Trei persoane, rănite după ce au fost atacate de câini Amstaff. Bărbat mușcat în zona genitală

Ultimul update: Duminica 14 Ianuarie 2018 20:36
Data publicarii: Duminica 14 Ianuarie 2018 14:56
Categorie: Şocant

Trei oameni au ajunst la spital, în Iaşi, după ce au fost atacaţi pe stradă de trei câini, doi dintre ei din rasă de luptă Amstaff.

Animalele au scăpat din curtea în care erau ţinute. În urma atacului, cel mai grav rănit este un bărbat, care a fost muşcat în zona genitală şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Celelalte două victime, un bărbat şi o femeie, au răni la mâini şi picioare.

Tânăra de 20 de ani se îndrepta spre casă, atunci când câinii au sărit pe ea. Animalele i-au sfâşiat hainele, iar vecinii i-au sărit în apărare cu o mătură şi un par.

Câinii i-au atacat şi pe vecini. Pe unul l-au muşcat de mână, iar pe celălalt l-au rănit în zona genitală.

Scene de groaza intr-o gospodarie din Filiasi. Un caine si-a atacat stapanii dupa ce a rupt un gard

Victimă: "Atacase pe o domnişoară, pe nepotul meu, mi-a smuls o bâtă din mână şi ca să mă apăr am băgat mâna. În spital e nepotul meu, care este internat, e mai grav el, are organele genitale afectate, iar domnişoara are tot piciorul."

Femeie: "Soţul meu a ieşit să o apere. I-a rupt mătura şi când s-a aplecat să ia o piatră, l-a muşcat de jos, din zona intimă."

Câinii din rasa Amstaff au corpul musculos,  iar muşcătura lor este foarte periculoasă. Sunt câini de pază foarte buni, dispuşi să lupte până la moarte. Consideraţi extrem de periculoşi, câinii din această rasă trebuie înregistraţi obligatoriu la poliţie.

După atacul de duminică, un veterinar a reuşit să tranchilizeze câinii şi i-a transportat la adăpostul pentru animale din Iaşi.

Proprietara câinilor este o femeie în vârstă. Vecinii susţin că bătrâna îi folosea ca să îşi protejeze gospodăria şi îi antrenase să fie agresivi.

Vecin: "Mie mi-au replicat la un moment dat ca în cazul în care mă muşcă pe mine sau pe copil, "să-mi aduci mulaj dentar să-mi demonstrezi că este câinele meu"."

La rândul ei, proprietara câinilor a transmis prin intermediul unei rude că animalele nu erau de obicei agresive şi atacau doar dacă erau provocate.

Ruda proprietarei: "Un om care este agresat cum reacţionează? O persoană care este agresata se apără, nu? Aşa fac şi căţeii. Azi este vina căţeilor, dar ei reacţionează că şi ei sunt agresaţi. Ce căutau în afara curţii? Au scăpat pe aici, pe lângă poartă."

Poliţiştii i-au întocmit proprietarei câinilor un dosar penal pentru vătămare corporală. Tânără de 20 ani atacată s-a ales cu răni la picior şi urmează să fie consiliată de un psiholog, întrucât a trecut printr-o spaimă teribilă.

Bărbatul care a fost muşcat în zona genitală a fost operat duminică după-amiază şi se află sub subravegherea medicilor. Cea de-a treia victimă a primit îngrijiri în spital şi a fost externată.

Dosar penal pe numele proprietarei câinilor ce au atacat şi rănit grav trei persoane

Pe numele proprietarei a doi câini de luptă care au sărit, duminică, gardul gospodăriei acesteia din zona Splai Bahlui din Iaşi şi au atacat trei persoane, ce au ajuns la spital cu răni grave, a fost deschis un dosar penal, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

"În urma incidentului de azi femeia a fost adusă la audieri, pe numele acesteia fiind deschis un dosar penal. Precizăm că în urmă cu o săptămână pe numele aceleiaşi femei a mai fost deschis un dosar penal după ce a fost primită o sesizare conform căreia patrupedele au ieşit din curte şi au atacat nişte oameni, fără a-i răni însă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

Patru ani de închisoare pentru stăpâna unui câine care a atacat 12 copii

Patru ani de închisoare pentru stăpâna unui câine care a atacat 12 copii

barbat fara adapost

Un om al străzii din Anglia a murit după ce consiliul local i-a luat sacul de dormit

Femeie, condamnată la două zile de închisoare după ce a ucis doi câini

Un tânăr și-a împușcat mortal, din greșeală, cel mai bun prieten și apoi s-a sinucis

Tânără de 26 de ani, ucisă de fostul iubit subofițer, la salonul unde lucra

Fetiță de nouă ani, mutilată de tatăl vitreg, după ce partenera i-a zis că-l părăsește

Cuplul asasin care a masacrat o familie din Cehia, prins la Iași. Traseul avut de cei doi

bataie

Un sucevean și-a lăsat prietenul fără suflare, după ce a îndraznit s-o sărute pe fata pe care o plăcea

Femeie desfigurată de câinele violent al vecinilor. Fratele ei nu a recunoscut-o în urma atacului

Înregistrare video șocantă în Australia. Un pelican se plimbă cu un cuțit în aripă

Un bărbat din Neamț ar fi fost ucis de către prietenul lui, pe care l-a primit în casă

Bătrână de 93 de ani, moartă într-un incendiu. Soțul s-a salvat în ultima clipă

Bătrână bătută cu salbăticie și violată de un localnic, care a adormit după atac