Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Tanara care a povestit pe internet ca a fost violata la dus explica motivul pentru care a facut asta. Ce a patit atacatorul

violata dus

Activista care a povestit pe Instagram ca a fost violata in dus, in timpul unei vizite in Africa de Sud, a dezvaluit motivul pentru care a decis sa faca publica experienta.

Intr-un interviu pentru revista Marie Claire, tanara de 27 de ani a spus ca a scris totul pe internet pentru a determina si alte femei care trec prin experiente asemanatoare sa se inchida in ele. Amber a inceput campania "Stop violului. Educati" in septembrie 2014, dupa ce, spune ea, a fost agresata sexual de colegul ei de apartament, din New York. Cel de-al doilea atac a avut loc in timpul unei vizite in Africa de Sud, unde se afla pentru a invata femeile cum sa procedeze atunci cand sunt abuzate.

"Am spus povestea sincer. Vorbitul este unul dintre cele mai bune modalitati de a lupta", spune tanara, care in urma postarii ei a primit numeroase mesaje de sustinere, dar si alte mii de comentarii negative, scrie The Independent.

De asemenea, intr-o alta postare de pe Instagram, Amber a continuat sa le spuna fanilor ei ca nu a stiut si nici nu si-a dat acordul ca acel barbat sa fie violent cu ea, desi a acceptat sa faca dus impreuna.

violata dus

"Aveam o intoxicatie alimentara de 2 zile si aveam nevoie sa fac o baie. Cazarea mea nu avea apa calda ( probleme din lumea a treia), asa ca mi s-a parut un miracol sa mi se ofere un dus cald. Insa el avea alte planuri, pentru ca imediat m-a aruncat la podea", a mai povestit tanara.

De asemenea, ea a povestit ca atacatorul a fost arestat, insa eliberat pe o cautiune de 75 de dolari. Amber spune ca nu va renunta la proces si asteapta un nou termen, pe 29 martie.
 

 

Sursa: The Independent, Data publicarii: 11 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: violata, africa de sud, instagram,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed