Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Surpriza uriasa de care a avut parte un batran de 91 de ani care si-a pierdut buletinul. Ce a aflat la Evidenta Populatiei

Embed:

La 91 de ani, un batran din Botosani a aflat ca inca este casatorit in actele de la Starea Civila, desi este divortat de 33 de ani! Omul a ajuns la Evidenta Populatiei, dupa ce si-a pierdut buletinul.

Asa a aflat ca in documentele sale nu s-a facut nicio modificare, dupa hotararea data de instanta in anii '80. Ca sa poata indrepta situatia, barbatul a trebuit sa mearga iar la Judecatorie si Tribunal, ca sa demonstreze ca e ... celibatar.

Stefan Oseschi: "Sunt 33 de ani de cand am divortat. Eu mai stiu daca am primit sau nu hotararea?! In '80 ea a dat divort, dar judecatorul a anulat ca fiind nefondat. Ea nu a fost multumita si a facut recurs la Tribunal. I s-a aprobat recursul si s-a desfacut casatoria."

Cei de la Evidenta Populatiei spun ca, dupa pronuntarea divortului, nici instanta, nici batranul si nici fosta lui sotie nu au anuntat schimbarea. Cum barbatul nu are sentinta definitiva de divort, i s-a facut o carte de identitate provizorie.

Abia astazi a reusit sa obtina un duplicat al hotararii de divort, de la Tribunal. Apoi a mai facut un drum la Serviciul de Evidenta a Populatiei Botosani pentru a depune documentatia completa pentru buletin nou.

Costel Gabur, director Serviciul de Evidenta a Populatiei Botosani: "Domnul Oseschi s-a casatorit in 1958 si a divortat in 1984. Noi acum am aflat ca a divortat atunci. In registrul lui de casatorie nu apare mentiunea de desfacere a casatoriei."

Fara ajutorul unui nepot, care l-a insotit peste tot, barbatul spune ca nu ar fi avut nici puterea, nici priceperea sa mai demonstreze ca e celibatar, la ...91 de ani.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: celibatar, Botosani, casatorie, starea civila, Stefan Oseschi,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed