Comentariul acestei romance a strans 1.000 de like-uri si o injuratura care a starnit scandal pe FB

Ania Blajan

"Daca tot trimiteti SMS-uri automate si enervante in weekend, macar faceti acest lucru dupa ora 12. Multumesc!" Acesta este mesajul destinat unei sali de sport din Cluj care a pornit o adevarata revolutie pe Facebook.

Comentariul Aniei Blajan a strans nu mai putin de 1037 de like-uri pe celebrul site de socializare si 528 de comentarii. Pana acum!

Scandalul a izbucnit in momentul in care Ania Blajan, clienta a salii de fitness Gimmy Gym din Cluj, i-a rugat pe reprezentantii acesteia sa nu o mai deranjeze non-stop cu mesaje trimise pe telefonul mobil.

CITESTE CONTINUAREA scandalului GIMMY de pe Facebook! Clienta ofensata depune plangere pelnala pe numele patronului

Citește și
Facebook
Pedeapsa incredibila pe care a primit-o un tanar care racola minori pe Facebook si ii molesta sexual
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

“Daca tot esti atat de tare sa le numesti SMS-uri enervante, atunci o sa te scutim definitiv de ele. De azi ai acces interzis la Gimmy. Dormi linistita pe scaunul tau de WIP, sau, daca tot e sa ne uitam la posturile tale de pe Facebook, fa-ti o laba, i-a scris Liviu Alexa, patronul salii de sport.

Comentariul a starnit un val de proteste la adresa acestuia. A iesit la iveala faptul ca patronul Liviu Alexa nu este la prima abatere de la normele bunului simt. A folosit un limbaj injurios la adresa mai multor clienti ai salii. Atunci cand persoanele in cauza au incercat sa-i dea replica, le-a interzis accesul pe pagina de Facebook a Gimmy Gym.

Iata o parte dintre cele peste 500 de comentarii:

Vlad Tepes - "Bravo Ania! Dupa ce au umplut toate site-urile din Cluj cu reclama lor, se dovedesc niste cocalari demni de dispret! Cu asa angajati te miri de ce nu merge bine afacerea aia!"

Bogdan B-Jam - "Ai provocat o adevarat revolutie :))";

Luminita Dejeu - "Am postat urmatorul comentariu pe pagina lui de FB la articolul despre cum am varsat eu cafeaua la el pe linoleu. 'Pentru corecta si completa dvs. informare, o mica precizare: nu am calcat niciodata intr-o sala Gimmy. PUNCT
Ghiciti ce?' Mi-a sters comentariu si m-a blocat :))) in ordine inversa";

Valentin Vesa - "Luminita, si mie mi-a sters comentariul pe blog, lasa doar "aplaudacii" sa fie afisati. Oricum am recomandat companiei noastre sa nu semneze cu Gimmy (tocmai ce am primit propunere de contract corporate de la ei). Nu avem aceleasi valori. Deloc";

Danciu Marius-Ioan - "Niste tarani. Fratilor, nu mai mergeti la Gimmy si gata. E plin orasul asta de tarani care au un bussines si trateaza pe toata lumea cu lipsa de respect. Pentru ca voi ii faceti bani mergand la sala lui mult mediatizata la toate posturile de radio. Alergati in parc ca e mai sanatos si lasati-l pe el sa alerge in Gimmy";

Maria Eftimie - "Ooooo, dar stim de mult vocabularul fantastic al domnului care se crede mai bun decat toti si toate si, de fapt, firma lui merge numa pe... mai bine nu zic. Au mai primit cunostinte e-mailuri. Apoi postul lui de pe blog, cand isi injura clinetii, este cel mai tare! Noroc ca exista sali ca lumea in Cluj, unde oamenii sunt tratati cu respect";

Razvan Pascu - "Pai daca toata lumea stie ca e o afacere de rahat si patronul se poarta aiurea cu clientii, eu nu inteleg cum totusi ii rezista afacerea...Inseamna ca are clienti chiar si asa?!"

Oana Paicu - "Pe langa cocalari, manelisti etc, exact asta ne mai trebuia... Alienati mintal, cu codul bunelor maniere pe post de hartie igienica si ego-ul mai mare decat salile lui de sport. Si care se mai si p**a pe unde apuca pe internet";

Mihaela Mazilu - "Eu habar nu am cine e tipul. Facuse candva un post misto pe blog si cam atat. Il urmaream pe fb. Am avut nesansa sa vad un post pe wall-ul lui cand s-a luat in gura cu unul rau de tot pentru ca a fost in mod civilizat combatut cu argumente in legatura cu un post de-al lui. Atunci am facut greseala sa-i spun ca suna ca naiba sa-l faca pe ala agramat din momentul in care si el scrie cu un singur i in loc de doi i. imediat dupa m-a blocat hahaha :))".

In ciuda valului de proteste si a criticilor acide la adesa lui, Liviu Alexa nu a renuntat. Raspunsul a venit chiar pe blogul acestuia. In mesajul postat pe site-ul liviualexa.ro, patronul Gimmy Gym vorbeste despre "nesimtirea" clientilor lui si insista sa ne dea si exemple. Printre clientii incriminati se numara si Luminita Dejeu. Femeia sustine ca nu a calcat niciodata intr-o sala de sport Gimmy (vezi postul acesteia mai sus):

"Cine iubeste cu adevarat conceptul Gimmy a inteles deja ca nu ma intereseaza sa plec capul in fata clientilor nesimtiti.

Nu sunt de principiul “clientul nostru, stapanul nostru”.

In salile noastre, avem regulile noastre. Cui nu-i convine, poa’ sa mearga in alta parte, la alte sali (eventual la alea care lucreaza la negru, nu au carti de munca sau contracte cu angajatii, nu au softuri legale, etc – ce zici, Sanda?)

Avem clienti carora le-am interzis accesul in sala noastra, pentru nesimtire.

Unul dintre ei, si ii fac public numele, pentru ca e foarte vocal, este doamna Corina Suteu, mare sefa la o banca de renume cu sucursala pe Eroilor.

Doamna Suteu a venit intr-o zi la sala si, nemultumita ca nu i s-a dat fix dulapiorul pe care il dorea, a inceput sa tipe, sa il jigneasca pe receptioner la modul cel mai necivilizat. Daca era doar atata, poate ca treceam cu vederea. Dar a aruncat cu cheia in receptioner, lovindu-l. Cand am sunat-o sa ii spun ca ii anulez abonamentul, a tipat din nou. I-am spus sa se calmeze, ca ii pot dovedi comportamentul necivilizat prin inregistrarile video pe care, in cazul in care mai insista cu amenintarea ca merge la OPC, ma oblig sa le public. A amutit. Mi-a dat un mesaj de scuze la nici doua ore. Mai mult, l-a pus pe unul, sef de sindicat la politisti, care era prieten cu sotul doamnei Suteu, domn respectabil, de altfel, sa ma roage sa nu mai fac tapaj de chestia asta. Si acum zbiara din nou. Oare sa public inregistrarea?

O alta doamna nervoasa rau, ba chiar obraznica, este Luminita Dejeu, venita cu ceva invitatie mai demult, pe care una dintre instructoarele noastre a recunoscut-o fiind clienta fidela de la Ayiana, un club din Cluj. Ce credeti ca a facut doamna? A spus in vestiar unei prietene ca o sa isi bata joc de Gimmy cum poate, fapt pe care doamna ni l-a reclamat la receptie. La nici o jumatate de ora, doamna Dejeu a varsat intentionat pe jos cafeaua la Gimmy si a lasat asa mizeria si i-am anulat abonamentul.

La nesimtire, cu nesimtire vom raspunde mereu."

Credeti ca atitudinea patronului Gimmy Gym este justificata?

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
“Ajutor, mami! Ard in Iad!” O grupare sadica terorizeaza pe Facebook parintii unor copii morti
“Ajutor, mami! Ard in Iad!” O grupare sadica terorizeaza pe Facebook parintii unor copii morti

Cum ar fi sa pierzi pe cineva drag si, la cateva zile dupa moartea lui, cineva sa posteze pe Internet mesaje si poze in care sa-si bata joc de el si de sfarsitul sau tragic? Nu este un scenariu de film. Din pacate este un fenomen real, denumit "trolling."

Pedeapsa incredibila pe care a primit-o un tanar care racola minori pe Facebook si ii molesta sexual
Pedeapsa incredibila pe care a primit-o un tanar care racola minori pe Facebook si ii molesta sexual

Callum Dower, in varsta de 19 ani, a fost condamnat in Marea Britanie pentru molestarea sexuala a unor baieti pe care ii racolase folosind retele de socializare. Afla din text ce decizie de neinteles a luat judecatorul care s-a ocupat de caz.

Galerie FOTO.
Galerie FOTO. "Inca poti agata tipe, nu?" Cele mai tari 10 glume despre noul design al Facebook

Nimeni nu pare sa aprecieze schimbarea la fata a Facebook, una dintre cele mai vizibile din istoria site-ului de socializare, iar ironiile la adresa noului design fac deliciul internautilor.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.