Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Jihadistii ISIS au executat un bebelus pentru a se razbuna pe tatal copilului

Jidahistii ISIS au executat un bebelus

 Bebelusul a fost executat de catre membrii Statului Islamic pentru a se razbuna pe tatal copilului, care a incercat sa fuga dintr-o zona de conflict aflata in Orientul Mijlociu.

Autoritatile nu au confirmat varsta si sexul copilului, insa se presupune ca bebelusul a fost ucis pentru ca jidahistii sa se razbune pe tatal copilului, noteaza jurnalistii de la Metro.

Din primele informatii, oficialii presupun ca bebelusul era de origine australiana, iar tatal sau ar fi unul dintre luptatorii straini care actioneaza impotriva ISIS.

Jidahistii au fost deranjati de faptul ca barbatul a contactat autoritatile in vederea evadarii din zona de conflict, iar executia a fost un exemplu dat intregii comunitati.

Oficialii atrag atentia parintilor sa isi protejeze copiii si sa nu ii duca in zone de conflict.

"Condamnam orice parinte care isi duce copiii in zone de conflict. Guvernul insista asupra faptului ca deplasarea intr-o zona de razboi poate pune viata persoanei in pericol", afirma Procurorul General George Brandis.

Rapoartele oficiale au scos la iveala faptul ca membrii Statului Islamic au acces la informatii referitoare la identitatea luptatorilor straini, controlandu-le atat pasapoartele, cat si banii. In plus, cand luptatorii doresc sa se intoarca in tarile lor de provenienta, jihadistii se opun si ii pedepsesc.

 

Sursa: Metro, Data publicarii: 31 Martie 2017
Citeste mai multe despre: isis, executie, bebelus, luptatori anti-isis, Orientul Mijlociu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed