ITALIA - SPANIA 2-0. Campioana en-titre, eliminata dupa un meci in care a fost dominata clar. REZUMAT VIDEO

Chiellini

LIVE BLOG UEFA EURO 2016. Italia este cea de-a saptea echipa calificata in sferturile UEFA EURO 2016, dupa ce a invins Spania, scor 2-0.

ITALIA - SPANIA 2-0. REZUMAT VIDEO| Italienii au inceput excelent meciul si au ratat ocazii mari, prin cei doi atacanti, Eder si Pelle, iar inevitabilul s-a produs in minutul 33. Eder a executat o lovitura libera de la marginea careului, De Gea a respins in fata, iar Chiellini a marcat cu poarta goala.

In repriza secunda, Spania s-a aruncat in atac, dar echipa mai periculoasa a fost tot Italia. De Gea a aparat 1-1 cu Eder, iar apoi a scos sutul lui Insigne, de la 25 de metri.

In finalul meciului, Pique a ratat incredibil din 7-8 metri, dupa o greseala a apararii adverse, iar apoi Pelle a dat lovitura pe contraatac. Italia va merge sa se lupte cu Germania pentru un loc in semifinale. 

Italia - Spania, livetext:

Citește și
CROATIA - SPANIA 2-1. REZUMAT VIDEO
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

MINUTUL 90+4: Final de meci! O noua dezamagire la un turneu final pentru Spania, dupa Cupa Mondiala din 2014. Italia, echipa mult mai buna, merge in sferturi sa se lupte cu Germania.

MINUTUL 90+1: GOOOL ITALIA. Meci tras la indigo ca Italia - Belgia. Italienii merg in sferturi dupa ce elimina campioana europeana en-titre. Graziano Pelle a marcat din 6 metri, dupa o centrare a lui Insigne. VEZI AICI VIDEO GOLUL LUI PELLE.

MINUTUL 90: Ratare colosala a lui Pique. Fundasul Barcelonei se trezeste cu mingea in 6 metri, dupa o eroare a italienilor, dar suteaza extrem de slab si Buffon respinge in lateral. VEZI AICI VIDEO RATAREA LUI PIQUE.

MINUTUL 85: De Gea isi face inca o data datoria perfect. Sutul lui Insigne, de la 25 de metri, este respins de portarul spaniol.

MINUTUL 81: Lovitura pentru Spania. Aduriz, intrat in repriza secunda, s-a accidentat si este inlocuit de Pedro. Din nou, Morata trece varf impins.

MINUTUL 77: Buffon respinge din nou excelent sutul lui Pique.

MINUTUL 76: Iniesta suteaza din vole, de la marginea careului, Buffon respinge in lateral.

MINUTUL 72: Ramos trimite cu capul, din corner, pe langa poarta.

MINUTUL 70: Faza ca in jocurile video construita de Spania. Iniesta paseaza in centru, Silva sare peste minge, iar Aduriz suteaza la coltul lung, pe langa poarta.

MINUTUL 62: Inca o ocazie imensa pentru Italia, care puteau marca lejer 5 goluri azi. De Sciglio primeste o pasa in careu, centreaza pe jos, De Gea scapa mingea, dar fundasii spanioli reusesc sa degajeze. VEZI AICI VIDEO CU OCAZIA.

MINUTUL 60: Morata se lupta pentru balon dupa o degajare a lui De Gea, preia pe piept si trimite un lob de la 25 de metri, pe langa poarta.

MINUTUL 55: Ce ocazie rateaza Eder! Pelle ii trimite mingea printr-o pasa fina, Eder scapa cu De Gea, intra in careu, dar portarul spaniol scoate iar incredibil. Poate ca retragerea din repriza secunda este doar o tactica pentru a dat lovitura pe contraatac. VEZI AICI VIDEO OCAZIA LUI EDER.

MINUTUL 52: Rasturnare de situatie in repriza secunda. Spaniolii vin cu aproape toata echipa in pressing, tin de minge si sunt mult mai periculosi. Italienii sunt masati in propria jumatate.

MINUTUL 48: Morata trimite cu capul din 7 metri, Buffon retine.

MINUTUL 46: Schimbare la pauza in echipa Spaniei: iese Nolito, intra veteranul Aduriz.

MINUTUL 45+1: 1-0 pentru Italia la pauza. O repriza dezastruoasa pentru spanioli, care sunt condusi si nu au avut nici macar jumatate de ocazie.

MINUTUL 45: Giaccherini patrunde in careu, suteaza superb spre coltul lung, dar De Gea respinge excelent in corner. Portarul Spaniei a fost cel mai bun jucator de pe teren. VEZI AICI VIDEO OCAZIA LUI GIACCHERINI.

MINUTUL 41: Doar 53% au avut posesia spaniolii, mult sub media lor din ultimii ani.

MINUTUL 35: Din anul 2000, sau mai exact de la golul lui Djorkaeff nu mai primise Spania gol in faza eliminatorie de la UEFA EURO. Se adunasera 679 de minute.

MINUTUL 33: GOOOL ITALIA. Eder trimite periculos de la 18 metri, din lovitura libera, De Gea respinge in fata, iar Chiellini trimite in poarta goala din cativa metri. VEZI AICI VIDEO GOLUL.

MINUTUL 29: Sergio Ramos, la un pas de autogol dupa o centrare de pe partea stanga. VEZI AICI VIDEO FAZA.

MINUTUL 25: Contraatac periculos al italienilor, mingea ajunge la de Sciglio, care centeaza perfect pentru Parolo, dar mingea trimisa cu capul de acesta trece mult pe langa poarta lui de Gea.

MINUTUL 23: Cartonas galben pentru de Sciglio, dupa ce si-a tinut adversarul.

MINUTUL 22: Sergio Ramos cade in careu de langa Chiellini, Cakir ii face imediat semn sa se ridice.

MINUTUL 20: Fabregas primeste o minge pe linia careului de 16 metri, suteaza, dar de Sciglio intra prin alunecare si blocheaza balonul.

MINUTUL 16: Italienii domina partida si sunt de fiecare data periculosi cand urca in atac. De cealalta parte, Spania incearca sa tina de minge, dar nu reusesc pe acest teren.

MINUTUL 10: Giaccherini reia din foarfeca, de la 8 metri, dar De Gea reuseste sa respinga in bara. Turcul Cakir fluierase fault insa la Busquets. VEZI AICI VIDEO FAZA.

MINUTUL 8: Florenzi centreaza in careu, Pelle se inalta excelent peste adversar si reia cu capul, insa De Gea isi salveaza echipa. VEZI AICI VIDEO OCAZIA LUI PELLE.

MINUTUL 5: Eder primeste o pasa in careu, preia la 11 metri si suteaza, dar De Gea retine cu siguranta. VEZI AICI VIDEO CU OCAZIA.

MINUTUL 1: Ploua puternic, insa spaniolii nu renunta la celebrul joc de posesie. Vor avea insa o misiune foarte dificila astazi.

Italia - Spania, echipele de start:

Meciurile care vor avea loc in sferturile de finala:

Polonia - Portugalia, joi 30 iunie, in direct la ProTV

Tara Galilor - Belgia, vineri, 1 iulie, in direct la ProTV

Germania - Italia, sambata, 2 iulie, in direct la ProTV

Franta - Islanda, duminica, 3 iulie, in direct la ProTV

Rezultatele inregistrate in optimi:

Elvetia - Polonia 1-1, 4-5 dupa penaltyuri

Tara Galilor - Irlanda de Nord 1-0

Croatia - Portugalia 0-1, dupa prelungiri

Franta - Irlanda 2-1

Germania - Slovacia 3-0

Ungaria Belgia - 0-4

Italia - Spania 2-0

Anglia - Islanda 1-2

Toate rezumatele video pot fi vazute in sectiunea UEFA EURO 2016

Articol recomandat de sport.ro
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
Citește și...
Germania - Irlanda 1-0. Polonia - Ucraina 1-0. Spania - Croatia 1-2. Cehia - Turcia 0-2. REZUMATE VIDEO
Germania - Irlanda 1-0. Polonia - Ucraina 1-0. Spania - Croatia 1-2. Cehia - Turcia 0-2. REZUMATE VIDEO

 Germania - Irlanda 1-0. Polonia - Ucraina 1-0. Spania - Croatia 1-2. Cehia - Turcia 0-2. REZUMATE VIDEO

CROATIA - SPANIA 2-1. REZUMAT VIDEO
CROATIA - SPANIA 2-1. REZUMAT VIDEO

CROATIA - SPANIA 2-1. REZUMAT VIDEO

CROATIA - SPANIA 2-1. Surpriza de proportii la UEFA EURO 2016, spaniolii trimisi sa joace cu Italia in optimi. REZUMAT VIDEO
CROATIA - SPANIA 2-1. Surpriza de proportii la UEFA EURO 2016, spaniolii trimisi sa joace cu Italia in optimi. REZUMAT VIDEO

LIVE BLOG ZIUA 12|  Surpriza de proportii intr-una dintre cele mai frumoase partide de la UEFA EURO 2016. Croatia a invins Spania cu 2-1 iar campioana europeana va intalni pe Italia in optimi.

Recomandări
Fugarul Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare
Fugarul Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani de detenţie pentru luare de mită.  

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.