Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Gestul unor elevi din Marea Britanie pe care o familie saraca din Romania nu il va uita niciodata. Ce au facut tinerii

Embed:

Mai multi elevi din Marea Britanie sunt demni de admiratie. Alaturi de doi profesori, tinerii au venit in Romania pentru a da o mana de ajutor unei familii care a ramas fara casa.

Locuinta le-a fost distrusa de flacari, iar acum voluntarii muncesc de zor pentru a o reface.

"Hello Romania! Hi!"

De la metroul londonez. la caruta. Asa a inceput experienta voluntarilor englezi care au ajuns in localitatea Erbiceni din Iasi. Scopul este unul nobil - vor sa refaca o casa distrusa de un incendiu.

Cei sase elevi stiu ca astfel vor ajuta familia greu incercata de soarta in urma cu un an. Au adunat bani, au cumparat materiale de constructie si nu au stat pe ganduri cand a venit momentul sa si munceasca.

"Noi putem construi aceste anexe ale casei pentru ca ei sa aiba o viata mai buna in viitor."

Tinerii sunt ajutati si de cei doi profesori cu care au venit la noi in tara.

"Venim in Romania inca din 1998, in Iasi, sa facem acte de caritate. Ei nu sunt experti in constructii, dar sunt constructori adecvati", a declarat unul dintre profesori.

Intre voluntari si familia sarmana s-a format o legatura speciala: "Copiii sunt foarte draguti si aici e foarte frumos. Este foarte diferit de Anglia."

Ionela, femeia pe care englezii o ajuta, are patru copii si munceste cu ziua prin sat. I-a primit cu bucurie pe oaspeti, chiar daca se inteleg mai greu.

Actiunea face parte dintr-un proiect caritabil care se bazeaza pe parteneriatul intre o fundatie din Iasi si o scoala din Marea Britanie.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Iulie 2016
Citeste mai multe despre: voluntariat, bani, tineri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed