Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, in Romania: -25 de grade

Ultimul update: Joi 19 Iulie 2012 01:00
Sursa: Pro Tv
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2010 00:00
Categorie: Social

UPDATE: Romania a dardait tare noaptea trecuta, cand a fost cea mai geroasa noapte din acest sezon. S-au inregistrat -25 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, dar frigul naprasnic a lovit si la Bistrita-Nasaud in Alba, Mures sau Bihor.

Doi oameni au pierit inghetati, iar doi copii, de nici doi ani, au fost luati de ambulanta in soc hipotermic dintr-o casa unde erau  -7 grade.

Un vecin care a trecut pe langa casa femeii a vazut ferestrele inghetate bocna si s-a ingrijorat pentru copii. A chemat politia si ambulanta si doar datorita lui cei doi frati mai traiesc acum.

De departe, cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc. Azi-dimineata ti se lipeau narile cand ieseai din casa in gerul aspru. Inghetai doar daca te uitai la termometru - la ora 7:00 au fost -25 de grade.

Temperaturi apropiate de aceasta valoare au fost in mai multe orase din judetul Harghita, dar si in Bistrita-Nasaud. Azi-noapte a fost mult mai frig decat anul trecut. Pe aceeasi data, in 2009, erau -14 grade.

Gerul a facut victime la Arad, unde un om al strazii a fost gasit fara suflare intr-un cimitir. Incercase sa se incalzeasca dand foc unor coroane, dar -15 grade Celsius sunt greu de indurat. Alt barbat, de 38 de ani, a murit pe strada, la Oradea, dupa ce i s-a facut rau de frig.

Vreme frumoasa la munte in urmatoarele zile. Vezi cum va fi timpul in rest!

Vreme frumoasa la munte in urmatoarele zile. Vezi cum va fi timpul in rest!

Carolinei Geanta

O fetită de 1 an și patru luni are nevoie urgentă de ajutor

Angajaţii din administraţia fiscală ameninţă că vor protesta începând din septembrie

Șomerii care nu țin pasul cu tehnologia își găsesc mai greu de lucru. Cum îi ajută statul

gratare

Sfânta Maria, sărbătorită de români în aer liber, la grătare

Doi călugări paulini din Ungaria, veniţi pe motociclete la biserica din Cacica

Ziua Marinei în Herăstrău. Cadoul care i-a scandalizat pe bucureșteni