Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O fata de 16 ani a murit in timpul unui examen, dupa ce i s-a facut rau. Medicii vor sa ii faca un ultim cadou

examen

O eleva la un liceu catolic din nord-vestul Angliei a lesinat in timpul unui examen. Tanara a fost dusa de urgenta la spita, dar in ciuda eforturilor medicilor a decedat dupa cateva zile.

Jessica Davies, o adolescenta de 16 ani, invata la Liceul Catolic Sfantul Cuthbert dintr-o localitate aflata in apropiere de Liverpool. Fata a inceput sa se simta rau in timpul unui examen si a fost dusa de urgenta cu ambulanta la un spital. De acolo a fost transferata la un alt spital, la sectia de neurologie.

Din nefericire, la scurt timp Jessica a facut trei atacuri cerebrale consecutive, dupa care a intrat in coma. Ea a decedat la spital, dupa cum relateaza cei de la Mirror.

Acum, medicul David Fitzmurphy, cel care a dus-o pe adolescenta cu salvarea la spital, a demarat o campanie umanitara de strangere de fonduri pentru a-I ajuta pe parintii Jessicai cu costurile inmormantarii. O parte din bani vor fi folositi pentru a cumpara o rochie de bal, pe care tanara si-o dorea si care nu a mai apucat sa o poarte la ceremonia de terminare a liceului ce va avea loc vara aceasta.

David Fitzmurphy: Costurile medii pentru o inmormantare se ridica la 4.000 de lire si evident ca familia Jessicai nu aveau acesti bani, evenimentul fiind cat se poate de neprevazut. Balul de absolvire se apropia si am inteles ca era o rochie anume pe care si-o dorea.

In doua zile de la lansarea campaniei s-au strans 575 de lire din cele o mie de care ar avea nevoie.
 

 

Sursa: Mirror, Data publicarii: 30 Martie 2016
Citeste mai multe despre: fata, adolescenta, tanara, moarta, atac cerebral, liceu, examen, bal, absolvire, rochie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed