Preot, vedeta de muzica populara, inregistrat facandu-i avansuri sexuale unui minor. "Te iubesc! Te platesc pentru sex!"

×
Codul embed a fost copiat

Scandal urias in sanul Bisericii Ortodoxe Romane. Un preot si cantaret de muzica populara a intrat in vizorul superiorilor, dupa ce o inregistrare audio in care ii face avansuri sexuale unui minor a devenit publica.

In discutiile dintre ei, slujitorul domnului se arata dispus sa-i dea bani baiatului ca sa intretina relatii intime cu el. Mai mult decat atat, il roaga sa-i prezinte si alti tineri. 

Discutia revoltatoare dintre preot, in varsta de 48 de ani, si baiat ar fi avut loc in masina preotului.

Preot: Eu trebuie sa zic, nu tu trebuie sa zici! Ca te iubesc!
Victima abuzului: E bine daca ma iubiti...
Preot: Uite-te ce speriat e… Gandesti ca e o caprioara… Vai… Asa esti, da?...
Victima: Nu is comod cu treburile astea!
Preot: Nici nu vreau sa fii, ca daca ai fi, nu erai langa mine!...
In timp, o sa fii obisnuit!

Pe de alta parte, cei doi nu ar fi la prima intalnire.

Citește și
preot injunghiat
Preot injunghiat intr-o biserica, in Capitala. Atacatorul ar fi vrut sa se razbune: "Veniti ca e un nebun, il omoara"
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Victima abuzului: Ce vreti sa va arat?
Preot: Ce sa imi arati? Pai, ciocanul…
Victima abuzului: Ciocanul? Eu stiu... cand sa vi-l arat? Vi-l arat intr-o zi!
Preot: Cand?

Ca sa isi atinga scopul, slujitorul bisericii este dispus sa plateasca.

Preot: Daca intre noi o să fie, Flaviu, numai drag... de exemplu, facem sex, te platesc pentru sex! Daca intre noi o să fie o relatie de prietenie, atunci eu stiu ce am de facut, deci nu o sa trebuiasca sa imi ceri tu sau sa trebuiasca sa ma cauti tu, ca stiu eu ce am de facut pentru tine!
Victima abuzului: Eu stiu ca dumneavoastra va plac barbatii, nu?
Preot: Ihi!

Mai mult decat atat, preotul ii reproseaza ca nu i-a prezentat alti tineri asa cum i-a cerut.

Victima abuzului: As avea unul si cred ca a venit, nu e asa, nu arata neaparat asa frumos… nu arata asa bine ca si mine…
Preot: Cati ani are?
Victima abuzului: Eu imediat fac 18, el are 24-25!

Ca sa isi atinga scopul, preotul incearca sa il convinga pe baiat ca atractia dintre ei este de natura divina.

Preot: "Hai sa iti spun ceva! As putea sa am barbati, sa fie aici dupa masina si o remorcuta incarcata, as putea sa am barbati! Nu imi trebuie! Dar, inca o data, intre mine si tine a fost ceva special! Parca te-am asteptat din vesnicie!

Inregistrarile audio au ajuns si la urechile superiorilor. Inaltii prelati au convocat de urgenta consistoriul pentru a vedea ce masuri se impun si cel mai probabil vor decide sa il excluda pe preot din biserica.

Oliviu Botoi,
purtator de cuvant al Mitropoliei Alba Iulia:  "Noi vom demara o ancheta interna. Este un aspect grav disciplinar si moral si vom lua masuri. Acestea pot sa duca la excluderea lui din viata bisericeasca."

Parintele a mai avut abateri disciplinare si chiar a fost sanctionat.

Banescu Vasile, purtator de cuvant Patriarhia Romana: "Am luat la cunostinta cu siderare despre cele intamplate. Daca se va dovedi ca e adevarat, parintele va fi exclus din preotie."

Preotul cantaret  a fost de negasit vineri. In schimb, impresara lui crede ca la mijloc este vorba despre un santaj.

"Toata lumea il santajeaza, toata lumea are ceva de impartit", spune impresara.

Cel in cauza este preot in parohia Mosuni, din judetul Mures. Este divortat si a infiat 4 copii. Are o gopsodarie impresionata, unde lucreaza si ucenicii sai.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Barbatul care a injunghiat preotul in biserica din Capitala, arestat. Ce a spus la audieri;
Barbatul care a injunghiat preotul in biserica din Capitala, arestat. Ce a spus la audieri; "Ma rugam, nu imi amintesc nimic"

"Eu ma rugam, nu imi amintesc altceva" - sunt sigurele cuvinte pe care barbatul care a injunghiat un preot din Capitala le-ar fi spus la audieri.

Preot injunghiat intr-o biserica, in Capitala. Atacatorul ar fi vrut sa se razbune:
Preot injunghiat intr-o biserica, in Capitala. Atacatorul ar fi vrut sa se razbune: "Veniti ca e un nebun, il omoara"

Scene halucinante s-au derulat marti intr-o biserica din Bucuresti. Un preot de 58 de ani a fost injunghiat de unul dintre credinciosi chiar langa altar si a ajuns la spital cu rani grave.

Metoda inedita prin care un preot budist vrea sa atraga tinerii spre credinta.
Metoda inedita prin care un preot budist vrea sa atraga tinerii spre credinta. "Unii spun ca slujba trebuie sa fie serioasa"

Intr-un mic templu din Japonia, un preot isi foloseste abilitătile de DJ pentru a-si atinge scopul. 

Recomandări
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.