Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Interventia socanta facuta de rudele unei gravide moarte, pentru salvarea copiilor, dupa ce medicii au refuzat ajutorul VIDEO

gravida moarta Camerum

Momentul socant, in care o femeie din Camerun, decedata de curand, a fost taiata cu lama in zona abdomenului, pentru a-i fi salvati gemenii, a fost filmat.

Scenele cutremuratoare au avut loc in fata unui spital, dupa ce medicii au refuzat sa faca interventia.

Unul dintre copii era deja mort, in timp ce cel de-al doilea a mai trait cateva minute dupa ce a fost scos din burta, potrivit BBC News.

Filmarea cutremuratoare a starnit revolta in toata tara.

Incidentul s-a petrecut in fata spitalului Laquintini, din Douala, cel mai populat oras al tarii, pe data de 11 martie. Potrivit BBC News, Monique Koumateke (foto), de 31 de ani, era in a noua luna de sarcina cand i s-a facut rau, iar rudele s-au grabit sa o duca la spital.

Monique Koumateke

Se pare ca femeia a murit in drum spre spital, iar medicii de la maternitate si de la urgente au refuzat sa intervina pentru salvarea copiilor, sustine familia.

Mama tinerei decedate a declarat pentru presa locala: "Asistentul de la morga ne-a spus ca bebelusii inca se miscau in burta ei. Ne-am intors la maternitate, dar ne-au alungat."

In aceste imprejurari, o ruda a sotului a apelat la o masura drastica: cu o lama, a taiat burta gravidei si a scos copiii. Inregistrarea socanta a fost ulterior postata online.

gravida moarta Camerum

Dupa ce filmarea a fost facuta publica, femeia care a efectuat procedura socanta a fost arestata, la fel si cateva persoane de la maternitate.

Judecatorul Ayah Paul Abine a spus ca acest caz inca este cercetat.

 

 

 

Sursa: BBC NEWS, Data publicarii: 30 Martie 2016
  • Monique Koumateke
  • gravida moarta Camerum
  • gravida moarta Camerum
Citeste mai multe despre: gravida, gravida decedata, Cameron,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed