Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Surpriza avuta de o familie din Neamt, ce astepta din Italia sicriul cu o ruda decedata. Ce au gasit cand au ridicat capacul

sicriu de lux

O familie din Neamt, care astepta repatrierea trupului unui barbat decedat in Italia, a avut parte de un soc imens cand capacul sicriului a fost ridicat.

Cand au deschis sicriul, oamenii au constatat stupefiati ca inauntru era o alta persoana decedata, o femeie pe care nu o cunosteau, relateaza ziartarguneamt.ro.

Soferul autoturismului care a preluat sicriul de la aeroport si apoi l-a transportat pana in comuna Brusturi, din judetul Neamt, a incercat sa-i calmeze, insa rudele defunctului au anuntat politia.

Agentul din Brusturi s-a aratat depasit de situatie, iar angajatul firmei de pompe funebre a refuzat categoric rudele cand acestea au cerut sa arate actele care trebuiau sa insoteasca trupul neinsufletit.

Membrii familiei indoliate au cerut explicatii, speriati ca nu stiau unde a ajuns sicriul cu mortul lor. In cele din urma, la poarta lor s-a oprit un alt autoturism al aceleiasi firme, in care se afla sicriul corect.

Cel mai probabil rudele barbatului decedat in Italia vor da in judecata societatea care a incurcat sicriele si le-a provocat atat de multa durere, intr-un moment atat de tragic.

Femeia decedata, care a fost adusa din greseala in comuna Brusturi, era asteptata de familia ei in județul Iasi.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Martie 2016
Citeste mai multe despre: decese, morti, italia, repatriere,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed