"Bombardament rapid pentru turul 3". Ce scrie presa internationala despre Simona Halep dupa victoria cu Gajdosova

Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, si s-a calificat in turul 3 al Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Presa internationala a remarcat jocul solid al Simonei Halep si victoria rapida obtinuta de jucatoarea romana, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, in turul doi al turneului Australian Open.

"Bombardament rapid pentru turul 3", a titrat AFP in limba engleza, care a precizat ca Simona Halep a demolat-o in doua seturi pe jucatoarea australiana.

"Halep in graba", a titrat site-ul oficial al turneului. "Ocupanta locului 3 mondial nu a slabit-o miercuri noapte pe Gajdosova, zburdand intr-o victorie in doua steuri, in care a cedat doar patru ghemuri", a notat sursa citata.

"Probabil Jarmila Gajdosova s-a simtit un pic inselata: Castigi in sfarsit un meci la Australian Open din zece incercari ca sa dai peste o favorita la titlu. A fost impotriva Simonei Halep, care s-a impus la galop, 6-2, 6-2, miercuri noapte. Gajdosova, atat de linistita in meciul cu Alexandra Dulgheru, s-a vazut hartuita si imbrancita afara din competitie,

Citește și
sport.ro
Simona Halep s-a recuperat complet, dupa problemele care au facut-o sa abandoneze la Sydney. "Astept Australian Open"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

intr-un joc in care Halep nu a slabit-o niciun pic. Jucatoarea de pe locul 3 mondial a avut putere si a rezistat la cateva retururi fine ca sa o dezarmeze pe adversara ei de 27 de ani in 66 de minute", a mai scris ausopen.com.

"Gajdosova a cazut sub tirul Simonei Halep", a titrat site-ul australian Foxsports.com.

Simona Halep a fost prea rapida si evolutia ei prea solida pentru Jarmila Gajdosova, a remarcat site-ul oficial al WTA. "Gajdosova nici macar nu a jucat rau. Jocul ei cu lovituri puternice a fost aproape perfect echilibrat, producand 16 puncte castigatoare si 17 greseli nefortate. Dar proportia lui Halep a fost pur si simplu prea buna, cele 21 de puncte castigate depasind clar cele 12 greseli nefortate, iar printre cele 21 de lovituri castigatoare s-au regasit sapte asi, un numar impresionant", a scris wtatennis.com.

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, in turul 2 al Australian Open, primul Grand Slam al anului. Gajdosova se calificase pentru prima oara in mansa secunda la Australian Open, dupa ce in precedentele noua participari ea fusese eliminata din primul tur.

Simona Halep: Sunt in cea mai buna forma

Simona Halep a declarat dupa ce s-a calificat in turul trei la Australian Open, ca se afla in cea mai buna forma si se simte increzatoare in fortele proprii.

"Nu m-a afectat nimic azi, fata de primul tur, care este dificil. Azi am jucat la un alt nivel, a fost mai usor pentru mine. Stiam ca este o jucatoare cu lovituri puternice. Am incercat sa lovesc bine mingile si am servit bine. Sunt in cea mai buna forma, ma simt increzatoare si tot timpul când ajung in arena am in minte ca trebuie sa câstig si sa lupt pentru fiecare meci", a spus Halep la Eurosport, dupa terminarea partidei.

Simona Halep a afirmat ca meciul contra reprezentantei tarii gazda, Jarmila Gajdosova, a fost unul dificil, insa si-a dorit sa termine cât mai repede partida. "A fost un meci dificil. Trebuie sa ma adaptez repede. A mers bine, am vrut sa termin repede. Cred ca am jucat bine astazi. Am fost agresiva in joc si concentrata pentru fiecare punct", a completat Halep.

Cu o evolutie foarte buna, cu un serviciu precis, reusind sapte asi, sportiva romanca s-a impus in meciul disputat pe Rod Laver Arena, de la ora locala 23.40, o intalnire care a durat 67 de minute.

Pentru calificarea in turul trei la Australian Open, Halep va primi 130 de puncte WTA si un cec in valoare de 97.500 de dolari australieni (80.000 de dolari americani).

In faza urmatoare a competitiei de la Melbourne, Halep o va intalni pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a invins-o in mansa secunda, cu scorul de 7-6 (3), 7-6 (6), pe sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 71 WTA.

 

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
Citește și...
SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP, 6-3, 6-2, la Australian Open. Halep:
SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP, 6-3, 6-2, la Australian Open. Halep: "A fost un meci greu. Am avut emotii inainte de start"

SIMONA HALEP vs. KARIN KNAPP. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a recuperat complet, dupa problemele care au facut-o sa abandoneze la Sydney.
Simona Halep s-a recuperat complet, dupa problemele care au facut-o sa abandoneze la Sydney. "Astept Australian Open"

Simona Halep a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind este recuperata complet dupa problemele de sanatate care au constrans-o sa se retraga de la competitia de la Sydney.

Halep, dupa retragerea de la Sydney:
Halep, dupa retragerea de la Sydney: "Mai presus de tot efortul din spate se afla tristetea de a nu putea juca"

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care a anuntat ca incearca sa se refaca, dupa ce a fost diagnosticata cu gastroenterita, pentru a incepe cat mai rapid antrenamentele in vederea Australian Open.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.