PORTRET Maria Sharapova, sex-simbolul tenisului, adversara Simonei Halep in finala de sambata a turneului de la Roland Garros

Maria Sarapova

Maria Sharapova este adversara

Simonei Halep

, in finala de sambata, de la Roland Garos. Rusoaica este cunoscuta pentru performantele sale sportive, dar si pentru viata sa amoroasa, unde a inregistrat mai putine succese.

Jucatoarea Maria Sharapova, locul 8 WTA si cap de serie numarul 7, a invins-o, joi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 16 WTA si a 18-a favorita a competitiei, calificandu-se in finala turneului de la Roland Garros, faza in care va evolua impotriva Simonei Halep.

Citeste si: Talismanul Simonei Halep: "L-am cumparat de la Paris" Ce ii poarta noroc la Roland Garros
 

Citește și
Simona Halep, Roland Garros 2014 - cover
Simona Halep scrie istorie la Roland Garros. Indiferent de rezultatul din finala, romanca intra de luni in TOP 3 mondial
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Sharapova s-a impus dupa aproape doua ore si jumatate de joc.

Dar Maria Sharapova este mai mult decat o sportiva talentata.

S-a nascut pe 19 aprilie, 1987, in Nygan, Rusia si a inceput sa joace tenis de la o varsta frageda. La numai 9 ani, tatal sau a dus-o in Florida, unde a inscris-o la o academie de tenis. Dupa care, la 14 ani, a trecut la profesionisti.

Dar jucatoarea de tenis a avut grija sa faca spectacol si in afara terenului. Frumusetea si popularitatea de care s-a bucurat in urma victoriilor avute i-au adus mari contracte publicitare cu branduri de renume, printre care Nike si Tiffany&Co, noteaza biography.com.

VIATA AMOROASA A MARIEI SHARAPOVA

Si viata personala a frumoasei rusoaice a tinut prima pagina a ziarelor. Din pacate pentru sportiva, parcursul ei de aici a fost mai putin lin decat cel de pe terenul de joc. Sharapova a inceput in 2009 o relatie cu baschetbalistul sloven Sasha Vujacic. Dupa un an de intalniri, cuplul si-a anuntat logodna in octombrie 2010. In 2012 insa, in timpul unei conferinte de dupa un meci de la U.S. Open, sportiva a anuntat ca relatia cu Vujacic s-a incheiat, iar logodna a fost anulata.

Anterior, Maria Sharapova a avut relatii si cu alti barbati celebri, unul din ei, Adam Levine, fiind desemnat anul trecut "cel mai sexy barbat din lume". Potrivit New York Observer, cei doi nu ar fi avut o relatie amoroasa in adevaratul sens al cuvantului, ci au avut cateva intalniri intime. "Nu va pot spune cat de dezamagit am fost. Chiar am crezut, asa cum gandesc foarte multi barbati, ca este genul care face zgomot in pat". Adam Levine a spus ca tenismena nu scotea niciun sunet cand faceau sex, asta l-a dezorintat si l-a determinat sa puna capat scurtei povesti.

Citeste si: Moment haios la conferinta de azi a Simonei Halep. Ce intrebare a facut-o sa rada

 

Potrivit site-ului maria-sharapova.org, rusoaica prefera bucataria thailandeza, dar are o slabiciune si pentru clatitele frantuzesti cu Nutella.

Parcursul profesional al Simonei Halep si Mariei Sharapova

Simona Halep, 22 de ani, locul 4 WTA si a patra favorita, a invins-o, joi, scor 6-2, 7-6 (4), pe germanca Andrea Petkovici (27 WTA), si s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros, devenind prima sportiva din Romania ce ajunge in ultimul act a acestei competitii dupa 34 de ani.

Calificarea in finala Grand Slamului de la Paris, faza in care va juca, sambata, cu Maria Sharapova, locul 8 WTA, o propulseaza pe Halep pe locul 3 WTA, dupa americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li.

Maria Sharapova, 27 de ani, fosta numarul 1 mondial, a triumfat in toate cele patru turnee de Grand Slam, ultimul chiar la French Open, in 2012. Anul trecut, ea a fost de asemenea finalista pe zgura pariziana, fiind invinsa de americanca Serena Williams, cu scorul de 6-4, 6-4.

Sportiva din Rusia a castigat 31 de trofee in cariera si peste 29 de milioane de dolari in premii.

Istoria intalnirilor directe

Jucatoarele Simona Halep si Maria Sharapova s-au mai intalnit pana in prezent de trei ori, in 2012, la Indian Wells si Beijing, si anul acesta in finala turneului de la Madrid, in toate meciurile impunandu-se sportiva din Rusia.

Prima intalnire dintre cele doua sportive a avut loc in turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Sharapova castigand cu scorul de 6-3, 6-4.

In acelasi an, dar in primul tur de la Beijing, Sharapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5.

Ultima confruntare dintre cele doua sportive a avut loc in primavara acestui an, cand Maria Sharapova a castigat finala turneului de la Madrid, organizat de Ion Tiriac, scorul fiind 1-6, 6-2, 6-3.

Nu in ultimul rand, Sharapova e celebra si datorita celebrelor ei strigate de pe terenul de tenis. Youtube-ul e plin chiar de compilatii care mai de care mai haioase cu strigatele rusoaicei.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Presa din SUA: 5 motive pentru care Simona Halep nu e promovata pe masura rezultatelor.
Presa din SUA: 5 motive pentru care Simona Halep nu e promovata pe masura rezultatelor. "In primul rand, nu e blonda"

Bleacher Report scrie despre care ar fi cele cinci motive pentru care Simona Halep este jucatoarea de tenis “despre care se face cea mai putina valva”, desi in ultima perioada a inregistrat succes dupa succes.

Simona Halep scrie istorie la Roland Garros. Indiferent de rezultatul din finala, romanca intra de luni in TOP 3 mondial
Simona Halep scrie istorie la Roland Garros. Indiferent de rezultatul din finala, romanca intra de luni in TOP 3 mondial

Joi seara, Simona Halep a scris istorie. Pentru prima data dupa 34 de ani, o jucatoare de tenis din Romania va juca finala turneului de la Roland Garros.

SIMONA HALEP, copilul care a crescut fara papusi si a ajuns in finala de la Paris.
SIMONA HALEP, copilul care a crescut fara papusi si a ajuns in finala de la Paris. "Trebuie sa crezi ca poti sa muti muntii"

Un material realizat de Alex Dima de 1 DECEMBRIE 2013. Ani de sacrificii departe de familie, fara prieteni, o disciplina spartana si o copilarie petrecuta pe terenul de antrenament. Toate pentru implinirea visului in care crede de cand avea doar 4 ani.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.