Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Roger Federer a uimit publicul de la US Open cu o lovitura de maestru. A fost aplaudat chiar si de Michael Jordan. VIDEO

Roger Federer

Roger Federer a demonstrat inca o data ca este unul dintre cei mai buni jucatori de la US Open. La meciul disputat cu australianul Marinko Matosevic, elvetianul a uimit publicul cu o lovitura executata dintre picioare.

Mai mult decat atat, mingea trimisa de Roger Federer l-a lovit in spate pe Matosevic, care era cu spatele, convins ca elvetianul nu mai reuseste sa riposteze.

Partida dintre Roger Federer si Marinko Matosevic s-a incheiat cu scorul 6-3, 6-4, 7-6 (7/4).

La acest meci a asistat si idolul lui Federer, legendarul baschetbalist Michael Jordan: "Este un lucru special pentru mine sa-l intalnesc pe Michael Jordan. Este idolul meu, pentru ca a jucat foarte mult si parea ca tot ceea ce face este atat de usor. A avut aceasta dorinta de a castiga, de a fi cel mai bun, de a raspunde prezent in ciuda presiunii si de a-si ajuta echipa. Am vorbit de tenis, despre modul in care ma antrenez, despre astfel de lucruri", a declarat Federer.

Jordan, care a castigat sase titluri NBA cu echipa Chicago Bulls si este proprietarul gruparii Charlotte Hornets, a recunoscut ca nu se prea pricepe la tenis. "Insa Roger este un mare sportiv, se misca bine pe teren", a declarat Jordan, mare amator de golf.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 1 Septembrie 2014
Citeste mai multe despre: Roger Federer, tenis, Marinko Matosevic, Michael Jordan,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed