Surpriza uriasa de care a avut parte un batran de 91 de ani care si-a pierdut buletinul. Ce a aflat la Evidenta Populatiei

Ultimul update: Sambata 22 Aprilie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 19 Aprilie 2017 16:51
Categorie: Social

La 91 de ani, un batran din Botosani a aflat ca inca este casatorit in actele de la Starea Civila, desi este divortat de 33 de ani! Omul a ajuns la Evidenta Populatiei, dupa ce si-a pierdut buletinul.

Asa a aflat ca in documentele sale nu s-a facut nicio modificare, dupa hotararea data de instanta in anii '80. Ca sa poata indrepta situatia, barbatul a trebuit sa mearga iar la Judecatorie si Tribunal, ca sa demonstreze ca e ... celibatar.

Stefan Oseschi: "Sunt 33 de ani de cand am divortat. Eu mai stiu daca am primit sau nu hotararea?! In '80 ea a dat divort, dar judecatorul a anulat ca fiind nefondat. Ea nu a fost multumita si a facut recurs la Tribunal. I s-a aprobat recursul si s-a desfacut casatoria."

Cei de la Evidenta Populatiei spun ca, dupa pronuntarea divortului, nici instanta, nici batranul si nici fosta lui sotie nu au anuntat schimbarea. Cum barbatul nu are sentinta definitiva de divort, i s-a facut o carte de identitate provizorie.

Abia astazi a reusit sa obtina un duplicat al hotararii de divort, de la Tribunal. Apoi a mai facut un drum la Serviciul de Evidenta a Populatiei Botosani pentru a depune documentatia completa pentru buletin nou.

Costel Gabur, director Serviciul de Evidenta a Populatiei Botosani: "Domnul Oseschi s-a casatorit in 1958 si a divortat in 1984. Noi acum am aflat ca a divortat atunci. In registrul lui de casatorie nu apare mentiunea de desfacere a casatoriei."

Fara ajutorul unui nepot, care l-a insotit peste tot, barbatul spune ca nu ar fi avut nici puterea, nici priceperea sa mai demonstreze ca e celibatar, la ...91 de ani.
 

Batran de 90 de ani, ucis chiar in noaptea de Paste. In aceeasi noapte o femeie de 78 de ani a fost talharita si batuta crunt

Batran de 90 de ani, ucis chiar in noaptea de Paste. In aceeasi noapte o femeie de 78 de ani a fost talharita si batuta crunt

Pomana Regelui Cioabă

Două femei lăsate fără bijuterii prin metoda "Pomana Regelui Cioabă". Scenariul înșelăciunii

Exercițiu în Bacău. Jaf cu luare de ostatici la o casă de schimb valutar

Concert simfonic la un vechi conac boieresc, lângă Craiova. Banii vor fi folosiți pentru restaurare

În România, 1 copil din 10 nu s-a spălat niciodată pe dinți

Surpriză pentru o tânără din Iași care a mers la spital să nască. ”Credeam ca sunt numai 2”

Probleme fără sfârșit după furtună: inundați, fără curent și cu o asigurare degeaba

angajati Filarmonica Banatul

Angajații Filarmonicii Banatul, care au vândut ecstasy, au fost condamnați la închisoare

Situație bizară în Gorj, unde profesorii de sport primesc spor la salariu pentru lucrul pe calculator

Un sat din Botoşani şi un orăşel din Galaţi au deja sistem de alertare prin SMS

Și-a bătut soția pentru că a uitat cratița cu mici pe aragaz și a adormit

A fost identificat șoferul care a făcut slalom printre pietoni în Timișoara. Amenda primită

”Micuţa Picasso” își expune lucrările în România: ”Mă bucur că am reușit să vin”