Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Drama a cinci frati orfani de tata, care-si ajuta mama si bunica. Toti traiesc cu 1000 de lei pe luna, intr-o casa darapanata

Embed:

Poveste impresionanta, la Cobia, in judetul Dambovita, unde cinci frati ramasi orfani de tata se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta.

In urma cu 4 ani, tatal si-a pus capat zilelor, iar de atunci viata lor a devenit tot mai grea. Mama si bunica abia fac fata treburilor gospodaresti iar singurul care poate munci sa aduca bani este fratele cel mare, de 24 de ani, devenit stalpul casei.

Cu totii stau intr-o locuinta darapanata si spera ca vor reusi candva sa isi faca viata mai buna. Sinuciderea tatalui a lasat in urma numai suferinta si necazuri. Cei mai mari dintre frati s-au trezit deodata cu toata raspunerea casei pe umerii lui.

Daniel Paschalace, fratele cel mare: "Am muncit numai cu ziua. Constructii, la vecini. Sa faci un ban, platim lumina, mancare..."

O mie de lei sunt toti banii care intra lunar in casa. Fetele sunt cele care trebuie sa dramuiasca banut cu banut.

Ionela Paschalace, sora: Ne este foarte greu de cand a murit tati. Tati, inainte sa moara voia sa ne faca casa si n-a mai apucat

Singurul sprijin al celor 5 frati sunt mama si bunica paterna.

Vasilica Pascalache, mama: Ne este foarte greu, hainute le mai da lumea...
Reporter: N-ati mai reusit sa le cumparati?
Mama: Doarla Pasti si la Craciun. Avem aici un magazin, ne mai da pe datorie

Ana Pascalache, bunica: "Barbatul meu a murit acum 20 de ani, apoi s-a spanzurat baiatul. Numai incercari sunt la mine in curte."

Pentru familia Pascalache orice ajutor este binevenit. Cei mici nu au nici jucarii si nici hainute mai bune. Asa ca, in postul Pastelui, oricine vrea sa le faca o mica bucurie este asteptat cu mare nerabdare.

caz social

Ioana Zamfir, vecina: "Le-au mai intins vecinii o mana, dar e foarte greu."

Familia se roaga la Bunul Dumnezeu sa vina vremuri mai bune si sa aiba parte si de putina fericire, dupa atata amaraciune indurata in ultimii 4 ani.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Aprilie 2016
Citeste mai multe despre: caz social, Dambovita, frati, orfani,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed