Fostul fotbalist hondurian Marvin Paz a fost asasinat. Criminalii l-au impuscat de 18 ori

Marvin Paz

 Fostul fotbalist hondurian Marvin Paz, care a evoluat la echipele Motagua, Hispano si Atlético Olanchano, a fost asasinat, luni, cu focuri de arma, relateaza presa locala, citata de EFE.

Incidentul s-a petrecut in noaptea de duminica, intr-un moment cand Paz iesea dintr-o discoteca din localitatea Salama, din departamentul Olancho.

Paz (34 ani), care se retrasese din activitate in 2008, dupa ce in 2006 a fost campion al Hondurasului cu Montagua, a fost nimerit de nu mai putin de 18 gloante, potrivit presei honduriene, care nu mentioneaza motivul crimei si identitatea autorilor.

In ultimii zece ani au fost asasinati cel putin zece fotbalisti hondurieni, printre care Milton Flores si Arnold Peralta, fosti componenti ai echipei nationale

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
"Motorola", purtat pe ultimul drum de mii de oameni. Nimeni nu stie daca a fost ucis de rusi sau de ucraineni

Cel mai popular lider paramilitar pro-rus din estul Ucrainei a avut parte de o inmormantare demna de un sef de stat.

Momentul in care judecatorul lui
Momentul in care judecatorul lui "El Chapo" este asasinat in Mexic, in timp ce facea jogging, surprins de camere. VIDEO

Un judecator mexican care a judecat procesele in care au fost implicati liderii unor carteluri, inclusiv celebrul "El Chapo", a fost asasinat.

Un scriitor din Iordania a fost ucis din cauza unei caricaturi, pusa pe Facebook. Desenul ironiza musulmanii Statului Islamic
Un scriitor din Iordania a fost ucis din cauza unei caricaturi, pusa pe Facebook. Desenul ironiza musulmanii Statului Islamic

Un scriitor iordanian controversat, Nahed Hattar, a fost asasinat duminica in fata unui tribunal din capitala tarii, Amman. Acolo, el era judecat pentru publicarea unei caricaturi considerate ofensatoare fata de islam.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.