Lectii de business si comunicare la cea de-a cincea editie a Conferintei Lauder de Diplomatie si Afaceri Globale

Ultimul update: Sambata 02 Aprilie 2016 07:12
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2016 23:03
Categorie: Social
conferinta lauder

Tinerii care vor sa urmeze o cariera in domeniul diplomatiei trebuie sa fie formati inca din liceu pentru a putea intelege pe deplin schimbarile care au loc acum la nivel mondial si pentru a fi capabili sa reprezinte interesele Romaniei.
 

Este concluzia celei de-a cincea editii a conferintei internationale Lauder de diplomatie si afaceri globale, la care au participat diplomati, ministri, ambasadori, dar si parteneri ai Fundatiei Lauder. In Romania. Doar la Scoala Lauder exista un profil optional de business, media si diplomatie, la care sunt inscrisi acum 90 de elevi.

Sunt 10 ani de cand Liceul Lauder-Reut ofera studii acreditate de diplomatie, business si comunicare. Totul in parteneriat cu autoritatile romane si cu numeroase unitati de invatamant din Europa si Israel, unde elevii fac vizite de studiu.

Andrei Niculae, elev: "Am avut ocazia sa mergem la ambasade, sa discutam cu ambasadorii."

Matei Ciprian Anghel: "Vad lumea si evenimentele care se intampla la nivel mondial cu alti ochi, cu ochi obiectivi."

Tova Ben Nun Cherbis, presedintele Complexului Educational Lauder-Reut: "Complexul educational Lauder-Reut si-a pus in misiune sa fim parteneri ai Romaniei pentru a pregati viitori lideri ai Romaniei."

Este nevoie de oameni cat mai bine pregatiti, mai ales ca provocarile sunt din ce in ce mai mari.

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor: "Au loc evenimente tragice in inima noastra, a Europei. suntem cutremurati, indoliati. Terorismul reprezinta un pericol real, cu multiple fatete, o adevarata declaratie de razboi la adresa noastra, a europenilor."

Daniela Gitman, secretar de stat MAE: "Avem nevoie de formarea unor noi generatii de diplomati pregatiti cat mai bine pentru a face fata exigentelor mediului international si capabili sa reprezinte cat mai bine interesele Romaniei."

Mihnea Constantinescu, ambasador Alianta Internationala pentru Memoria Holocaustului: "Educatia este instrumentul cel mai eficace pentru a feri natiunile de boala intolerantei, ignorantei si indiferentei."

In cadrul conferintei Internationale Lauder de Diplomatie si Afaceri Globale a fost lansata editia in limba romana a cartii "Niciodata nu esti pe ultimul drum", a lui Felix Zandman, supravietuitor al Holocaustului.

In martie, Romania a preluat de la Ungaria, pentru un an, presedintia Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului.
 

conferinta lauder Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

A supravietuit Holocaustului, a ajuns la 112 ani si a intrat in Cartea Recordurilor. Povestea celui mai batran om din lume

A supravietuit Holocaustului, a ajuns la 112 ani si a intrat in Cartea Recordurilor. Povestea celui mai batran om din lume

Daniel Florea

Reacția primarului Florea după ce a văzut în ce condiții învață elevii

Speranța de viață în România va crește cu 4 ani

Groapa de gunoi de la Lipova arde de 20 de zile. Localnicii sunt disperați

biciclete inquam

Lista celor care vor primi voucher de 500 de lei de la Primărie

Ce a pățit un tânăr din Sibiu, după ce a luat niște bani uitați într-un bancomat

A început sărbătoarea UNDERCLOUD