Ilie Nastase, interzis la Wimbledon chiar si cu bilet. Paznicii au primit o poza, ca sa il poata recunoaste

×
Codul embed a fost copiat

Comportamentul de la meciul Cirstea-Conta din Fed Cup l-a transformat pe Ilie Nastase in persona non grata la Wimbledon.

Fortele de ordine de la Wimbledon au primit o fotografie cu Ilie Nastase, care a fost interzis de organizatori la al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a fost suspendat provizoriu de Federatia Internationala de Tenis, a anuntat, marti, The Telegraph.

Conform sursei citate, personalul G4S de la fiecare poarta a arenelor londoneze a fost informat ca Nastase nu poate intra la meciuri nici daca are bilet.

Purtatorul de cuvant al All England Lawn Tennis Club a confirmat aceasta informatie.

In replica, Ilie Nastase a spus ca stie ca i-a fost refuzata acreditarea pentru turneul de la Londra,
insa masura de a fi evacuat daca isi cumpara bilet si asista ca un simplu cetatean i se pare abuziva.

Citește și
Ilie Nastase la Roland Garros in 2016
Ilie Nastase, interzis la turneul pe care l-a castigat de doua ori. Comportamentul din FedCup ii aduce o noua interdictie
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Mai mult, Nastase a contestat suspendarea provizorie impusa de Federatia Internationala, iar cauza se va judeca la New York. Turneul de la Wibledon este al treilea turneu de mare şlem la care tenismenul a primit interdictie dupa ce a adresat cuvinte jignitoare jucatoarei britanice Johanna Konta si antrenoarei acesteia in aprilie la meciul de FED CUP organizat in Romania. Masura a mai adaugat Nastase i se pare potrivita pentru un detinut evadat sau pentru un criminal, iar in opinia lui, Federatia il poate suspenda doar pentru competitia unde a gresit nu pentru toate.

Federatia Internationala de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Nastase dupa comportamentul jignitor la adresa arbitrilor si oaspetilor, pe care l-a avut la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, astfel ca el nu mai are acces la competitiile ITF. Forul international urmeaza sa ia o decizie definitiva in cazul lui Nastase.

Ca tenismen, Ilie Nastase a fost de doua ori finalist la simplu la Wimbledon (1972 si 1976) si a castigat o data finala la dublu (1973), in echipa cu Jimmy Connors. Pentru aceste performante, Nastase era invitat sa asiste la partidele de la All England Club din Loja Regala, destinata celebritatilor si prietenilor turneului de la Wimbledon.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Scandal la Madrid Open, turneul lui Tiriac. Presedintele WTA:
Scandal la Madrid Open, turneul lui Tiriac. Presedintele WTA: "Ilie Nastase nu avea ce cauta la ceremonie. Inacceptabil"

Presedintele WTA, Steve Simon, le-a felicitat pe finalistele turneului de la Madrid, Simona Halep si Kristina Mladenovic, insa a precizat ca prezenta lui Ilie Nastase la ceremonia de decernare a trofeului a umbrit ziua de sambata.

Ilie Nastase, interzis la turneul pe care l-a castigat de doua ori. Comportamentul din FedCup ii aduce o noua interdictie
Ilie Nastase, interzis la turneul pe care l-a castigat de doua ori. Comportamentul din FedCup ii aduce o noua interdictie

Ilie Nastase nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, au anuntat, sambata, organizatorii competitiei de la Paris, la trei zile dupa ce romanul a fost interzis in Loja Regala de la Wimbledon

Ilie Nastase se apara:
Ilie Nastase se apara: "O stimez pe Serena si o respect. Stiu ca nimic nu poate scuza cu adevarat vorbele mele"

Nastase considera ca s-a exagerat "din toate partile" ceea ce s-a intamplat si mentioneaza ca o stimeaza pe Serena Williams, una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din toate timpurile.

Ilie Nastase, evacuat dupa injuraturi la FedCup. Meciul Cirstea-Konta, intrerupt dupa ce britanica a inceput sa planga
Ilie Nastase, evacuat dupa injuraturi la FedCup. Meciul Cirstea-Konta, intrerupt dupa ce britanica a inceput sa planga

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup, Ilie Nastase, a fost dat afara de pe teren, in timpul meciului dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.