Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Metoda prin care un barbat din Constanta sustine ca a capatat o sanatate de fier. "Nu am mai racit de 2 ani"

Embed:

In plina iarna, un curajos face mult sport si are curaj sa incerce si apa marii.

Barbatul a ignorat ca suntem in luna ianuarie, s-a aruncat in valuri si s-a balacit ca in mijlocul verii. Astfel se mentine sanatos, iar scaldatul in timpul iernii a devenit pentru el un obicei.

Costin are 55 de ani si se mandreste cu o sanatate de fier. Desi pare un gest extrem, scaldatul in mare, indiferent de vremea de afara, a devenit un obicei pentru el. Are chiar si un ritual. "Intru de mai multe ori, ma racesc, fac o baie foarte scurta, este pentru calire. Nu simti rece sau cald, simti o arsura foarte placuta."

Curajul barbatului a fost apreciat, dar de pe margine .Inginer de meserie, Costin preda acum tehnici de masaj si isi sfatuieste elevii sa faca multa miscare, fara sa tina cont de anotimp.

Are si argumente pentru indemnul sau. El nu a mai racit in ultimii doi ani. Apa marii are in aceste zile aproximativ 3 grade Celsius, iar temperaturile de afara aproape ca te duc cu gandul la primavara. Daca vi s-a facut dor de mare, gasiti hoteluri deschise in Mamaia si Mangalia, la tarife de extrasezon.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 13 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: baie, mare, constanta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed