Surpriza uriasa de care a avut parte un batran de 91 de ani care si-a pierdut buletinul. Ce a aflat la Evidenta Populatiei

Ultimul update: Sambata 22 Aprilie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 19 Aprilie 2017 16:51
Categorie: Social

La 91 de ani, un batran din Botosani a aflat ca inca este casatorit in actele de la Starea Civila, desi este divortat de 33 de ani! Omul a ajuns la Evidenta Populatiei, dupa ce si-a pierdut buletinul.

Asa a aflat ca in documentele sale nu s-a facut nicio modificare, dupa hotararea data de instanta in anii '80. Ca sa poata indrepta situatia, barbatul a trebuit sa mearga iar la Judecatorie si Tribunal, ca sa demonstreze ca e ... celibatar.

Stefan Oseschi: "Sunt 33 de ani de cand am divortat. Eu mai stiu daca am primit sau nu hotararea?! In '80 ea a dat divort, dar judecatorul a anulat ca fiind nefondat. Ea nu a fost multumita si a facut recurs la Tribunal. I s-a aprobat recursul si s-a desfacut casatoria."

Cei de la Evidenta Populatiei spun ca, dupa pronuntarea divortului, nici instanta, nici batranul si nici fosta lui sotie nu au anuntat schimbarea. Cum barbatul nu are sentinta definitiva de divort, i s-a facut o carte de identitate provizorie.

Abia astazi a reusit sa obtina un duplicat al hotararii de divort, de la Tribunal. Apoi a mai facut un drum la Serviciul de Evidenta a Populatiei Botosani pentru a depune documentatia completa pentru buletin nou.

Cum au intampinat maramuresenii Pastele. Oamenii au aprins focuri si au dus mancarea la biserica pentru binecuvantare

Costel Gabur, director Serviciul de Evidenta a Populatiei Botosani: "Domnul Oseschi s-a casatorit in 1958 si a divortat in 1984. Noi acum am aflat ca a divortat atunci. In registrul lui de casatorie nu apare mentiunea de desfacere a casatoriei."

Fara ajutorul unui nepot, care l-a insotit peste tot, barbatul spune ca nu ar fi avut nici puterea, nici priceperea sa mai demonstreze ca e celibatar, la ...91 de ani.
 

Batran de 90 de ani, ucis chiar in noaptea de Paste. In aceeasi noapte o femeie de 78 de ani a fost talharita si batuta crunt

Batran de 90 de ani, ucis chiar in noaptea de Paste. In aceeasi noapte o femeie de 78 de ani a fost talharita si batuta crunt

hanna detari fetita bolnava

Hanna, o fetiță de 3 ani diagnosticată cu tumora Wilms grad 4, are nevoie de ajutor

La 142 de ani de la nasterea lui Brâncuși, Muzeul de Artă a avut porțile închise

O fată de doar 16 ani este cercetată pentru ”proxenetism în formă continuată”

Gabriela Firea anunță cumpărarea a 400 de autobuze noi, la ”standarde moderne”

Profesorii ies în stradă. Sindicaliștii din FSLI vor picheta Ministerul Muncii

Profesia de militar, promovată la Suceava de Forţele Navale Române

traditii Sebes

Tradiții la intrarea în postul Paștelui, în Sebeș: localnicii alungă spiritele rele cu ”opaițele”

A început Postul Paștelui. Fructele și legumele s-au scumpit

Locuitori din Saschiz, amendați de autorități după ce și-au renovat casele

Târgul în care produsele tradiționale sunt epuizate după 2 ore: ”Nu pun nevasta la gătit, copilul e sănătos”

Ghicitoare asistată social în Răcari - Dâmbovița: ”Am ghicit pe băț că o să muncesc”

Centre de informare turistică inutile. Un primar recunoaște că angajații nu au de lucru