La fiecare 22 de minute, in lume, visul unui copil bolnav devine realitate cu "Make a wish". Artistii care au sarit in ajutor

Ultimul update: Duminica 21 Februarie 2016 07:05
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2016 22:51
Categorie: Social

La fiecare 22 de minute, in lume, visul unui copil bolnav devine realitate. Acest lucru este posibil in 50 de tari datorita Fundatiei "Make a wish". In Romania, pana acum 17 micuti si-au indeplinit dorintele.

Acestui proiect i s-au alaturat si artisti care si-au unit fortele pentru a aduce zambete pe fetele pustilor. Marius Moga, ambasador "Make a wish Romania", a compus si un cantec pentru cei care trec prin momente grele.

O melodie cu un mesaj optimist si care iti transmite o stare de bine. Asa am putea caracteriza "Cantecul Sperantei si Al Bucuriei", imnul "Make a Wish Romania", care va fi lansat in curand.

Marius Moga, ambasador Make a wish Romania: "E un cantec care iti da speranta si te gandesti la lucruri simple: de la adierea vantului, la sunetul marii, la ploaie, sa mergi in talpile goale, sa simti pamantul... "

Mai multi artisti au acceptat invitatia de a canta pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi sa treaca mai usor peste suferinta. Printre ei se numara Andra, Robert Toma si What's Up.

What's Up: "Am scris cu tot sufletul si sper sa ajunga strofa in inimile tuturor."

Andra: "Cei de la Make a wish m-au sunat si mi-au zis ca doua fetite sunt indragostite de muzica mea, de mine, de ce fac eu si le-am oferit o zi cu mine. Le-am cantat, le-am adus cadouri si le-am facut o bucurie."

Proiectului i s-au alaturat si baschetbalistul Virgil Stanescu, dar si actrita Oana Pellea - ambasador al Fundatiei Make a Wish.

Oana Pellea: "Aici este problema mare, asta cu cantatul. O sa vedem, sunt foarte curioasa. Cred ca este singurul proeict in care am spus DA la cantat. Mi-e frica de Moga, este rau, e pretentios, o sa ma chinuie."

Fundatia Make a Wish numara peste 32 de mii de voluntari in 50 de tari si isi propune sa readuca zambetul pe fetele copiilor bolnavi. Pana acum, au fost implinite peste 330 de mii de dorinte.


 

Kylie Minogue, vedeta unei gale de caritate organizate de fundatia Printului Charles. Cu cine s-a afisat la brat cantareata

Kylie Minogue, vedeta unei gale de caritate organizate de fundatia Printului Charles. Cu cine s-a afisat la brat cantareata

alerta SMS rachiti

Un sat din Botoşani şi un orăşel din Galaţi au deja sistem de alertare prin SMS

Și-a bătut soția pentru că a uitat cratița cu mici pe aragaz și a adormit

A fost identificat șoferul care a făcut slalom printre pietoni în Timișoara. Amenda primită

”Micuţa Picasso” își expune lucrările în România: ”Mă bucur că am reușit să vin”

Criză de țigle în județul Bihor. Oamenii își acoperă casele cu folie

Sistemul de alertă propus de specialiști, pentru a-i avertiza pe români în cazul unui dezastru

Târgul de energie electrică.

Ofertele furnizorilor de electricitate pentru a atrage 7 milioane de contracte

De ce casele din România nu rezistă la furtuni. Constructorii oferă garanţie doar 2-3 ani

Un primar din judeţul Galaţi îşi înfiinţează propriul sistem local de alertare prin SMS

Laptele, cornul și păstârnacul. Statul schimbă meniul elevilor în acest an

Abandonați de părinți, iar apoi de stat. Normele ISU închid centrele de ocrotire nesigure

Teatrul Naţional a găzduit, în premieră, spectacolul UFO. Povestea oamenilor care au avut o "întâlnire extraterestră"