Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Nadia Comaneci a implinit 55 de ani. Aniversarea ei are loc la 40 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Nadia Comaneci

Nadia Comaneci implineste 55 de ani si inca din cursul noptii raspunde la sute de mesaje de felicitare din partea sportivilor, fanilor sau federatiilor sportive, aniversarea sa din 2016 avand loc la 40 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii.

Multipla campioana la gimnastica, Nadia Comaneci, a implinit 55 de ani, in anul in care a celebrat deja 40 de ani de la primul 10 in gimnastica, ”The perfect 10”, dar si 20 de ani de la casatoria cu Bart Conner, precum si anviersarea fiului lor, Dylan, nascut in 2006.

Inca din noaptea de vineri spre sambata, Nadia Comaneci a raspuns la sute de mesaje transmise pe Twitter si Facebook de fani, dar si de personalitati din lumea sportului sau federatii nationale si internationale.

”La Multi Ani, Nadia”, a scris si Gheorghe Hagi, aceeasi urare fiind transmisa de foarte multe foste gimnaste din lotul Romaniei, precum si de Comitetul Olimpic International, Federatia Internationala de Judo, Federatia Romana de Gimnastica si cea americana, precum si alte foruri sportive din intreaga lume.

”Multumesc pentru urarile frumoase”, a scris Nadia Comaneci intr-un mesaj postat pe Facebook.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 12 Noiembrie 2016
Citeste mai multe despre: Nadia Comaneci, gimnastica, zi de nastere,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed