Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Au fost dati afara din casa dupa ce au pierdut un proces, iar cladirea va fi demolata. Oamenii spun ca totul e o confuzie

Embed:

O familie din Targu Jiu a fost evacuata din casa pe care si-a ridicat-o in urma cu zece ani, dupa ce a pierdut in instanta batalia pentru pamantul pe care era constructia.

Un executor judecatoresc a pus deja in aplicare decizia instantei- care prevede inclusiv demolarea locuintei. Executarea s-a facut in prezenta politistilor si a jandarmilor pentru a fi evitate orice incidente.

Sotii Scarlat au primit terenul aflat la marginea municipiului Targu Jiu in urma cu zece ani, de la niste rude. Acestea, la randul lor, il cumparasera in 1951, dar vanzarea s-a facut in baza unui act scris de mana. Intre timp, urmasii fostilor proprietari au contestat documentul respectiv si, dupa ani de procese, au castigat in instanta.

Liliana si Marius Scarlat, familia evacuata, sustin ca e vorba de o alta parcela. “Nu a castigat, a castigat in parcela 52, noi suntem in 108, cu hartie data de primarie, dar care nu ni se ia in calcul. Nu ai cu cine sta de vorba, nu a venit niciodata pana acum aici. Am vrut sa stam de vorba sa negociem si nu am avut cu cine, a zis ‘ce vrei sa te iau la mine acasa.’”

Un executor judecatoresc a venit si a pus in aplicarea hotararea instantei, decizie prin care s-a stabilit inclusiv demolarea constructiilor de pe terenul respectiv. “Instanta a dispus odata demolarea acestor constructii, conform unui raport de expertiza, iar pe de alta parte a dispus predarea imobiliara a acestui teren, fapt pentru care azi am procedat la executarea silita in teren”, spune executorul judecatoresc.

Casa pe care cei doi soti o ridicasera in ultimii ani a fost demolata in cateva ore. Oamenii vor fi nevoiti sa stea de acum incolo pe la rude. Mai grav este ca femeia este bolnava si trebuie sa faca dializa din doua in doua zile.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 16 Martie 2017
Citeste mai multe despre: familie, evacuare, Targu Jiu, executor judecatoresc,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed