu sa puneti mana pe un bilet la Steaua - Chelsea, atunci pentru returul de la Londra misiunea este aproape imposibila.

10:15 LIVE BLOG SPORT.RO: Gigi ii distruge pe Chiriches, Chipciu si Tanase inaintea de Steaua - Chelsea! Cum a ajuns vedeta in The Sun

09:45 Irina Maxim comenteaza pe Twitter. Comentati si voi folosind hashtag-ul #steauachelsea

09:30 Madalin comenteaza: "2-1 Steaua! Hai Steaua!"

Desi ar fi fantastic ca Steaua sa marcheze de doua ori diseara, un gol primit e ultimul lucru pe care Reghe ar vrea sa-l vada.

Cat credeti ca se termina Steaua - Chelsea? Comentati aici sau pe Twitter, folosind hashtag-ul #steauachelsea

09:25 Multi fani ai lui Chelsea se gandesc la un singur meci, cel cu Manchester United de la sfarsitul saptamanii. Sa speram ca asta se intampla si cu multi jucatori din lotul lui Benitez.

gigi becali the sun
09:12 "Chelsea este prea lenta ca sa castige", acestea au fost cuvintele lui Gigi Becali preluate astazi de tabloidul britanic The Sun, inaintea meciului Steaua - Chelsea. "Patronul Stelei a avut un mesaj si pentru miliardarul Abramovic, insistand ca nu ii pasa de el".

Auzind cuvintele patronului Stelei, englezii care au comentat la acest articol de pe The Sun au spus: "Intre timp, in Londra, Roman si imperiul sau rad.", a scris utilizatorul Denchas. "LOL, abia astept sa-i calcam in picioare", a scris si utilizatorul Joey Boothby.

09:00 Experienta unui suporter neutru din strainatate care a vrut sa-si cumere bilete la Steaua - Chelsea, povestita pe Twitter: "80% dintre bilete au fost cumparate de catre ultrasii stelisti. Omul de rand nu va putea vedea aceasta partida."

08:40 Ziaristul britanic Dan Levene a ramas impresionat de National Arena: "E uimitor"

08:35 Foto de la antrenamentul lui Chelsea pe National Arena. "Torrespectul" pentru el, dar sa speram ca nu va incepe sa marcheze incepand de astazi.

08:25 Mic test - Ce credeti ca vor alege suporterii veniti din Anglia inainte de Steaua - Chelsea: O vizita la Muzeul Antipa, o partida relaxata de table in Cismigiu, o plimbare pana la noua Biblioteca Nationala sau mii de litri de bere romaneasca in Centrul Vechi?

gigi becali independent
08:20 "Rasist, misogin, homofob", asa a fost caracterizat Gigi Becali in editia de astazi a ziarului britanic The Independent: "A fost numit misogin, homofob si rasist. A stat la Bruxelles ca membru al Parlamentului European iar acum este membru in Parlamentul Romaniei si recent a primit o sentinta de 3 ani cu suspendare pentru rapire. Iata-l pe Gigi Becali, patronul echipei Steaua Bucuresti". Cititi mai mult pe www.sport.ro

08:15 Politistii au confiscat 20 de bilete la meciul Steaua-Chelsea scoase la vanzare cu suprapret de catre bisnitari, dintre care 18 au fost retrase, dupa ce au fost monitorizate site-urile de anunturi unde erau stabilite online ora si locul de intalnire, au spus miercuri oficiali din Politia Capitalei.

Potrivit surselor citate, in cadrul planului de masuri pentru asigurarea ordinii publice la meciul dintre echipele Steaua Bucuresti si Chelsea Londra, care se va disputa joi, pe Arena Nationala, au fost incluse si actiuni pentru combaterea bisnitei cu bilete.

Ofiterii Serviviului de Investigarea Fraudelor au monitorizat site-urile de anunturi, unde au gasit postate oferte pentru vanzarea de bilete la suprapret. (MEDIAFAX)

08:10 Mihai Costa, Rocha si Parvulescu, out din lotul Stelei pentru meciul cu Chelsea. Iata jucatorii care vor fi pe teren si pe banca de rezerve diseara: Ciprian Tatarusanu, Razvan Stanca (portari); Cornel Rapa, Lukasz Szukala, Vlad Chiriches, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici (fundasi); Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Lucian Filip, Andrei Prepelita, Gabriel Iancu, Alexandru Chipciu, Cristian Tanase, Adrian Popa, Raul Rusescu, Leandro Tatu, Stefan Nikolici (atacanti).

steaua chelsea profm
08:00 Chelsea a fost primita cu cal... pardon... caldura la Bucuresti.

Colegii de la Alarma ProFM i-au intampinat pe jucatorii lui Benitez cu un mesaj special: "Your kingdom for our horse".

 

Scrie AICI mesajul tau pentru Steaua si noi il ducem in vestiar pe Stamford Bridge!

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Steaua - Chelsea, in direct la ProTV si pe Voyo.ro, azi la 20:00. Cum vezi meciul pe net
Steaua - Chelsea, in direct la ProTV si pe Voyo.ro, azi la 20:00. Cum vezi meciul pe net

Steaua - Chelsea va fi transmis in aceasta seara de ProTV si Voyo.ro de la ora 20:00. Meciul poate fi vazut pe Smart TV si Internet, atat pe laptop, dar si pe tableta si iPhone.

"Nu beti apa de la robinet in Romania". Sfaturile date de oficialii englezi suporterilor lui Chelsea

Suporterii echipei Chelsea au primit avertizari din partea Guvernului Britanic despre "pericolele" din Romania inainte de meciul cu Steaua din Europa League, de joi seara.

Biletele la Chelsea-Steaua, greu de cumparat.
Biletele la Chelsea-Steaua, greu de cumparat. "Nu ne primesc pentru ca suntem romani"

Super-partidele dintre Steaua si Chelsea le dau numai batai de cap celor care vor cu ardoare sa ajunga in tribune. Daca in tara tichetele de pe Arena Nationala s-au vandut cu viteza luminii, nici pentru returul de la Londra nu sunt usor de cumparat.

Recomandări
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat

Alexandru Rafila, a declarat joi, în contextul acuzaţiilor care i se aduc medicului Cătălin Cîrstoiu, că ar trebui făcută o declaraţie pe proprie răspundere a medicilor care lucrează în instituţiile publice, că nu direcţionează pacienţi la privat.

Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE
Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE

Parchetul European (EPPO) din Cluj-Napoca şi (România) efectuează astăzi percheziţii în mai multe locaţii.

Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic
Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic

236 de români blocați de aproape două zile pe Aerportul din Dubai lovit crunt de inundații au revenit joi dimineață în țară.