Se aflau pe teren in timp ce sotiile si copiii lor erau agresati in tribune. Bataie in toata regula intre jucatori si fani

Ultimul update: Vineri 01 Aprilie 2016 07:00
Data publicarii: Marti 29 Martie 2016 13:08
Categorie: Sport
jucatori de rugby

Un meci de rugby disputat in nordul Angliei s-a terminat cu pumni si picioare. Jucatorii au sarit in ajutorul sotiilor si copiilor, dupa ce o cearta a izbucnit in primele randuri ale tribunei.

La finalul partidei din liga profesionista de rugby, intre Red Devils din Salford si Giants din Huddersfield, jucatorii celei dintai au observat ca proprii fani au inceput sa ii agreseze pe oamenii aflati in primele randuri, printre care se aflau si membri ai familiior acestora.

Rugbistii nu au stat o secunda pe ganduri si au sarit la bataie pentru a-I apara pe cei dragi. Incidentul a avut loc in luni dupa-amiaza.

"Erau copii care plangeau in hohote, speriati de moarte, a fost oribil. Sotia unui jucator era in multime si incerca sa-si protejeze copilul strangandu-l la piept. Acei idioti se imbranceau si impingeau." a spus o tanara care a asistat la meci.

"Doresc sa imi cer scuze fanilor Giants si tuturor oamenilor de buna credinta, prezenti astazi la meci. Fom conduce o investigatie impreuna cu Giants si Federatia de Rugby, iar huliganii responsabili vor fi identificati. Astfel de comportamente nu au ce cauta in acest sport." a declarat patronul clubului Red Devils, Marwan Koukash, conform Daily Mail.
 

jucatori de rugby Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Daily Mail

Dupa ce a cerut-o in casatorie pe Wembley, la Cupa Mondiala de Rugby, Florin Surugiu si Alexandra Cuc si-au unit destinele

Dupa ce a cerut-o in casatorie pe Wembley, la Cupa Mondiala de Rugby, Florin Surugiu si Alexandra Cuc si-au unit destinele

haltere

Halterofilul olimpic Veliciko Ciolakov a murit la 35 de ani

Halep, la o victorie distanță de locul 1 mondial. Finala de la Cincinnati, după ora 21

Simona Halep calificare dramatică în semifinale, la Cincinnati

Ilie Nastase - 1

Ilie Năstase, despre Isărescu: L-aş da în judecată că mi-a luat bani din buzunar

Este paralizat de la piept în jos, dar participă la curse pe motocicletă

Avram Iancu, primit cu fast în țară, după primii 2.000 de km