Ads by INTERNET PROTV

Ce au vazut vecinii in seara in care Dan Pacurariu si-ar fi ucis iubita. Detaliul descoperit de anchetatori dupa 18 ani

Embed:

Un profesor universitar din Bucuresti este suspectul principal in cazul unei crime comise acum 18 ani.

Barbatul, specialist in istoria artei, este banuit ca ar fi ucis-o din gelozie pe femeia de care era indragostit, o tanara profesoara de chineza, care voia sa il paraseasca.

Achetatorii vorbesc despre o adevarata obsesie pe care suspectul ar fi dezvoltat-o pentru victima. Vecinii l-au vazut pe suspect, in seara crimei, intrand in apartamentul fetei, insa abia la 18 ani de la comiterea faptei, anchetatorii au avut probe ca sa-l poata retine.

Dan Pacurariu, profesor universitar de istoria artei, este suspectul principal in crima petrecuta in urma cu 18 ani in Bucuresti. Acum in varsta de 60 de ani, barbatul ajunge dupa gratii, daca va fi gasit vinovat.

Dan Pacurariu

In spatele acestei usi dintr-un bloc de langa parcul IOR a fost gasita in urma cu 18 ani Mihaela, o tanara profesoara de chineza. Fusese ucisa in bataie, iar lucrurile din casa erau ravasite ca si cum cineva cautase ceva. Parea ca a fost victima unui jaf, insa anchetatorii au vazut altceva: omor din gelozie. Si au plecat in cautarea suspectului.

Au trecut insa 18 ani, timp in care investigatia a fost lasata deoparte. De cativa ani insa, ancheta a fost reluata si in ea au fost cooptati si specialisti in analiza comportamentala.

 

Dan PAcurariu

Politistii l-au suspectat pe Dan Pacurariu, conferentiar universitar, care in acele vremuri avea o relatie de amor cu victima. Mihaela Fulga, o profesoara in varsta de 30 de ani, incerca sa se desparta de cel care, spun procurorii, dezvoltase o obsesie petnru ea. Chiar in seara crimei, barbatul a fost vazut intrand la ea in garsoniera.

Vecina: "Se certasera sau ceva si el tot venea si incerca sa vorbeasca cu ea si a adus un buchet de flori si asa a convins-o sa il lase inauntru si uite ce s-a intamplat. Au gasit-o dupa aia lovita, vai de capul ei, cu un ciocan ceva."

profesor

Administratorul blocului: "Ea era foarte frumoasa, foarte frumoasa, o satena cu parul lung. El tot venea la ea."

Dan Pacurariu ar fi hartuit-o luni de zile pe Mihaela. Politistii spun ca o urmarea pe strada, ca o verifica telefonic sa afle unde este si ce face. De altfel, comportamentul posesiv de o gelozie iesita din normal s-ar fi manifestat si in alte relatii pe care Dan Pacurariu le-ar fi avut cu alte femei, sustin anchetatorii.

Dupa moartea Mihaelei, principalul suspect profesorul si-a vazut de viata viata. Este profesor la o universitate particulara din Capitala si preda istoria artelor. Studentii sai sunt socati de acuzatiile ce ii sunt aduse.

Sever Stanculescu, rectorul Universitatii Hyperion: "Uneori are un spirit critic exagerat, insa asta face parte din meseria dansului. Foarte multi savanti au micile lor ciudatenii, de cele mai multe ori beningne. Sa speram ca nu este nimic care sa il incrimineze. Eu, personal, nu as crede chestiunea asta, cel putin din comportamentul dansului de aici din universitate."

Acum, dupa 18 ani, Dan Pacurariu a fost retinut pentru omor si, daca va fi gasit vinovat, poate primi pana la 25 de ani de inchisoare. In fata anchetatorilor, profesorul nu a dorit sa faca nicio delcaratie.
 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Martie 2016
Citeste mai multe despre: crima, cadavru, politie, ancheta, Mihaela Fulga, lovituri, profesor, ucisa,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed