Simona Halep - Caroline Wozniacki 5-7; 7-5; 2-6 in semifinale la Stuttgart. Halep: "Zambesc pentru ca am facut un meci bun"

simona halep

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a pierdut in fata sportivei daneze Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Wozniacki s-a impus dupa o partida care a durat aproape trei ore si ea va disputa a doua finala la Stuttgart, din 2011.

"Zambesc pentru ca am făcut un meci bun. Consider ca am jucat bine. Insa adversara mea a fost pur si simplu mai buna. A alergat mult si s-a luptat pana la final, a fost mai puternica. Sunt multumita de acest meci. Retin doar ce este pozitiv din experientele mele si privesc inainte", a spus Halep la finalul meciului.

Prezenta in semifinale este recompensata la Stuttgart cu un cec in valoare de 28.601 de euro si cu 185 de puncte WTA.

Ultimul meci dintre Halep şi Wozniacki a avut loc in semifinalele turneului de la Dubai, cand romanca s-a impus cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1. Anterior, Simona Halep si Caroline Wozniacki au mai fost adversare de doua ori. Wozniacki a invins-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-3, in optimi la Dubai, in 2012, iar romanca s-a impus in fata sportivei daneze in semifinale la New Haven, in 2013, scor 6-2, 7-5.

Citește și
halep mdfx
Simona Halep, despre revenirea pe locul 2 in clasamentul WTA: "Sunt mandra, nu simt nicio presiune"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Cu 26 de victorii si patru infrangeri in 2015, Simona Halep va fi, incepand de luni, numarul 2 mondial, dupa ce rusoiaca Maria Sarapova a fost eliminata in turul 2, la Stuttgart.

Simona Halep vs Caroline Wozniacki LIVETEXT:

UPDATE 17:30 Victorie pentru Caroline Wozniacki. Jucatoarea daneza se califica in finala, la capatul unui meci care a durat trei ore. Este a patrainfrangere pentru Simona Halep in 2015.

UPDATE 17:25 Simona Halep nu se da batuta! Recupereaza un break, iar scorul este acum 5-2 pentru Wozniacki. Halep urmeaza sa serveasca.

UPDATE 17:20 Simona Halep pierde al patrulea game consecutiv. Este 5-1 pentru Wozniacki, iar daneza va servi pentru un loc in finala de duminica.

UPDATE 17:14 Caroline Wozniacki joaca extrem de eficient si reuseste break-ul. Este 3-1 in setul decisiv pentru jucatoarea daneza.

UPDATE 17:05 Cele doua jucatoare par ca nu au obosit deloc si continua sa lupte pentru fiecare punct. Este 1-1 in setul decisiv.

UPDATE 16:49 SET SIMONA HALEP! Dupa mai bine de 2 ore jucate, cele doua jucatoare se afla la egalitate. Urmeaza setul decisiv.

UPDATE 16:40 Un nou BREAK SIMONA HALEP! Jucatoarea noastra conduce cu 6-5 si va servi pentru a egala la seturi.

UPDATE 16:25 Momente grele pentru Simona Halep. De la scorul de 40-15, Wozniacki egaleaza si reuseste break-ul. Este 4-4, de la 3-0 pentru Simona Halep.

UPDATE 16:20 Cele doua jucatoare isi castiga rapid serviciul. 4-3 este scorul in setul secund, insa Simona Halep are avantajul unui break.

UPDATE 16:10 Caroline Wozniacki da semne de revenire. Daneza castiga la 0 pe serviciul lui Halep, apoi duce scorul la 3-2.

UPDATE 15:58 Inca un break reusit de Simona Halep. Este 3-0 in setul 2, iar jucatoarea noastra se descurca excelent.

UPDATE 15:50 Simona Halep a intrat extrem de motivata pe teren in setul secund si reuseste break-ul. 1-0, Halep urmeaza sa serveasca

UPDATE 15:40 SET Caroline Wozniacki. Extrem de motivata, daneza castiga pe serviciul lui Halep si isi adjudeca primul act, scor 7-5.

UPDATE 15:30 Dupa un inceput slab si o dubla greseala, Simona Halep reuseste sa revina si sa egaleze la 5 in primul set.

UPDATE 15:25 Wozniacki reuseste sa castige din nou pe propriul serviciu, fara probleme. Scorul este 5-4 pentru daneza, iar Simona Halep va servi pentru a ramane in acest set.

UPDATE 15:15 4-3 pentru Caroline Wozniacki. Nicio jucatoare nu a reusit break-ul in primele 7 game-uri.

UPDATE 15:00 2-2 dupa primele 4 game-uri. Meciul este extrem de disputat, iar jucatoarele se lupta pentru fiecare punct.

UPDATE 14:50 Prim game extrem de disputat. Dupa 9 minute, Wozniacki reuseste sa si-l adjudece, la avantaj.

Wozniacki a invins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-3, pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA si cap de serie numarul 8, iar Halep a trecut, cu scorul de 6-4, 6-4, de italianca Sara Errani, lcoul 15 WTA.

Ultimul meci dintre Halep si Wozniacki a avut loc in semifinalele turneului de la Dubai, cand romanca s-a impus cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1.

Anterior, Simona Halep si Caroline Wozniacki au mai fost adversare de doua ori. Wozniacki a invins-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-3, in optimi la Dubai, in 2012, iar romanca s-a impus in fata sportivei daneze in semifinale la New Haven, in 2013, scor 6-2, 7-5.

Begu: Cred ca Simona Halep are sanse sa castige la Stuttgart

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a declarat, sambata, la Bucuresti, ca Simona Halep, cap de serie numarul 2, are sanse mari sa castige turneul de categorie Premier de la Stuttgart, fiind convinsa ca numarul 3 WTA va juca foarte bine astazi in meciul cu daneza Caroline Wozniacki, din semifinale.

"Simona este o jucatoare de top, iar, asa cum a declarat de fiecare data, se simte foarte bine pe zgura. Este primul turneu din 2015 pentru ea pe aceasta suprafata si a obtinut deja un rezultat foarte bun. Cred ca are sanse sa casige acest turneu, insa fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate. Sunt convinsa ca va juca la fel de bine si azi cu Wozniacki", a declarat Begu.

Begu a comentat si faptul ca Halep a primit amenintari cu moartea din partea unui fan danez: "Se gasesc mereu oameni de acest gen, nu ducem lipsa. Nu trebuie sa le luam in serios. Se mai intampla sa primesti astfel de mesaje, nu ai cum sa multumesti pe toata lumea".

Tecau: Serena Williams si Maria Sarapova raman singurele jucatoare periculoase pentru Halep

Tenismanul Horia Tecau a declarat, sambata, la Bucuresti, ca Simona Halep a progresat pe toate planurile si singurele jucatoare periculoase pentru numarul 3 mondial raman Serena Williams si Maria Sarapova.

"Halep este foarte constanta in acest an, a progresat pe toate planurile. Sunt putine jucatoare care ii pun probleme. Serena si Maria raman singurele pericole pentru ea. Ma bucur ca are constanta in fiecare saptamana. Cred ca va ramane mult timp pe locul doi, pentru ca Sarapova are multe puncte de aparat in urmatoarea perioada. Pentru a ajunge pe locul 1 e greu, trebuie sa castige un Grand Slam, dar poate sa o faca anul acesta, dupa cum a inceput", a declarat Tecau. 

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
Citește și...
Simona Halep - Sara Errani, 6-4, 6-4, in sferturile de finala de la Stuttgart. Pe cine va intalni in semifinale
Simona Halep - Sara Errani, 6-4, 6-4, in sferturile de finala de la Stuttgart. Pe cine va intalni in semifinale

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva italiana Sara Errani, locul 15 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Simona Halep, despre revenirea pe locul 2 in clasamentul WTA:
Simona Halep, despre revenirea pe locul 2 in clasamentul WTA: "Sunt mandra, nu simt nicio presiune"

Jucatoarea Simona Halep, care va redeveni numarul 2 mondial in clasamentul WTA de luni, a declarat ca este mandra de acest lucru si a mentionat ca obiectivul ei este acela de a ramane concentrata la fiecare meci, informeaza wtatennis.com.

Simona Halep o va depasi pe Maria Sarapova in clasamentul WTA si va fi noul numar 2. Rusoaica a fost invinsa la Stuttgart
Simona Halep o va depasi pe Maria Sarapova in clasamentul WTA si va fi noul numar 2. Rusoaica a fost invinsa la Stuttgart

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA.

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.