Reactii dure ale romanilor in cazul copilului ucis de caini. "Cum e posibil asa ceva in mileniul 3?"

Maidanez

Vizitatorii site-ului Stirile ProTV si telespectatorii postului au reactionat la incidentul petrecut luni, cand un copil a fost ucis de un maidanez in Parcul Tei din Capitala.

Unul dintre utilizatori ne-a scris revoltat situatia din Romania, unde, inca se moare in urma atacurilor maidanezilor.

"Sunt revoltata.Intr-o tara democrata, in mileniul 3 sa mori sfasiat de caini? Cum putea oare un copil de 4 ani sa se apere in fata unei haite de caini???

Acest baiețel se afla in plin oras, in capitala Romaniei, nu in padure sau jungla. Oare cat ne mai trebuie sa fim oameni? Protejam animalele in detrimentul oamenilor? Cum se explica grija fata de om?

Cât ii mai intelegem si aprobam pe asa-zisii iubitori de animale? Numai ei au un cuvant de spus? Numai ei si revoltele lor sunt promovate in mass media?

Citește și
maidanezi
Un copil de 4 ani a fost ucis de maidanezi in Capitala. Ponta: "E o problema extrem de serioasa"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Cine vrea caini sa-si creasca ,sa-i ingrijeasca in propria gospodarie, nu la bloc, in apartament! Cainele trebuie sa aiba tarcul lui, cotetul lui, nu sa umble liber pe strazi punand in pericol viata fiecaruia dintre noi!

TREBUIE sa se auda si glasul nostru, al celor multi care dorim sa mergem in siguranta pe orice strada, la orice ora, in orice oras al ROMANIEI!

Pe aceasta cale transmit sincere condoleante familiei copilului ucis de caini. Sper ca mesajul meu sa fie auzit!", a scris utilizatorul.

Un alt utilizator, Ildiko Badescu, sustine ca vina pentru acest incident apartine politicienilor si autoritatilor.

"VINA PRINCIPALA APARTINE AUTORITATILOR SI POLITICIENILOR, CARE IN LOC SA ISI ADUCA APORTUL LA EVOLUTIA CETATENILOR SI A TARII, APELEAZA LA DIVERSE TERIPURI PENTRU TINEREA POPULATIEI IN NEGURA SI SE PARE CA SE ACTIONEAZA PRIORITAR PENTRU INTERESELE PERSONALE SAU DE GRUP.

SCHIMBAREA DE DIRECTIE SE IMPUNE URGENT !", este de parere Ildiko Badescu.

O alta persoana considera ca fiecare candidat care aspira sa fie primar ar trebui intai sa treaca printr-un test, respectiv curatarea strazilor de cainii maidanezi.

"Solutionarea civilizata a problemei cainilor strazii as da-o ca proba pentru cei propusi sa fie ministri sau conducatori de institutii publice din RO !!! Cu termen de maxim 2 ani.

Au cazut testul primarii Basescu , Videanu si mai nou Oprescu care desi este pe drumul cel bun o lalaie de 5 ani ! Dar de ce sunt romanii superficiali si au creditat aceste persoane ca pe niste mari valori ale Romaniei ???".

Anca ne-a scris, desi iubeste animalele, numarul acestora a scapat de sub control si parintilor le este frica sa-si lase copiii sa se joace afara din cauza acestei probleme.

"Am urmărit, ca de fiecare data, știrile ProTv si nici un subiect, cat de grav a fost pana acum, nu m-a făcut sa scriu televiziunii, dar recent am devenit mama asa ca nu mai pot ignora subiectul câinilor vagabonzi ca pana acum.

Sunt o mare iubitoare de animale, am sărit întotdeauna in ajutorul lor cand le-am văzut agresate si am crescut cu ele, dar din păcate patrupedele au scăpat cu mult de sub control in ultimii ani. țină o data si statul cont de acest subiect sa nu ne mai fie frica sa lăsăm copii sa se joace in fata casei din cauza câinilor! Revin cu poze daca este necesar", a scris Anca.

Claudia Popescu ne-a semnalat faptul ca patrupedul responsabil de moartea copilului de patru ani ar fi in proprietatea unei companii.

"Din presa am inteles ca proprietarul cainelui este SC Laguna Tei SRL. In speranta ca va veti face datoria si veti realiza o investigatie, va trimit datele de la registrul comertului despre aceasta firma si reprezentantii ei legali.

Din datele Registrului Comertului rezulta ca nu exista o societate cu numele Laguna Tei SRL.

Se pare ca initial societatea s-a numita "Lacul Tei Laguna SRL" care a fost absorbita de "Tei Rezidential SRL" in feb 2013", a scris Claudia Popescu.

O reactie a avut si Marina Tirica, care este de parere ca exista posibilitatea ca animalul sa fi fost provocat.

"De cate ori se intampla o nenorocire nu se iau in calcul si conditiile in care se intampla aceasta (pe domeniul public sau in spatii private ?)

As dori sa stiu daca eu dispun de un teren imprejmuit si am caini care sa pazeasca acel teren si intra hotii sa-mi fure ceva sau sa-mi dea in cap (ceea ce cainii nu stiu decat ca trebuie sa ma apere) ar fi cinstit sa las banditii sa ma omoare decat sa fiu aparata de acele suflete fidele celui care le hraneste?

Am avut ocazii nenumarate in care m-am intalnit cu haite de caini pe strada si niciodata nu am avut probleme, oare de ce ? Nu cumva acei caini sunt provocati?

Nu contest ca ar fi si cazuri de haite aflate pe strada care pe timp de noapte sa faca probleme", a scris Marina Tirica.

Copilul in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.

Un copil de 4 ani a fost ucis de maidanezi in Capitala

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Tragedia din Parcul Tei. Asociatiile arata cu degetul spre ASPA:
Tragedia din Parcul Tei. Asociatiile arata cu degetul spre ASPA: "Oprescu n-a vrut sa colaboreze"

Asociatia Cutu-Cutu acuza Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor pentru incidentul tragic de marti, cand un copil de 4 ani a fost ucis de maidanezi in Parcul Tei din Capitala.

Un copil de 4 ani a fost ucis de maidanezi in Capitala. Ponta:
Un copil de 4 ani a fost ucis de maidanezi in Capitala. Ponta: "E o problema extrem de serioasa"

Incident tragic in Parcul Tei din Capitala. Un copil de 4 ani si-a pierdut viata, iar fratele lui, de 6 ani, a fost ranit, dupa ce au fost atacati de cainii maidanezi din parc.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți
România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți

Dacă păstram ritmul actual vom avea nevoie de cel puțin 50 de ani de acum înainte pentru ca România să atingă rata de imunizare împotriva infecției cu HPV, recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.