Turcii bat Cehia si spera la calificare. Ucraina-Polonia 0-1, Irlanda de Nord-Germania 0-1, Cehia-Turcia 0-2

turcia- agerpres

LIVE BLOG UEFA EURO 2016 ZIUA 12| Programul din 21 iunie: Ucraina-Polonia 0-1, Irlanda de Nord-Germania 0-1, Cehia-Turcia 0-2, Croatia-Spania 2-1.

ProTV transmite cea mai importanta competitie a anului 2016 - UEFA EURO 2016.

MECIURILE ZILEI LA UEFA EURO 2016:
Ucraina-Polonia 0-1
Irlanda de Nord-Germania 0-1
Cehia-Turcia 0-2
Croatia-Spania 2-1

Cehia-Turcia 0-2

Citește și
primire echipa nationala
Nationala Romaniei asteptata pe aeroport de fani dezamagiti: "Bravo, Chiriches! V-ati dat sufletul!" Gestul lui Iordanescu
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Turcia a invins la Lens, cu 2-0 pe Cehia, in ultima etapa a grupei D, rezultat in urma caruia Irlanda de Nord s-a calificat in optimile de finala ale Campionatului European, iar turcii termina pe locul trei si pastreaza sanse. Golurile invingatorilor au fost marcate de Burak Yilmaz '10 si Ozan Tufan '65. In urma acestei infrangeri, cehii au terminat pe ultimul loc in grupa si au fost eliminati din competitie.

Minutul 90 - final de meci -

Minutul 65: Gooool Turcia! Ozan Tufan mareste diferenta din pasa lui Mehmet Topal.

Minutul 45 - finalul primei reprize -

Minutul 17: Ocazie Cehia. Sivok trimite cu capul in bara

Minutul 10: Gool Turcia. Burak Yilmaz marcheaza din pasa lui Emre Mor

Minutul 1: William Collum a dat startul partidei dintre Cehia si Turcia

EHIPELE DE START:

Cehia: Cech - Kaderabek, Sivok, Hubnik, Pudil - Pavelka, Darida, Plasil - Dockal, Necid, Krejci

Antrenor: Pavel Vrba

Turcia: Volkan Babacan - Gonul, Topal, Balta,Koybasi - Tufan, Selcuk Inan - Emre Mor, Arda Turan, Volkan Sen - Yılmaz

Antrenor: Fatih Terim

Cehia si Turcia isi joaca ultima sansa de a se califica in optimile Euro 2016 in aceasta seara, la Lens. Meciul va fi condus de William Collum (Scotia). Cu un punct castigat in primele doua etape din grupa D, cehii au sanse importante de a trece de faza grupelor in cazul unei victorii, in timp ce turcii vor pastra sanse minime de calificare chiar si daca vor castiga astazi. Oamenii lui Fatih Terim au pierdut fara gol marcat contra Croatiei si Spaniei si mai pot ajunge in optimi, de pe locul 3, doar printr-o minune.

Grupa D
S-au jucat pana acum:

Turcia - Croatia 0-1
Spania - Cehia 1-0
Cehia - Croatia 2-2
Spania - Turcia 3-0

CLASAMENT GRUPA D

Ucraina-Polonia 0-1

Polonia a invins Ucraina scor 1-0 la Marsilia prin golul lui Blaszczykowski si s-a calificat in optimile de finala, acolo unde va intalni Elvetia.

Clasamentul final al grupei C este urmatorul:

1. Germania 3 2 1 0 3-0 7 puncte
2. Polonia 3 2 1 0 2-0 7
3. Irlanda de Nord 3 1 0 2 2-2 3
4. Ucraina 3 0 0 3 0-5 0.

90+3 - final de meci -

Minutul 72: Ocazie Polonia. Milik a trimis periculos cu capul, dar mingea a trecut pe langa poarta lui Pyatov

Minutul 54: Goool Polonia! Blaszczykowski a deschis scorul

Minutul 45+1 - finalul primei reprize-

Minutul 30: Konoplyanka suteaza de la aproximativ 20 de metri, insa mingea a trecut putin pe langa poarta.

Minutul 17: Yarmolenko a scapat singur pe partea dreapta, dar a tras la mare distanta de poarta lui Fabianski.

Minutul 10: Ocazie dubla ratata de Ucraina. Zozulya e blocat de Pazdan in momentul sutului iar apoi sutul lui Yarmolenko a fost prins de Fabianski.

Minutul 4: Lewandowski iroseste o ocazie uriasa. Sutul sau nu gaseste poarta.

Minutul 1: A inceput meciul. Lovitura de start le-a apartinut polonezilor.

Incidente inainte de startul partidei de pe Stade Velodrome. Patru persoane au fost retinute, marti, la Marsilia, dupa ce au fost implicate in incidente, cu cateva ore inainte de inceputul meciului Ucraina - Polonia, din grupa C de la Euro-2016, a anuntat politia locala. "A existat un mic scandal, fortele de ordine au intervenit imediat si au arestat patru persoane", a anuntat politia. In cursul zilei, mii de fani polonezi au inceput deplasarea din Portul Vechi catre stadionul Velodrome. Cateva fumigene au fost aprinse de catre fanii care cantau, acestia fiind escortati de numerosi politisti.

ECHIPELE DE START

Ucraina: Pyatov - Fedetskiy, Khacheridi, Kucher, Butko - Yarmolenko, Rotan, Stepanenko, Konoplyanka - Zinchenko - Zozulya

Antrenor: Mykhailo Fomenko

Polonia: Fabianski - Cionek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk - Jodlowiec, Krychowiak - Zielinski, Milik, Kaputska - Lewandowski

Antrenor: Adam Nawalka

Cu niciun punct acumulat in Grupa C de la Euro 2016 si deja eliminata din competitie, Ucraina va evolua in ultimul meci contra Poloniei, care se afla pe locul doi, cu 4 puncte. Meciul va incepe la ora 19:00, pe Stade Vélodrome din Marseille si va fi arbitrata de centralul norvegian Svein Oddvar Moen.

Pana acum, cele doua echipe s-au mai intalnit de 7 ori, fiind 3 victorii pentru Ucraina, 2 pentru Polonia si doua remize. Golaveraj: 9-8 pentru ucraineni. In precedentele etape disputate la Euro 2016, Ucraina nu a reusit nici un punct si nu a marcat niciun gol. A pierdut cu Germania, scor 0-2, inregistrand acelasi rezultat si cu Irlanda de Nord.

De cealalta parte, Polonia s-a impus in primul meci la Euro 2016, scor 1-0 cu Irlanda de Nord, obtinand prima victorie din istorie la un turneu final european. Arkadiusz Milik a inscris unicul gol al polonezilor (51'). In partida cu Germania, Polonia a remizat, scor 0-0.

Irlanda de Nord-Germania 0-1

Germaniei s-a calificat in optimile de finala ale Euro-2016, dupa ce a invins Irlanda de Nord, scor 1-0, marti, la Paris, reusind sa castige grupa C a competitiei. Acest rezultat permite ca si nationala Slovaciei, locul trei in grupa B, sa acceada in optimi. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gomez, in minutul 29.

90+3 - final de meci -

Minutul 82: OcMcGovern a scos mingea trimisa cu capul de Mario Gomez

Minutul 59: Khedira suteaza de la 16 metri, McGovern respinge, mingea a ajuns la Gomez care trimite pe langa poarta

Minutul 52: Ocazie pentru Germania. Mario Gotze reuseste sa traga, dar a fost blocat de portarul McGovern

Minutul 45: - finalul primei reprize-

Minutul 41: Mario Gomez trimite la poarta, fara rezultat insa

Minutul 34: Germania mai trimite o data in bara prin Thomas Muller

Minutul 30: Gooool Germania! Mario Gomez a deschis scorul din pasa lui Muller

Minutul 27: Ocazie pentru Germania. Thomas Muller trimite in bara

Minutul 11: Ocazie pentru Germania, Ozil a tras slab din 6 metri, iar McGovern a putut respinge in corner

Minutul 8: Thomas Muller trimite balonul pe poarta, dar fara rezultat.

Minutul 1: A inceput partida. Lovitura de start apartine Irlandei de Nord

ECHIPELE DE START

Irlanda de Nord: McGovern - Hughes, McAuley, Cathcart, J. Evans - Ward, C. Evans, S. Davis, Norwood, Dallas - Washington

Antrenor: Michael O'Neill

Germania: Neuer - Kimmich, Boateng, Hummels, Hector - Khedira, Kroos - Ozil, Muller, Goetze - Gomez

Antrenor: Joachim Low

Germania isi poate asigura calificarea in optimi de pe primul loc in grupa cu o victorie impotriva Irlandei de Nord. Partida este programata de la ora 19:00, pe stadionul Parc des Princes din Paris si va fi condusa de centralul francez Clément Turpin. In primul meci de la Euro 2016, Germania a castigat cu Ucraina, scor 2-0. Mustafi (19') si Schweinsteiger (90+2') au inscris golurile victoriei. In a doua etapa a Grupei C, campioana mondiala a obtinut doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, cu Polonia. Irlanda de Nord si-a trecut in cont prima victorie din istorie la un turneu final european in partida cu Ucraina, scor 2-0. McAuley (49') si McGinn (90+6') au adus bucuria pentru nord-irlandezi. In celalalt meci disputat, Irlanda de Nord a fost invinsa de Polonia, scor 0-1.

Grupa C
S-au jucat pana acum:

Polonia-Irlanda de Nord 1-0
Germania-Ucraina 2-0
Ucraina-Irlanda de Nord 0-2
Germania-Polonia 0-0

Clasament Grupa C:

 

Suporterii irlandezi au facut cea mai buna impresie la Euro 2016. Pasnici, veseli, pusi pe cantat si pe distractie, irlandezii nu s-au batut cu politistii francezi, ci le-au cantat "Stand up for the French police" si nu s-au potolit pana cand un ofiter francez le-a cantat "Go home for the French police".

Aceiasi fani isi uneau fortele cu suporterii suedezi pentru un karaoke ad-hoc, in strada, dupa o melodia "Dancing Queen" a celor de la Abba.

 

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
CROATIA - SPANIA 2-1. Surpriza de proportii la UEFA EURO 2016, spaniolii trimisi sa joace cu Italia in optimi. REZUMAT VIDEO
CROATIA - SPANIA 2-1. Surpriza de proportii la UEFA EURO 2016, spaniolii trimisi sa joace cu Italia in optimi. REZUMAT VIDEO

LIVE BLOG ZIUA 12|  Surpriza de proportii intr-una dintre cele mai frumoase partide de la UEFA EURO 2016. Croatia a invins Spania cu 2-1 iar campioana europeana va intalni pe Italia in optimi.

Nationala Romaniei asteptata pe aeroport de fani dezamagiti:
Nationala Romaniei asteptata pe aeroport de fani dezamagiti: "Bravo, Chiriches! V-ati dat sufletul!" Gestul lui Iordanescu

Cu capetele plecate si deloc vorbareti, fotbalistii echipei nationale s-au intors luni noapte in tara. Desi au aterizat pe la 4:00, suporterii nu au vrut sa-i rateze dupa rusinea de la Euro.

SLOVACIA - ANGLIA 0-0 si RUSIA - TARA GALILOR 0-3. Englezii pierd locul 2 in grupa B. Peste cine ar putea da in optimi. VIDEO
SLOVACIA - ANGLIA 0-0 si RUSIA - TARA GALILOR 0-3. Englezii pierd locul 2 in grupa B. Peste cine ar putea da in optimi. VIDEO

LIVE BLOG ZIUA 11. Anglia a terminat la egalitate cu Slovacia, scor 0-0, in timp ce Tara Galilor a umilit Rusia, cu 3-0.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.