O tanara din Franta a fost crucificata de sectanti adventisti. Barbatii sunt acuzati de tortura

cruce

O tanara in varsta de 19 ani din Franta a fost crucificata timp de o saptamana de trei barbati si o femeie, intr-o incercare de exorcizare.

Cei patru acuzati, care fac parte din miscarea religioasa Adventista de Ziua a Saptea, si-au motivat actiunile spunand ca tanara era posedata de diavol, potrivit Daily Mail.

Acestia sunt acuzati de rapire si tortura, dupa ce au legat-o pe victima, cunoscuta doar dupa numele Antoinette, pe cruce precum Iisus si au tinut-o in aceeasi pozitie timp de sapte zile.

In timpul celor sapte zile, Antoinette a fost batuta si infometata, primind doar ulei si apa pentru a ramane in viata. Aceasta a fost gasita in stare grava intr-o casa din suburbia pariziana Grigny.

Citește și
steag SUA
Scandal religios in SUA. Doi atei au dat in judecata Guvernul din cauza Juramantului de Credinta
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Printre cei patru agresori se regaseste si fostul prieten al victimei, Eric Deron.

Potrivit avocatului acestuia, Deron credea ca prietena sa este posedata si ca se afla intr-o misiune divina de a scoate diavolul din ea.

"Pentru ei, fata era posedata, de asta nu au chemat un doctor. Doctorul este chemat cand cineva este bolnav, cand cineva este posedat il exorcizezi", a spus avocatul.

Cei patru neaga acuzatiile si sustin ca victima a fost de acord cu exorcismul.

Toate persoanele implicate, inclusiv victima, sunt credinciosi adventisti de ziua a saptea.

Un purtator de cuvant al cultului religios a declarat ca toti barbatii implicati in acest caz au fost exclusi din biserica inainte de incident.

Drept la replica - Biserica Adventista din Romania:

"Referitor la informatia aparuta in mod eronat in cadrul Stirilor PRO TV cu privire la apartenenta unor persoane acuzate de fapte deosebit de grave in Franta la Biserica Adventista de Ziua a Saptea precizam urmatoarele:

Niciunul dintre cei patru acuzati nu sunt membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea. Acestia au fost exclusi cu un an de zile inainte de aparitia acestui eveniment de tip fanatic. Articolul citat ca „sursa” a fost modificat pe alocuri astfel incat sa se potriveasca probabil cu preconceptiile sau dorinta de senzational a autorului articolului in limba romana.

Desi este evident ca informatia prezenta in titlu este falsa autorul prefera totusi sa scrie articolul din acest unghi pentru ca in ultimul paragraf sa ne spuna ca de fapt informatia „jurnalistica” este falsa si ca de fapt „toti barbatii implicati in acest caz au fost exclusi din biserica inainte de incident”

Ca o intarire a acestui aspect va precizam ca Association France Presse a verificat aceste lucruri si a precizat in mod corect ca este vorba de „fosti membri”, exclusi din Biserica Adventista de Ziua a saptea cu un an de zile inainte de eveniment.  Biserica Adventista de Ziua a Saptea nu are in practica si nici nu incurajeaza credinciosii la comportamente degradante fata de propriul corp sau al altor persoane. Aceste fapte trebuie pedepsite conform legilor in vigoare si nu au niciun suport biblic."

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Cum arata manechinele care refuza sa se mai dezbrace, dupa ce
Cum arata manechinele care refuza sa se mai dezbrace, dupa ce "l-au descoperit pe Iisus"

Chiar daca o cariera in moda le-a adus faima si avere, unele tinere au simtit ca isi doresc altceva de la viata si au renuntat la tot, pentru religie.

Scandal religios in SUA. Doi atei au dat in judecata Guvernul din cauza Juramantului de Credinta
Scandal religios in SUA. Doi atei au dat in judecata Guvernul din cauza Juramantului de Credinta

Statul american Massachusetts este scena unui scandal religios, cauzat de Juramantul de Credinta.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.