Cafeneaua cu pisici din Timisoara, loc de refugiu pentru felinele in cautare de stapan. "E foarte terapeutic sa vii aici"

Ultimul update: Miercuri 23 Martie 2016 00:04
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2016 20:59
Categorie: Social

Oameni cu suflet bun si mult drag de animale, doi tineri din Timisoara, si-au asigurat inca de pe acum un loc insorit in raiul pisicilor.

Administreaza impreuna o cafenea in care stapane sunt niste blanoase extrem de simpatice. Ei le asigura temporar un refugiu confortabil pana in momentul in care apar acei clientii dornici sa le adopte.

Cafeneaua cu pisici din Timisoara s-a deschis in septembrie, iar de atunci si-au gasit casa si familie peste 40 de pisici. Silviu si Roxana s-au completat reciproc, iar rezultatul este remarcabil.

Roxana Sulti, coproprietarul cafenelei: "El cu o idee mai orientala, eu cu partea cu pisici, am gasit o casa, totul s-a legat, in cateva zile am deschis si firma si am facut si cafeneaua. Foarte terapeutic, asta zic si oamenii, asta simtim si noi in fiecare zi cand venim la job."

Silviu Cadia: "Ideea e ca noi primim pisici de pe strada, adica unii oameni ne scriu, ni le aduc, le vaccinam, le deparazitam, au carnet. Vin oameni, beau o cafea, se joaca cu pisicile si unii se hotarasc sa adopte pisici."

"Vin cu placere aici mereu. E plin de pisici si toate sunt foarte prietenoase si e foarte fain. Imi place", spune o clienta.

In prezent, cinci pisici nostime impart spatiul de relaxare cu cei doi catei ai lui Silviu. In ciuda prejudecatilor, se inteleg de minune.

"Asta este Nasosul, pentru ca, dupa cum vedeti, are nasul mare, asta de aici nu are nume, ca trebuie sa si-l castige, ca a venit acum doua zile. Cel de acolo are deja nume, ca seamana cu Salvador Dalli, asa ca e Dalli, a venit acum 15 minute", prezinta Roxana pisicile.

Pana acum nu au existat reclamatii. Clientii sunt incantati de compania gazdelor cu patru labute si revin cu drag la cate o cafea si o jumatate de ore de terapie.

Krom Magnetism, motanul de 10 kg, vedeta la expozitia de feline din Capitala. Rasa prezenta pentru prima data in Romania

Krom Magnetism, motanul de 10 kg, vedeta la expozitia de feline din Capitala. Rasa prezenta pentru prima data in Romania

biciclete inquam

Lista celor care vor primi voucher de 500 de lei de la Primărie

Ce a pățit un tânăr din Sibiu, după ce a luat niște bani uitați într-un bancomat

A început sărbătoarea UNDERCLOUD

Parcul Circului

Protest în Parcului Circului din Capitală. Oamenii nu vor statui pe spaţiul verde

Adevărul din spatele recoltelor record anunțate de Guvern în acest an

Femeile cu 3 sau mai mulți copii s-ar putea pensiona mai devreme