Visati la carne de miel pe masa de Paste? Kilogramul costa in jur de 20 lei

Ultimul update: Marti 28 August 2012 02:40
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2011 18:15
Categorie: Social

Saptamana Mare, in care abia am intrat, inseamna si negocieri cu ciobani, targuri de miei aglomerate in intreaga tara si schimburi de retete.

Chiar daca vanzatorii striga ca n-au mai scumpit carnea de doi ani si ca vor mentine pretul in jurul unei valori de 20 de lei kilogramul, putini sunt cei care si cumpara dupa ce afla cifra.

Peste 40 de ciobani din toata tara s-au adunat la singurul targ de miei vii din Capitala, cu marfa pe alese, spun ei. Din pacate nu a prea fost aleasa in prima zi.

Oamenii au venit, s-au interesat si au plecat spunand ca preturile sunt inca mult prea mari.

Ciobanii sustin ca daca mai coboara pretul, adio profit. Pe de alta parte, exista alte targuri in tara, cum e cel din Constanta, unde pretul e mai mic.

Oricum tendinta de pana acum e de impartire a unui miel de pana in 10 kilograme cu altcineva.

O varianta ar fi sa cumparati de pe internet. Pretul e mai bun, insa nu puteti vedea marfa. 

Cititi si:

10 lucruri nu-i vor placea. Ce nu mai are voie Kate Middleton dupa nunta

Jennifer Lopez, pasionala in bratele altui barbat. FOTO

Cina cea de Taina nu s-a tinut joi. Pastele ar putea avea o data fixa

Oameni reali cu puteri supranaturale - partea a II-a

Oferte last minute de Paste. Vezi unde poti pleca si cat te costa

Oferte last minute de Paste. Vezi unde poti pleca si cat te costa

obiceiuri

Ziua cânepii, sărbătorită într-un sat din Albă. Cum se fac costumele tradiţionale

Avram Iancu continuă aventura de a străbate înot Dunărea de la izvor la vărsare

De nu a fost restaurat Muzeul ”George Enescu”, deși statul a primt 7 mil. euro de la BE

pește afumat

Novacul afumat din Ţară Bârsei face profit după certificarea europeană. Recomandarea bucătarului

Noul sediu al Serviciului de Paşapoarte, din mall-ul Plaza România, va fi deschis de luni, de la ora 8.30

"Clientul misterios", modalitatea patronilor de a-şi verifica angajaţii