Tanara care a povestit pe internet ca a fost violata la dus explica motivul pentru care a facut asta. Ce a patit atacatorul

Ultimul update: Joi 14 Ianuarie 2016 07:03
Data publicarii: Luni 11 Ianuarie 2016 11:59
Categorie: Şocant
violata dus

Activista care a povestit pe Instagram ca a fost violata in dus, in timpul unei vizite in Africa de Sud, a dezvaluit motivul pentru care a decis sa faca publica experienta.

Intr-un interviu pentru revista Marie Claire, tanara de 27 de ani a spus ca a scris totul pe internet pentru a determina si alte femei care trec prin experiente asemanatoare sa se inchida in ele. Amber a inceput campania "Stop violului. Educati" in septembrie 2014, dupa ce, spune ea, a fost agresata sexual de colegul ei de apartament, din New York. Cel de-al doilea atac a avut loc in timpul unei vizite in Africa de Sud, unde se afla pentru a invata femeile cum sa procedeze atunci cand sunt abuzate.

"Am spus povestea sincer. Vorbitul este unul dintre cele mai bune modalitati de a lupta", spune tanara, care in urma postarii ei a primit numeroase mesaje de sustinere, dar si alte mii de comentarii negative, scrie The Independent.

De asemenea, intr-o alta postare de pe Instagram, Amber a continuat sa le spuna fanilor ei ca nu a stiut si nici nu si-a dat acordul ca acel barbat sa fie violent cu ea, desi a acceptat sa faca dus impreuna.

"Aveam o intoxicatie alimentara de 2 zile si aveam nevoie sa fac o baie. Cazarea mea nu avea apa calda ( probleme din lumea a treia), asa ca mi s-a parut un miracol sa mi se ofere un dus cald. Insa el avea alte planuri, pentru ca imediat m-a aruncat la podea", a mai povestit tanara.

De asemenea, ea a povestit ca atacatorul a fost arestat, insa eliberat pe o cautiune de 75 de dolari. Amber spune ca nu va renunta la proces si asteapta un nou termen, pe 29 martie.
 

violata dus Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
violata dus Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: The Independent

Dezvaluirile uimitoare ale unei adolescente din India, care a fost violata, impuscata si abandonata intr-un put de 3 barbati

Dezvaluirile uimitoare ale unei adolescente din India, care a fost violata, impuscata si abandonata intr-un put de 3 barbati

Lopata

Doi soți din Bacău, acuzați că au schingiuit și ucis câinele vecinilor

A fost găsit trupul tânărului de 23 de ani înecat în Siret

Doi bărbați, acoperiți de un mal de pământ. Unul dintre ei a murit

dambovita

Adolescentă de 15 ani, violată de propriul tată. Cum l-a înregistrat fata

Peste 300 de persoane dintr-un sat sud-african, acuzate de canibalism

Coșmarul trăit de mai multe femei, după ce și-au lăsat numărul de telefon în bord