Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un copil nascut cu malformatii naste controverse in lumea araba. "O profetie spune ca e Anticristul"

anticrist

Presa araba relateaza ca retelele de socializare au anuntat nasterea Anticristului si au distribuit fotografii si un film cu acesta.

Firas Press scrie ca retelele de socializare arabe sustin ca la Tel Aviv s-a nascut un copil cu un ochi si fara nas, iar acesta este nimeni altul decat Dajjal, echivalentul islamic al Anticristului.

The Jewish Press  spune ca expertii musulmani explica in presa ca exista o profetie coranica potrivit careia un astfel de copil va veni pe lume, iar cand va implini varsta de 40 de ani, va conduce o armata de 70.000 de evrei si 70.000 de tatari, ca o multime de ignoranti il vor urma si ca va fi incoronat ca Rege al Regilor.

VEZI AICI imagini cu copilul.

Presa araba a dat publicitarii si un video, insotit de urmatorul text:

"Activistii de pe Facebook au aratat un video cu un nou nascut care are un ochi in mijlocul fruntii si fara nas, care s-a nascut in Israel si care este Anticristul. Acest video a fost distribuit de numar enorm de mare. Din cauza trasaturilor bizare, oamenii se intreaba daca nu cumva s-a nascut Anticristul.

Dr. Mohammed Shahat, membru al Academiei de Cercetari Islamice, neaga ca acest copil este Anticristul. Intr-un interviu telefonic, el a declarat: 'Anticristul nu va aparea decat dupa intoarcerea lui Iisus'".

Presa din Israel nu a comentat evenimentul in niciun fel, ci doar s-a multumit sa prezinte dovada faptului ca bebelusul cu un ochi si fara nas s-a nascut in Bolivia, in 2008, nu in Israel.

 

Sursa: The Jewish Press, Data publicarii: 18 Decembrie 2013
Citeste mai multe despre: Anticrist, copil cu malformatii, bebelus, Israel,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed