Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Autoritatile au inceput sa curete Capitala de gunoaie, insa au un inamic puternic: lipsa de educatie

Embed:

Dupa un lung sir de sesizari, gropile de gunoi improvizate intre blocurile din Capitala au intrat in vizorul autoritatilor. Responsabilii au depistat peste 100 de asemenea locuri si promit ca le vor curata, in cateva luni.

O prima actiune a avut loc joi, pe o suprafata din sectorul cinci, unde oamenii obisnuiau sa arunce tone de gunoaie, fara sa le pese ca locul va deveni un focar de infectie.

Cartierul Zetari este unul dintre cele mai murdare din Capitala. Pe terenul din apropierea unei cai ferate dezafectate se arunca noapte de noapte saci intregi cu gunoi. Dupa sute de sesizari, cei de la Primaria Capitalei au iesit la curatenie.

Nu este pentru prima data cand in zona se face curatenie. Reprezentantii companiei de salubrizare spun ca frecvent isi trimit aici angajatii, insa dupa cateva zile, mormanele de gunoi sunt la loc. Numai joi, de acolo s-au strans 120 de tone.

Ironia este ca pe acest teren insalubru, sufocat de microbi, isi fac veacul zeci de familii sarace. Oameni ai strazii care si-au construit baraci in spatele conductelor prin care circula apa calda.

In Bucuresti sunt peste 100 de astfel de zone insalubre. Edilii Capitalei promit ca pana la vara ii vor depista pe proprietari si vor salubriza gropile de gunoi improvizate. Tot ei ameninta si cu sanctiuni, pentru cei care sunt prinsi ca arunca resturi.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Aprilie 2013
Citeste mai multe despre: gunoaie, curatenie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed