SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP, 6-3, 6-2, la Australian Open. Halep: "A fost un meci greu. Am avut emotii inainte de start"

Simona Halep

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Partida, desfasurata pe arena principala a complexului din Melbourne, Rod Laver, a durat o ora si 28 minute.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Prin succesul de luni, romanca si-a asigurat 70 de puncte WTA si un premiu in valoare de 60.000 de dolari (42.700 de euro).

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. La editia precedenta, sportiva din Constanta a atins faza sferturilor de finala.

Citește și
Simona Halep
Halep, dupa retragerea de la Sydney: "Mai presus de tot efortul din spate se afla tristetea de a nu putea juca"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Simona Halep o va intalni pe Jarmila Gajdosova in turul doi al Australian Open

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Jucatoarea australiana de tenis Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA, intr-o ora si 28 de minute, calificandu-se in turul doi al Australian Open, faza in care va intalni o alta romanca, pe Simona Halep, locul 3 WTA.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Pentru participarea pe tabloul principal al turneului de la Melbourne, Dulgheru va primi 10 puncte si 34.500 de dolari australieni (aproximativ 24.500 de euro).

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Halep, 23 de ani, si Gajdosova, 27 de ani, fosta numarul 25 mondial in 2011, nu s-au mai intalnit pana in prezent.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Nascuta la Bratislava, Gajdosova s-a calificat in premiera in turul doi al Australian Open.

Simona Halep: Am avut emotii inainte de meci, dar sunt sigura ca voi juca mai bine

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Simona Halep a declarat ca a fost nervoasa inaintea meciului cu Karin Knapp, dar a precizat ca va juca mai bine in fazele urmatoare ale competitiei.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP."A fost un meci greu, deoarece am avut emotii inainte de start. Lovitura de dreapta nu a functionat prea bine astazi, dar sunt sigura ca data viitoare voi juca mai bine. Ma simt bine si sunt sigura ca voi avea sansa sa castig multe meciuri aici. Sunt foarte fericita ca am castigat, intotdeauna primul tur la un turneu de Grand Slam este foarte dificil", a spus Halep.

Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber in primul tur la Australian Open

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul doi la Australian Open, dupa ce a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 0-6, 6-1, pe Angelique Kerber (Germania), cap de serie numarul 9 si pozitia a noua in ierarhia mondiala, informeaza AFP, citata de Medifax.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Begu s-a impus dupa o ora si 56 de minute. In turul doi, Irina-Camelia Begu o va intalni pe Katerina Siniakova (Cehia), locul 81 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 7-5, de Elena Vesnina (Rusia), pozitia 65 in clasamentul mondial. Begu (24 de ani) si Siniakova (18 ani) s-au mai intalnit o singura data in circuitul WTA, sportiva din Cehia impunandu-se, cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 6-1, in primul tur al turneului din acest an de la Shenzen (China), competitie castigata de Simona Halep.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Pentru calificarea in turul doi la Australian Open, Begu va primi 70 de puncte WTA si un cec in valoare de 60.000 de dolari (42.700 de euro).

AFP: Halep va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams la Australian Open

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al agentiei France Presse, citat de Mediafax.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. "Serena Williams este marea favorita la titlu, dar Australian Open este un turneu la care adeseori apar surprize frumoase. Finalista la Roland Garros si la Turneul Campioanelor, Halep viseaza sa mai treaca un prag si sa castige un turneu major. Ea va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams, alaturi de Maria Sarapova si Petra Kvitova. Serena spera sa se impuna la Australian Open, unde a castigat cinci titluri, dar niciunul in ultimii cinci ani", scrie AFP.

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA, cu 6.571 de puncte, dupa ce s-a retras la Sydney

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Jucatoarea Simona Halep, care s-a retras de la turneul de la Sydney (Australia), se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, cu 6.571 de puncte, a anuntat, duminica, site-ul wtatennis.com.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Urmatoarea romanca din clasamentul dat publicitatii duminica este Irina-Camelia Begu. Aceasta a coborat de pe locul 39 pe 42, avand 1.201 puncte.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Monica Niculescu a coborat de pe pozitia 48 pe 49, cu 1.023 de puncte, Alexandra Dulgheru se mentine pe locul 87 (655 de puncte), iar Sorana Cirstea a coborat de pe 96 pe 97, cu 606 puncte. In top 200 se mai afla Cristina-Andreea Mitu, care a coborat de pe locul 116 pe 117, cu 483 de puncte.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. La dublu, Monica Niculescu este jucatoarea romana cel mai bine clasata, care se mentine pe pozitia 44, cu 1.680 de puncte.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Raluca-Ioana Olaru a urcat pe locul 54, cu 1.430 de puncte, iar Irina-Camelia Begu se mentine pe locul 56 cu 1.375 de puncte.

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Primele zece locuri in clasamentul WTA de simplu sunt ocupate de urmatoarele sportive:

1. Serena Williams (SUA) 8.016 puncte

2. Maria Sarapova (Rusia) 7.335

3. Simona Halep (Romania) 6.571

4. Petra Kvitova (Cehia) 6.360

5. Ana Ivanovici (Serbia) 4.845

6. Agnieszka Radwanska (Polonia) 4.810

7. Eugenie Bouchard (Canada) 4.715

8. Caroline Wozniacki (Danemarca) 4.625

9. Angelique Kerber (Germania) 3.360

10. Dominika Cibulkova (Slovacia) 3.007.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Simona Halep s-a recuperat complet, dupa problemele care au facut-o sa abandoneze la Sydney.
Simona Halep s-a recuperat complet, dupa problemele care au facut-o sa abandoneze la Sydney. "Astept Australian Open"

Simona Halep a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind este recuperata complet dupa problemele de sanatate care au constrans-o sa se retraga de la competitia de la Sydney.

Halep, dupa retragerea de la Sydney:
Halep, dupa retragerea de la Sydney: "Mai presus de tot efortul din spate se afla tristetea de a nu putea juca"

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care a anuntat ca incearca sa se refaca, dupa ce a fost diagnosticata cu gastroenterita, pentru a incepe cat mai rapid antrenamentele in vederea Australian Open.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney:
Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney: "Nu am jucat trei zile si am asteptat sa vad cum ma recuperez"

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul unu si locul 3 WTA, s-a retras, marti, de la turneul de la Sydney, din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, care va incepe saptamana viitoare.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.