Reactii dupa "Meciul Secolului". Ce au declarat Floyd Mayweather si Manny Pacquiao si cum a fost ironizat sportivul american

Floyd Mayweather - Manny Pacquiao

Floyd Mayweather si Manny Pacquiao au oferit un meci spectaculos, la Las Vegas, in urma caruia americanul a fost desemnat castigator.

VEZI TOATE FAZELE MECIULUI. Daca in ochii arbitrilor, Mayweather a fost cel mai puternic din ring, Manny spune ca la finalul partidei el a crezut ca a castigat pentru ca "l-a ranit pe Floyd de cateva ori". De asemenea, filipinezul a spus ca infrangerea nu-l supara pentru ca a facut un meci bun si a dat tot ce a putut, relateaza bleacherreport.com.

In ceea ce-l priveste pe adversarul acestuia, Freddie Roach, antrenorul filipinezului a spus ca "Floyd alearga foarte bine. El considera ca Manny ar fi trebuie sa castige multe runde, intrucat americanul a tot fugit prin ring.

Avand spirit de fairplayer, Manny Pacquaio a recunoscut totusi victoria lui Mayweather, afirmand despre el ca este un bun boxeur.

Intrebat de jurnalisti cum comenteaza problemele lui Manny cu umarul, Floyd Mayweather a spus ca si el a fost ranit. "Am avut probleme cu mana si bratul, dar intotdeauna gasesc o cale", a afirmat sportivul american.

Citește și
Manny Pacquiao si Floyd Mayweather
Pacquiao si Mayweather, ultimele declaratii inainte de confruntare. Cat de mare este interesul pentru "Meciul Secolului"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

"Pacquiao este totusi un campion, are multe de aratat, dar eu am fost luptatorul mai bun in aceasta seara", a mai spus Floys Mayweather.

Mayweather a castigat meciul secolelor dupa ce un arbitru a punctat 118 - 110, ceilalti doi 116 - 112, pentru american.

Floyd Mayweather: Sunt nascut invingator si vreau sa mor invingator

''Sunt cel mai bun din istorie in ring si in afara lui'', a afirmat boxerul american Floyd Mayweather dupa victoria la puncte obtinuta, sambata, la Las Vegas, in fata filipinezului Manny Pacquiao. In debutul conferintei de presa, ''Money'' a aratat cecul de 100 milioane dolari primit dupa victoria sa si a anuntat ca ''va abandona luni sau in cateva saptamani'' toate titlurile detinute.

Intrebat daca acest meci, calificat drept ''meciul secolului'', il considera cel mai important din cariera lui, Mayweather a raspuns: ''Toate meciurile mele sunt importante si nu acest meci imi va determina locul in istorie. Aceasta seara a fost ca oricare alta, aveam o treaba de facut... Voi, ziaristii, ati spus prea mult ca Pacquiao poate sa ma bata, ca imi era teama sa-l infrunt si ca ma ascund de el. Dar acest meci a avut loc pentru ca eu sunt cel care l-am dorit, eu sunt cel care l-am convocat. Vreau ca voi sa scrieti in toate articolele voastre de maine: 'Mayweather a facut din noi, neincrezatorii, increzatori'''.

Despre adversarul sau, americanul a spus ca ''este un mare luptator, inteleg acum de ce a avut acest parcurs in cariera. Este un boxer remarcabil, incredibil, insa nu pot spune ca este cel mai bun boxer, cel mai bun 'puncheur' pe care l-am infruntat vreodata. El a incercat sa-mi taie calea mereu, cu eschive si miscari de trunchi, dar cum in cariera mea am intalnit boxeri cu stiluri diferite, am anticipat si am inteles tot ce facea. Am stiut ca am castigat primul rund, am fost tot timpul cel mai inteligent dintre noi doi, el a fost tare, dar eu am fost mai inteligent".

Referitor la zvonurile privind o eventuala incheiere a carierei dupa un ultim meci in septembrie, Mayweather a fost transant: "Am spus deja, pasiunea mea pentru box nu mai este aceeasi, pentru ultima mea lupta nu vor mai fi titluri mondiale de castigat, pentru ca le voi ceda de luni sau in urmatoarele saptamana. Si alti boxeri trebuie sa aiba sansele lor, sunt lei tineri care trebuie sa se bata pentru a cuceri titluri. Nu sunt un lacom, sunt campion mondial la doua categorii de greutate (titluri WBC, WBA si WBO la welter si WBC si WBA la super-welter), a venit timpul sa le las altora", relateaza Agerpres.

"Sunt nascut invingator si vreau sa mor invingator", a subliniat campionul american la finalul conferintei de presa, adaugand: "Am fost educat pentru a castiga, pentru a fi cel dintai in tot ceea ce fac, asta-i tot ce stiu. Totul este calculat in ceea ce fac, sunt cel mai bun din istoria ringului si in afara lui. Am avut un vis, sa castig o suma cu 9 cifre intr-o seara si am primit acest cec de 100 milioane de dolari".

Manny Pacquiao: "Am facut tot ce puteam mai bine, dar se vede ca nu a fost suficient"

La incheierea meciului pentru titlul mondial de box al categoriei welter, pierdut in fata americanului Floyd Mayweather la Las Vegas, filipinezul Manny Pacquiao a declarat: "Am facut tot ce puteam mai bine, dar se vede ca nu a fost suficient", potrivit Agerpres.

"Sunt multumit, pentru ca m-am luptat bine timp de 12 reprize, am crezut chiar ca am castigat, va trebui sa revad inregistrarea, ceea ce voi face cum voi ajunge la hotel. In timpul pregatirii, am avut o problema la umarul drept, dar lucrurile s-au imbunatatit. Medicii m-au examinat, dar mi s-a interzis un tratament, din cauza temerii de doping. Nu-mi caut scuze. Totusi, am etalat un box bun, in ciuda acestei accidentari. Il respect pe Mayweather, el a castigat, este un boxer bun, foarte rapid", a precizat filipinezul.

La randul lui, antrenorul lui Pacquiao, Freddie Roach, a apreciat: "Sunt mandru de Manny, a facut un meci frumos, a fost o lupta foarte stransa, mi-as fi dorit mult sa aiba parte de o revansa. Ne-am intrebat o zi intreaga daca nu ar trebui amanata aceasta lupta din cauza accidentarii lui, dar se simtea din ce in ce mai bine. Durerea a revenit in timpul meciului, iar aceasta l-a afectat incepand din repriza a 3-a".

Ironii pe internet la adresa lui Floyd Mayweather

Desi toti cei trei judecatori l-au vazut pe Floyd Mayweather castigator clar, foarte multi fani ai boxului au avut alta parere. Acestia au fost deranjati de faptul ca sportivul american a fugit aproape tot meciul in ring si au postat pe internet mai multe imagini prin care ironizeaza tactica lui Mayweather.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Floyd Mayweather il bate la puncte pe Manny Pacquiao. Vezi toate fazele unui meci castigat categoric de american
Floyd Mayweather il bate la puncte pe Manny Pacquiao. Vezi toate fazele unui meci castigat categoric de american

Floyd Mayweather - Manny Pacquiao. "Meciul secolului", asa cum a fost denumit de presa din toata lumea, a fost transmis in direct pe ProTV. Vezi toate fazele meciului.

Pacquiao si Mayweather, ultimele declaratii inainte de confruntare. Cat de mare este interesul pentru
Pacquiao si Mayweather, ultimele declaratii inainte de confruntare. Cat de mare este interesul pentru "Meciul Secolului"

Milioane de oameni din toata lumea numara orele pana la infruntarea dintre doi titani ai boxului. Manny Pacquiao si Floyd Mayweather vor urca duminica dimineata in ringul de pe arena MGM Grand Garden, din Las Vegas.

Un ospatar de la Hollywood a fost cel care a mijlocit duelul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquaio. Cum a fost posibil
Un ospatar de la Hollywood a fost cel care a mijlocit duelul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquaio. Cum a fost posibil

Au ramas mai putin de doua zile pana la meciul secolului - daca nu al secolelor! - cand Manny Pacquaio si Floyd Mayweather vor boxa in ringul din Las Vegas. Si in direct la ProTV!

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.