Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Tanara arsa de vie, intr-un bizar ritual de exorcizare din Nicaragua. Pastorul care a avut ideea da vina pe spiritele rele

Nicaragua, arestati pentru exorcizare

Autoritatile locale din Nicaragua au anuntat miercuri dimineata ca o tanara si-a pierdut viata la o saptamana dupa ce a fost aruncata in flacari in timpul unui ritual de exorcizare dintr-o regiune izolata a tarii.

 

Rudele femeii decedate sustin ca aceasta a fost atacata de catre patru barbati, care erau condusi de un presupus pastor evanghelic, transmite BBC. Pastorul Juan Rocha neaga toate acuzatiile, sustinand ca spiritele rele au suspendat-o si au aruncat-o pe tanara in mijlocul flacarilor.

Victima a fost identificata drept Vilma Trujillo (25 de ani). Ea a fost gasita de rude la cateva ore dupa exorcism, corpul ei fiind acoperit de arsuri grave.

Autoritatile locale l-au arestat deja pe pastorul evanghelic Juan Rocha. ”Este de neiertat ce mi-au facut. Mi-au ucis sotia, mama celor doi copii mici. Acum ce le voi spune lor?”, a declarat sotul victimei, Reynaldo Peralta Rodriguez. Potrivit familiei, tanara a fost tarata in biserica in urma cu o saptamana de patru atacatori, care au sustinut ca este posedata pentru ca ar fi incercat sa atace mai multe persoane cu o maceta.

Pablo Cuevas de la Comisia pentru Drepturile Omului din Nicaragua le-a cerut guvernantilor sa controleze mai strict sectele religioase din tara latino-americana. ”Este incredibil ca asemenea lucruri se intampla in zilele noastre, trebuie sa existe o ancheta a autoritatilor in aceste secte si religii. Nu putem sa mai avem asemenea incidente”, a declarat Cuevas.

Reprezentantii Miscarii Autonome pentru Femei au sustinut ca un asemenea caz este un exemplu pentru fanatism si misoginie.

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 1 Martie 2017
Citeste mai multe despre: Nicaragua, exorcizare, pastor, ancheta, biserica, arsa, evanghelic, ritual,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed