Simona Halep, primire calduroasa in Romania. Declaratii emotionante pe aeroport: "Am simtit ca vine sfarsitul lumii"

×
Codul embed a fost copiat

"Cand am pierdut ultima minge a finalei de la Roland Garros, am simtit ca vine sfarsitul lumii!", spune cu multa tristete campioana noastra, Simona Halep, care s-a intors duminica de la Paris.

I-a revenit zambetul pe buze cand a vazut ce primire calda i-au facut fanii care au asteptat-o cu flori la aeroport. Dupa finala, Simona a revenit pe locul al doilea al ierarhiei mondiale a tenisului feminin si a castigat un milion de euro.

Simona Halep"Emotional, a fost greu dupa meci, am simtit ca vine sfarsitul lumii pentru moment, dar trebuie sa o iau de la capat."

Cu sinceritate, Simona a recunoscut ca acestea sunt zile triste pentru ea. A fost atat de aproape sa castige un turneu de mare slem si sa devina cea mai buna jucatoare de tenis din lume, incat nu-si poate lua gandul de la finala cu Ostapenko.

Simona Halep: "O astfel de infrangere ramane in mintea unui sportiv pentru totdeauna, insa dupa vreo doua-trei zile trece durerea."

Citește și
Simona Halep
Halep pentru presa straina: "Doare foarte tare, dar nu pot sa schimb nimic, o sa dureze ceva timp pana trece"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Macinata probabil de momentul psihologic al finalei, Simona a recunoscut ca, duminica dimineata, a cerut sa revada o parte din meci.

Simona Halep: "M-am uitat la meci, la mingile de break de la 3 - 0. N-am jucat rau, dar ea a facut-o mai bine si m-a batut."

Este vorba despre momentul in care Simona o domina categoric pe Ostapenko. Era UNU la ZERO la seturi si putea fi PATRU la ZERO in setul doi. Daca romanca lua acea minge de break, trofeul era al ei, sustin mai toti specialistii in tenis. Tanara letona a crezut, insa, in nebunia ei copilareasca si a intors meciul.

Simona Halep: "A facut un tenis un pic inconstient, dupa parerea mea, a lovit foarte tare si totul i-a intrat. Am fost de doua ori in finala, n-am reusit, poate a treia finala va fi cu noroc".

Simona a castigat un milion de euro dupa finala pierduta de la Roland Garros. Pentru ea urmeaza cateva zile de pauza, dupa care va incepe antrenamentele pentru sezonul pe iarba. Pe 3 iulie, incepe turneul de mare slem de la Wimbledon, la care Simona poate fi o jucatoare mai buna, dupa ce a avut un sezon excelent pe zgura, spune antrenorul sau.

Simona Halep: Nu stiu care a fost greseala mea, Ostapenko a jucat un tenis incostient si i-a intrat tot

Simona a laudat prestatia adversarei sale din finala Roland Garros, Jelena Ostapenko, spunand ca letona a jucat un “tenis insconstient” si ca i-a “intrat tot”.

Sunt mai bine decat ieri. Ma simt OK, suparata, trista, dar viata merge inainte. Despre joc nu prea am ce sa spun. Emotional a fost greu dupa meci, am simtit ca vine sfarsitul lumii pentru moment, dar e o noua zi si trebuie sa o iau de la capat. Cu siguranta ma va ambitiona sa pot sa trec de acest prag. Am fost de doua ori in finala si nu am reusit sa castig, poate a treia oara va fi cu noroc. Dimineata m-am uitat un pic la meciul meu. Nu la tot, la mingile de break pe care le-am avut la 3-0. Nu mi s-a parut ca am jucat chiar rau, dar ea a jucat mai bine si chiar m-a batut. Nu stiu care a fot greseala, ea a jucat bine, a facut un tenis un pic inconstient si totul i-a intrat. Nu cred ca mi-a lipsit curajul. Am fost foarte curajoasa pe toata durata turneului insa ea a fost mai in forma”, a declarat Halep la sosirea in tara.

Sportiva romana regreta ca nu a reusit sa castige turneul de la Paris, mai ales ca a avut alaturi de ea multe persoane care au ajutat-o in cariera:

„Daca va veni ziua in care sa fiu numarul unu bine, dar acum vreau sa ma odihnesc ca sa intru din nou in competitie. Sunt doua zile de pauza si apoi turneele pe iarba. Parintii m-au imbratisat, mi-au spus ca este un rezultat extraordinar, ceea ce este, pacat pentru ceea ce s-a intamplat, dar poate va veni si ziua mea odata. Au fost oameni importanti pentru cariera mea, imi pare rau ca nu am reusit sa castig pentru ei, dar asa este in tenis”.

Simona Halep a mai spus ca inca viseaza meciul pierdut cu Ostapenko, ca nu a trecut peste aceasta dezamagire. „Cu glezna nu stiu, nu am avut dureri, sper sa fiu bine. Poate dupa clasament, asa ar fi trebuit sa fie, sa castig eu, dar jocul Jelenei a fost unul foarte bun si foarte puternic. Momentan nu am obiective, vreau sa ma odihnesc. Pierderea unui turneu ramane tot timpul in minte, dar dupa cateva zile trece durerea. Acum inca imi imaginez meciul”, a afirmat ea.  

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Lider de audienta absolut: 1.4 milioane de romani au urmarit-o pe Simona Halep la Pro TV, in finala de la Roland Garros
Lider de audienta absolut: 1.4 milioane de romani au urmarit-o pe Simona Halep la Pro TV, in finala de la Roland Garros

Finala de la Roland Garros, transmisa LIVE la Pro TV, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public!

Halep pentru presa straina:
Halep pentru presa straina: "Doare foarte tare, dar nu pot sa schimb nimic, o sa dureze ceva timp pana trece"

Simona Halep a fost afectata de pierderea celei de-a doua finale jucate la Roland Garros. "Doare foarte tare", a spus ea, adaugand ca isi va lua o pauza pentru a trece peste esecul de sambata.

Simona Halep a pierdut pentru a doua oara finala Roland Garros:
Simona Halep a pierdut pentru a doua oara finala Roland Garros: "Poate ca nu eram pregatita sa o castig"

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a ratat a doua oara castigarea turneului de la Roland Garros, dupa ce a pierdut, sambata, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finala disputata in cariera, cu Jelena Ostapenko.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.