Trei frati cu varste intre 7 si 9 ani au murit dupa ce casa le-a luat foc. Unde erau parintii in acel moment

Ultimul update: Duminica 23 Aprilie 2017 07:02
Data publicarii: Joi 20 Aprilie 2017 12:54
Categorie: Şocant

 Tragedie intr-o comuna din Bacau. Trei copii, doua fetite si un baiat cu varste intre 7 si 9 ani, au ars de vii intr-un incendiu joi dimineata.

 Parintii i-au lasat singuri in casa si au plecat. In urma lor locuinta a luat foc, iar vecinii nu au putut sa-i salveze pe cei mici.

Nenorocirea s-a produs in comuna Stanisesti, in jurul orei 6, in timp ce copiii dormeau. Vecinii au auzit acoperisul trosnind din cauza flacarilor si atunci au sunat la 112.

Acestia au incercat intre timp sa intre dupa copii, insa valvataia era prea puternica. La fata locului au venit pompierii care au lichidat incendiul si i-a gasit pe cei mici carbonizati. Una dintre fete a fost gasita la intrare, semn ca a incercat sa se salveze, insa usa era incuiata.

Pompierii spun ca incendiul a pornit cel mai probabil de la o lumanare lasata nesupravegheata. Vecinii spun ca parintii aveau patima alcoolului si nu se ingrijeau de copii. Ei vor fi audiati de procurori si ar putea raspunde pentru fapta lor.

Batran de 90 de ani, ucis chiar in noaptea de Paste. In aceeasi noapte o femeie de 78 de ani a fost talharita si batuta crunt

Batran de 90 de ani, ucis chiar in noaptea de Paste. In aceeasi noapte o femeie de 78 de ani a fost talharita si batuta crunt

Natalia Mocanu

O femeie din Vaslui, bătută crunt de hoți. Cum a scăpat

Descoperire sinistră la marginea oraşului Curtea de Argeş

O femeie din Argeș, rănită grav după ce și-a dat foc

Accident Alba Iulia

Accident mortal pe șoseaua de centură din Alba Iulia

Bărbat călcat de tren în Vaslui. Ce a povestit mecanicul

Româncă decedată în timp ce se întorcea la muncă în Germania