Metoda prin care un barbat din Constanta sustine ca a capatat o sanatate de fier. "Nu am mai racit de 2 ani"

Ultimul update: Sambata 16 Ianuarie 2016 07:11
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2016 08:23
Categorie: Social

In plina iarna, un curajos face mult sport si are curaj sa incerce si apa marii.

Barbatul a ignorat ca suntem in luna ianuarie, s-a aruncat in valuri si s-a balacit ca in mijlocul verii. Astfel se mentine sanatos, iar scaldatul in timpul iernii a devenit pentru el un obicei.

Costin are 55 de ani si se mandreste cu o sanatate de fier. Desi pare un gest extrem, scaldatul in mare, indiferent de vremea de afara, a devenit un obicei pentru el. Are chiar si un ritual. "Intru de mai multe ori, ma racesc, fac o baie foarte scurta, este pentru calire. Nu simti rece sau cald, simti o arsura foarte placuta."

Curajul barbatului a fost apreciat, dar de pe margine .Inginer de meserie, Costin preda acum tehnici de masaj si isi sfatuieste elevii sa faca multa miscare, fara sa tina cont de anotimp.

Are si argumente pentru indemnul sau. El nu a mai racit in ultimii doi ani. Apa marii are in aceste zile aproximativ 3 grade Celsius, iar temperaturile de afara aproape ca te duc cu gandul la primavara. Daca vi s-a facut dor de mare, gasiti hoteluri deschise in Mamaia si Mangalia, la tarife de extrasezon.
 

Incident stanjenitor in direct, la TV, in momentul in care prezentatoarea este lovita de un val si lasata fara sutien. VIDEO

Incident stanjenitor in direct, la TV, in momentul in care prezentatoarea este lovita de un val si lasata fara sutien. VIDEO

asistati social

Programul "Prima chirie", lansat de Guvern în urmă cu mai bine de două luni, la un pas de eşec

Adevăratul motiv pentru care a fost anulată licitația pentru autobuze noi în București

România, afectată grav de secetă. Cultivatorii din sudul țării sunt disperați

Coadă buletine

Cozi interminabile și la schimbatul buletinelor

Zeci de muncitori protestează în Târgoviște. Nemulțumirile lucrătorilor

Vânzătorii de pepeni ignoră complet legea privind etichetarea