Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Sacrificii omenesti in campanie electorala, in Uganda. "Sangele pruncilor aduce bogatie si putere"

arestare in Uganda

O organizatie pentru protectia copilului a descoperit un obicei sinistru in Uganda, in contextul alegerilor din aceasta tara africana.

Reprezentantii ONG-ului Kyampisi Childcare Ministries spun ca sacrificarea copiilor este o practica obisnuita in Uganda in perioada alegerilor, credinta fiind ca le va aduce „noroc” candidatilor. „Unii oameni considera ca sangele pruncilor sacrificati aduce bogatie si putere”, explica cei de la KCM, care spun ca au descoperit luna aceasta 6 cazuri de mutilare si sacrificare a unor copii in astfel de ritualuri.

Pe 18 februarie in Uganda au avut loc alegeri prezidentiale, locale si parlamentare. Autoritatile au confirmat disparitia unor copii in perioada campaniei electorale, dar nu si sacrificiile. Potrivit Reuters, Moses Bingoa, oficial in ministerul de Interne, a recunoscut insa ca, in 2015, 7 copii si 6 adulti au fost victimele unor asemenea ritualuri, iar cu un an in urma, 9 copii si 4 adulti.

Am gasit trupurile lor mutilate, unii fara inimi sau ficat”, a declarat Bingoa. „In doua cazuri de anul trecut lipseau capetele victimelor”. Cei mai expusi unor astfel de ritualuri sunt ugandezii afectati de albinism, ale caror organe sunt considerate a avea puteri magice deosebite.
 

 

Sursa: Reuters, Data publicarii: 29 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: Uganda, Africa, alegeri, copii, sacrificii, magie, ritual, crima, ancheta, victime, albinos,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed