Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Vezi aici programul bancilor in perioada de Paste!

Banci, dobanzi

Unitatile bancare vor fi inchise in perioada 3 - 5 aprilie, unele avand program scurt chiar de vineri, dar exista si banci care au decis ca unele agentii sa functioneze sambata si luni.

BCR - toate unitatile sunt inchise in zilele de 3, 4 si 5 aprilie. Clientii BCR vor avea acces la conturi si vor putea sa efectueze operatiuni bancare in perioada sarbatorilor telefonic, prin Alo 24 Banking BCR disponibil zilnic intre orele 8:00 si 22:00, prin apelarea InfoBCR si prin internet.

BRD - toate unitatile BRD vor fi inchise doar duminica, iar luni vor fi deschise doar agenţiile din incinta magazinelor mari, care vor functiona potrivit orarului respectivelor magazine. Serviciul "Vocalis" va funcţiona normal sambata, intre orele 8:00 si 16:00, pentru ca duminica si luni sa fie disponibile numai optiunile automate de interogare a soldului si consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent, precum si serviciul de asistenta de urgenta pentru posesorii de carduri bancare.

Banca Transilvania - unitatile vor fi inchise duminica, pentru ca luni sa functioneze doar unitatile din centrele comerciale, in funcţie de programul fiecarui centru. In plus, Banca Transilvania va avea sambata cel putin o unitate deschisa in fiecare oras, cu program intre orele 9:30 si 12:30. Banca a precizat ca programul call-center-ului va fi non-stop.

Banca Comerciala Carpatica - unitatile au program scurt vineri, intre 09:00 - 12.30 pentru reprezentante si 13.30 pentru agentii si sucursale. De sambata pana luni nu va fi deschisa nicio unitate.

Unitatile Intesa Sanpaolo Bank vor avea, vineri, un program redus de lucru cu publicul de la ora 8:30 pana la 14:00. De sambata pana luni nu va fi deschisa nicio unitate.

Bancile au anuntat ca bancomatele si POS-urile vor functiona in conditii normale in perioada Sarbatorilor de Paste.
 

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 2 Aprilie 2010
Citeste mai multe despre: banci, sarbatori, Paste,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed